Erkek İnfertilitesi AZOSPERM TEDAVİSİ İÇİN ÖNERİLER, TECRÜBELER, DOKTORLAR,BESLENME, YAŞAM TARZI

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Naasip

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
50
18
8
41
Azosperm tedavisi olanlar ve olacak olanlara yol göstermesi, yardımcı olması amacıyla açıldı.

Haydi bismillah,inşeAllah güzel sonuçlar alırsınız kızlar,bizde 5 yıl önce azospermin mücadelesini verdik, önce ikizlere tüp bebekle hamile kaldım,şimdide normal yolla hamileymişim sizlerede nasip olur inşeAllah 💕
Nerede nasıl bir tedavi oldunuz, hangi ilaçları kullandınız, doktorunuz kim, açıklar mısınız ,bizlere de faydası olsun.

O kadar uzun zaman oldu ki unuttum bile inanın ama eşim 50 gün boyunca ankarada kalmıştı, kaan aydosla görüşmüştü soğuk algınlığı ilacı vermişti oda,onun dışında diş kapı hastanesindeki bir doktor eşimle değişik bir vaka diye çok ilgilenmişti,en sonunda tıkanıklık olduğunu öğrendik, sıvı falan verildi o zaman,daha sonra memlekete geldi,hiç bir.tedavi uygulanmadı, bir süre sonra biz mikro tese için ankara memoriale gittik,orda mikro tese için içeri aldılar bir baktım ki hemen çıktı,Sonra 11 bin hücre görüldüğü söylendi,ve ben yine de gitmişken olalım demiştim vazgeçmedik,tüp bebek yaptık,ikizlere hamile kaldım, Sonra biz hiç korunmadık olursa yine kendiliğinden olsun dedik ama ben yumurtlama günlerimi tanımıştım artık,1 hafta önce hamile kaldığımı öğrendik ki bir hafta önce ben artık bebek düşünmüyo muyuz yine tüp bebek yapsak mı dedim eşime(2 embriyo bekliyodu)tamam dedi,iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim

O kadar uzun zaman oldu ki unuttum bile inanın ama eşim 50 gün boyunca ankarada kalmıştı, kaan aydosla görüşmüştü soğuk algınlığı ilacı vermişti oda,onun dışında diş kapı hastanesindeki bir doktor eşimle değişik bir vaka diye çok ilgilenmişti,en sonunda tıkanıklık olduğunu öğrendik, sıvı falan verildi o zaman,daha sonra memlekete geldi,hiç bir.tedavi uygulanmadı, bir süre sonra biz mikro tese için ankara memoriale gittik,orda mikro tese için içeri aldılar bir baktım ki hemen çıktı,Sonra 11 bin hücre görüldüğü söylendi,ve ben yine de gitmişken olalım demiştim vazgeçmedik,tüp bebek yaptık,ikizlere hamile kaldım, Sonra biz hiç korunmadık olursa yine kendiliğinden olsun dedik ama ben yumurtlama günlerimi tanımıştım artık,1 hafta önce hamile kaldığımı öğrendik ki bir hafta önce ben artık bebek düşünmüyo muyuz yine tüp bebek yapsak mı dedim eşime(2 embriyo bekliyodu)tamam dedi,iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim
sizin farklı bizim durumdan tıkanıklık çözülebilir bir durum, teşekkür ederim

sizin farklı bizim durumdan tıkanıklık çözülebilir bir durum, teşekkür ederim
Allah dilerse sizinki de olur inşeAllah,bizim için de imkansızdı,Ve tıkanıklık falan değildi kaç kez bakılmasına rağmen,ve tıkanıklığı öğrendiğimizde dahi açılmayacak pozisyondaymış,artık doktorlar mikro tese olmalı demişlerdi,demem o ki dermansız dert yoktur,yeter ki rabbim dilesin inşeAllah bu günleride unutursunuz

Allah dilerse sizinki de olur inşeAllah,bizim için de imkansızdı,Ve tıkanıklık falan değildi kaç kez bakılmasına rağmen,ve tıkanıklığı öğrendiğimizde dahi açılmayacak pozisyondaymış,artık doktorlar mikro tese olmalı demişlerdi,demem o ki dermansız dert yoktur,yeter ki rabbim dilesin inşeAllah bu günleride unutursunuz
Bize de önce azosperm dediler şimdi 5000 filan sperm sayısı gerçekten normal yolla hamile kalmanın da ihtimali var demek ne büyük mutluluk ben normali geçtin tüp bebeğe razıyım ama olmuyor :(

HANGİ DOKTORU TAVSİYE EDERSİNİZ
bülent tıraş
emre bakırcıoğlu
tansel kaplancan
abdullah arman özdemir
celaleddin peru
mustafa eraslan ege can şerefoğlu
ahmet hakan haliloğlu
kaan aydos

Eşim inmemiş testist den dolayı azosperm
1 biyopsi 3 tese oldu
Biyopsi de sperm bulunmadı
1. Tese de sperm bulunmadı
2. Tese de sperm bulundu 2 kez tüp bebek denedik 1.si tutmadı 2.kimyasal gebelik oldu
3. Tese de yine az sayıda (4 sperm) sperm bulundu
Tüp bebek denedik ve Rabbim nasip etti çok şükür
Şu anda oğlum 16 aylık
Esim Son 2 teseyi şişli memorial de murat başar da oldu ve orda tüp bebek denedik
Son tesede sadece 8 ay haftada 1 olmak üzere choroimon iğne kullandı eşim
Onun öncesinde çok iğne ilaç kullandı
Hatta celalettin Peru da bile 2 sene tedavi gördü
Ama iğneler ilaçlar eşime yan etki yaptı
Şeker tansiyon karaciğer yağlanması cikti

Maşallah ne güzel Rabbim bu bebeğinizi de sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşALLAH:halay:
(Sizi tanıyorum 2015 yılında sizinle mesajlaşmıştık ben Tülay)

Maşallah ne güzel Rabbim bu bebeğinizi de sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşALLAH:halay:
(Sizi tanıyorum 2015 yılında sizinle mesajlaşmıştık ben Tülay)
Aaa hatırladım canım çok sağol 😍 mesajlara da baktım şimdi nasılsın,bir gelişme oldu mu sende

Aaa hatırladım canım çok sağol 😍 mesajlara da baktım şimdi nasılsın,bir gelişme oldu mu sende
Evet 2017 de eşim 3. tese oldu Murat BAŞAR da şişli memorial hastanesinde
Sadece 4 sperm bulundu benden de 5 yumurta toplandı
Sadece 1 embriyo oluştu donduruldu
Ben Histeroskopi oldum ve diğer ay transfer oldu
Hamdolsun oğlum yanımızda hayatımızda 16 aylık oldu:dua:

Eşim inmemiş testist den dolayı azosperm
1 biyopsi 3 tese oldu
Biyopsi de sperm bulunmadı
1. Tese de sperm bulunmadı
2. Tese de sperm bulundu 2 kez tüp bebek denedik 1.si tutmadı 2.kimyasal gebelik oldu
3. Tese de yine az sayıda (4 sperm) sperm bulundu
Tüp bebek denedik ve Rabbim nasip etti çok şükür
Şu anda oğlum 16 aylık
Esim Son 2 teseyi şişli memorial de murat başar da oldu ve orda tüp bebek denedik
Son tesede sadece 8 ay haftada 1 olmak üzere choroimon iğne kullandı eşim
Onun öncesinde çok iğne ilaç kullandı
Hatta celalettin Peru da bile 2 sene tedavi gördü
Ama iğneler ilaçlar eşime yan etki yaptı
Şeker tansiyon karaciğer yağlanması cikti
celal peru nun tedavisi işe yaramadı mı? sonra murat başar a mı tedavi oldunuz

celal peru nun tedavisi işe yaramadı mı? sonra murat başar a mı tedavi oldunuz
C.Peru da eşim 2 yıl iğne ilaç tedavisi gördükten sonra 2015 ylında Murat Başar da mikro tese oldu
Tese de 16 adet sperm bulundu ama tüp bebek tutmadı
2017 yılında 8 ay da murat Başar da tedavi gördü ve tese oldu sadece 4 sperm bulundu ve tüp bebek tuttu

Evet 2017 de eşim 3. tese oldu Murat BAŞAR da şişli memorial hastanesinde
Sadece 4 sperm bulundu benden de 5 yumurta toplandı
Sadece 1 embriyo oluştu donduruldu
Ben Histeroskopi oldum ve diğer ay transfer oldu
Hamdolsun oğlum yanımızda hayatımızda 16 aylık oldu:dua:
Ayy maşallahh çok sevindim neler yaşamıştık dualar listeler falan hamd olsun

çocuğunuz olmuş çok sevindik :) murad hocayı öneriyorsunuz değil mi? başka tedavi gıda takviyesi aldınız mı? nasıl bir tedavi uyguladını?
Evet kesinlikle Murat Beyi öneriyorum
Gıda takviye C.peru döneminde alındı ama eşime daha da zarar vermeye başladı
Şeker ve tansiyon hastası şu anda
Onun verdiği ürünleri de unuttum şu anda

Back
X