Erkek İnfertilitesi AZOSPERM TEDAVİSİ İÇİN ÖNERİLER, TECRÜBELER, DOKTORLAR,BESLENME, YAŞAM TARZI

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Haydi bismillah,inşeAllah güzel sonuçlar alırsınız kızlar,bizde 5 yıl önce azospermin mücadelesini verdik, önce ikizlere tüp bebekle hamile kaldım,şimdide normal yolla hamileymişim sizlerede nasip olur inşeAllah 💕
Ay çok sevindim Bana rica etsem anlatirmisiniz bu süreci nasıl öğrendiniz ne tür bir azosperm sirna ne kadar durdur nerde yaptırdınız

DOKTOR VEYA HASTANE ÖNERİSİ OLAN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN. AZOSPERM azospermli tedavi görmüş arkadaşlar lütfen önerilerinizi bekliyoruz

DOKTOR VEYA HASTANE ÖNERİSİ OLAN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN. AZOSPERM azospermli tedavi görmüş arkadaşlar lütfen önerilerinizi bekliyoruz
Canım tansel kaplancan, emre bakircioglu, ateş kadıoğlu bu konuda en iyi uzman ürologlar. Eğer isyanımdaysanız bu doktorların birinden randevu alın. Ankara içinde kaan aydos öneriliyor. Biz emre bakirciogluna gittik memnun kaldık. Emre beye gidip şu an hamile olan ve bebeği olan arkadaşlarımız var. Öneririm. Burada kadınlar kulübünde celalettin Peruya gidenler de var. Kendisi dahiliyeci ve bir sürü bilgi paylaşmasına rağmen uzman doktorlar onu önermiyor. Ama burada fanları olup post altına yazacak bir sürü kişi var. Umarım dolandirilmazsiniz.

Öncelikle çeşitli genetik testler yapılıyor ve azospermi nedeni saptanmaya çalışılıyor. Sebepler genetik faktörler olabiliyor, ateşli bir hastalık olabiliyor ya da hiç bir bilinen bir sebebi olmayabiliyor. Eğer sperm sayınız sıfır ise tansel bey önce tedavi deniyor sonrasında tese ameliyatıyla sperm arıyor. Emre ve ateş bey ise doğrudan sebep saptayıp çeşitli testler isteyip duruma göre tese ameliyatı yapıyor. Sizlere beslenme önerisinde bulunuyor.
Spermiyogram için detaylı test yapılabilmesi adına florance nigt. De yaptırabilirsiniz. Perunun çalıştığı amdromed de de detaylı spermiyogram yapılıyor.
Sonrasında size uygun gelen güven veren bir doktorda tedavi ve ameliyat sürecine yonlenebilirsiniz.
Merak etmeyin çaresiz durumda değilsiniz. Ilk başlarda hepimiz endişe ile karşılayıp kahrolduk

Acıbadem maslak ürolog Tansı Güdelci ile eşim tedavi oldu.Bülent tıraşta da tüp bebek.Azospermi nedenimiz çift taraflı inmemiş testis.önce iğne ve vitamin tedavisi olduk.tese ameliyatı oldu.3 tüp sperm bulundu

Canım tansel kaplancan, emre bakircioglu, ateş kadıoğlu bu konuda en iyi uzman ürologlar. Eğer isyanımdaysanız bu doktorların birinden randevu alın. Ankara içinde kaan aydos öneriliyor. Biz emre bakirciogluna gittik memnun kaldık. Emre beye gidip şu an hamile olan ve bebeği olan arkadaşlarımız var. Öneririm. Burada kadınlar kulübünde celalettin Peruya gidenler de var. Kendisi dahiliyeci ve bir sürü bilgi paylaşmasına rağmen uzman doktorlar onu önermiyor. Ama burada fanları olup post altına yazacak bir sürü kişi var. Umarım dolandirilmazsiniz.
teşekkürler
ateş beye gittik tese dedi, peru ya da gittik çok fazla ilaç veriyor açıkası güvenemedik, şahsen sağlık işi artık ticari görülüyor maalesef, güvenebileceğimiz bir doktor arıyoruz, çok şansımız yok, tansel beyle emre bey öneriliyor. siz nasıl seçim yaptınız, tansel beyle görüştünüz mü, emre beye mi gittiniz doğrudan?

devlet hastanesi ne de gittik, orda tedavisiz tese yapılıyor, tabii oradaki doktorların zamanı kısıtlı çok fazla hastayla ilgilenmek zorundalar. şahsen devlet hastanelerine daha çok güveniyoruz ama ekipman durumunu bilemiyoruz,şartlarını bilemiyoruz.

teşekkürler
ateş beye gittik tese dedi, peru ya da gittik çok fazla ilaç veriyor açıkası güvenemedik, şahsen sağlık işi artık ticari görülüyor maalesef, güvenebileceğimiz bir doktor arıyoruz, çok şansımız yok, tansel beyle emre bey öneriliyor. siz nasıl seçim yaptınız, tansel beyle görüştünüz mü, emre beye mi gittiniz doğrudan?
Biz emre beye gittik. Bizde ki sorun tikaniklikmis bir de spermiyogram testleri yanlışmış. Bir yere yönlendirdi. Tekrar test yapıldı sperm cıktı. Bize vitamin ilacı ve beslenme önerisinde bulundu. Ileri hareketlilik arttı. Erbil bey de tup bebek tedavisi gordum. Çok şükür 3 embriyo oluştu. Transfer için regl olmayı bekliyorum şu an.
Erbıl bey e sperm sorunu nedeniyle normal tuo bebek değil e sperm ve yumurtaları elektrik akımı olan bir cihaza koydurttu. Öyle 5 embriyo oluştu 3 u iyi kalite oldu ve donduruldu embriyolar.
Doktorlarımızdan çok memnun kaldım biz. Biz de tavsiye üzerine gitmistik.
Emre beye Peruya bir kaç doktora daha gidip emre bey e karar kılmıştık.

detaylı sperm testini nerede yaptırdınız, takviye gıda olarak ne kullanıyorsunuz

detaylı sperm testini nerede yaptırdınız, takviye gıda olarak ne kullanıyorsunuz
Merhaba İstanbul için Tansel bey Ankara için Ahmet Hakan hoca yı tedavi için tavsiye ederim.Tedavi sonrası hücre ilerleme durumuna göre tese ye karar verirsiniz sperm çıkışı olmazsa.Tese de de sperm çıkmazsa en azından çıkan öncü hücreler ile rosi yapma şansınız olur.Size tavsiyem rosi yapan merkezlerle çalışan Dr ları seçin ki tese de çıkan sperm öncesi hücreler de sizin Yumurtalarınız da boşa gitmesin

Haydi bismillah,inşeAllah güzel sonuçlar alırsınız kızlar,bizde 5 yıl önce azospermin mücadelesini verdik, önce ikizlere tüp bebekle hamile kaldım,şimdide normal yolla hamileymişim sizlerede nasip olur inşeAllah 💕
Bugün duyup duyabileceğim en güzel şeydi. Rabbim sana bağışlasın onları sağlıkla inşallah🌺

Back
X