Erkek İnfertilitesi Azosperm - TESE

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba 1 aylık süreçte neler kullandınız. Insallah guzel haberler alırsınız
Merhaba. Biz Azerbaycanda Tedavi gördük doktorumuzda rus ilaçları kullandı. Haftada 2kez iğne oldu hormonel birşeydi galiba, 2tane de farklı ilaç kullandı. 1tanesi kan akışını hızlandırmak içindi yani spermler daha kolay hareket etsinler diye, diğeri ne içindi pek bilmiyorum ya. Şimdi tüp bebek için türkiyedeyiz

Merhaba 1 aylık süreçte neler kullandınız. Insallah guzel haberler alırsınız
Bir de bu 1aylık tedaviden önce bizim prostat sıvısında bakteri çıkmıştı antibiyotik tedavisi uygulandı ona da. Ondan sonra da 1aylık tedavi oldu. Onun da etkisi olmuştur muhakkak. Çünki doktorumuz dediki spermler prostat sıvısıyla birleşiyor sonra dışarı çıkıyor orda bakteri olduğu için prostat sıvısıyla birleştiği zaman ölme ihtimalleri de çoktu

volümü falan iyi genel olarak herşey normal hatta 2-3adet hareketsiz sperm çıkışımız da oluyor. biz de yurtdışında yaşıyoruz pazar türkiyeye gelicez pazartesi de randevumuz var. büyük ihtimal pazartesi yine sperm testi yaptırıcak duruma göre tesemi degilmi karar vericez. aslında sağlıklı sperm açısından tese taraftarıyım ama onda da sperm çıkmazsa diye korkuyorum. sizde yıkama yöntemiyle sperm testi yapıldımı?
Napyiniz acaba

21eylüldeki testte Biz de sperm testinde 1mlde 4.8milyon sperm çıktı. Tedavi işe yaramış. Tüp bebeğe de başladık dün iğnelerim bitti yarın yumurta toplanıcak eşim yarın yine sperm örneği vericek döllenme için ama korku hala var tabi

21eylüldeki testte Biz de sperm testinde 1mlde 4.8milyon sperm çıktı. Tedavi işe yaramış. Tüp bebeğe de başladık dün iğnelerim bitti yarın yumurta toplanıcak eşim yarın yine sperm örneği vericek döllenme için ama korku hala var tabi
Canim merhaba esim gecen hafta test verdi hci sperm hucresi bulunamadi yaziyor ne yapmamiz lazim

Canim merhaba esim gecen hafta test verdi hci sperm hucresi bulunamadi yaziyor ne yapmamiz lazim
Geçmiş olsun canım. Doktor zaten yönlendirir. Öncelikle bütün testlerden geçmesi lazım hormon testi vs. Ona göre azosperm nedeni bulunur ve öyle tedavi olursunuz

Geçmiş olsun canım. Doktor zaten yönlendirir. Öncelikle bütün testlerden geçmesi lazım hormon testi vs. Ona göre azosperm nedeni bulunur ve öyle tedavi olursunuz
Sagol canimm cok korkuyormm sen hangi asamadasin

Sagol canimm cok korkuyormm sen hangi asamadasin
Benim embriyolarım bugün pgte gitti. Pazartesi sonucu çıkıcak ve pazartesi öğlen transfer olucak inşallah. Hiç korkma canım inşallah sizinkide tedaviyle geçer. Tedavi olmasa bile mikro tese ameliyatı o kadar korkulucak birşey değil ameliyatla sperm bulunur

Benim embriyolarım bugün pgte gitti. Pazartesi sonucu çıkıcak ve pazartesi öğlen transfer olucak inşallah. Hiç korkma canım inşallah sizinkide tedaviyle geçer. Tedavi olmasa bile mikro tese ameliyatı o kadar korkulucak birşey değil ameliyatla sperm bulunur
Rabbim yardimcimiz olsun canim insalah transferin basarili olur
Insallah ameliyata gerek kalmadan tedaviler sonuc verir her sey Allahtan sifada ondan

Back
X