- 18 Eylül 2021
- 384
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Doktor buna karşın bir ilaç veriyor mu biz şuan doktoru bekliyoruz ulturasonda çekildik ondada birşey yok sadece sol epidim başında basit kist yazıyorMerhaba, benim eşim de azosperm. Eşinizin fsh degeri normal. Hormonal kaynakli azosperm değil. Bizim neyden kaynakli olduğu belli degil her şey normal ama gene de sperm 0. Allah yardimcimiz olsun
Geçirmiş küçükken ama doktora girdik çıktık bizi tüp bebek merkezine gönderdiHormon değerleriniz normal, tıkanıklık oluştu büyük ihtimal eşiniz ateşli hastalık geçirdi mi ?
Testisten şırınga ile sperm bulunması muhtemel gözüküyor güzel düşünün ben umutlu gördüm durumunuzu :)Geçirmiş küçükken ama doktora girdik çıktık bizi tüp bebek merkezine gönderdi
3cc için tıkanıklık denilemez tıkanıklık olsa meni miktarı daha az olur. 1.5 cc altı tıkanıklık diye biliyorum ben.Hormon değerleriniz normal, tıkanıklık oluştu büyük ihtimal eşiniz ateşli hastalık geçirdi mi ?
Bizim de hormon normal her sey normal ama neyden kaynaklı bilmiyoruz. Eşim küçükken ateşlenirmis belki ondan diye düşünüyoruz. İlaç olarak vitamin falan kullanıyoruz. 2. Test için gitmedi daha. Biz de öğreneli henüz 3 ay oldu.Doktor buna karşın bir ilaç veriyor mu biz şuan doktoru bekliyoruz ulturasonda çekildik ondada birşey yok sadece sol epidim başında basit kist yazıyor
Yaptığınız özel birşry var mı hiç mi umut yok tüp bebekten başka bizim tüp bebek için maddi bir durumumuz yok3cc için tıkanıklık denilemez tıkanıklık olsa meni miktarı daha az olur. 1.5 cc altı tıkanıklık diye biliyorum ben.
İlaçı doktor mu verdi siz mi kullanıyorsunuzBizim de hormon normal her sey normal ama neyden kaynaklı bilmiyoruz. Eşim küçükken ateşlenirmis belki ondan diye düşünüyoruz. İlaç olarak vitamin falan kullanıyoruz. 2. Test için gitmedi daha. Biz de öğreneli henüz 3 ay oldu.
Malesef yok denebilir kuzum kaç kişiyle konuştuysam hiç normal yolla çocuk sahibi olanı görmedim azospermde. Ama tüp bebekle var çocuk sahibi olanlar. Allah büyüktür diyorum ben de vardır bir bildiği. Tüp bebek malesef pahallı bir işlem bizim de durumumuz yok para biriktirmeye çalışıyoruz mecbur. Ben araştırmalarıma göre ari sütu bal polen karışımı yediriyorum eşime hergün sütun içine 1 kaşik atıp. Çörekotu yağı kapsül içiyorum 1 tane günlük. Dr. Mfk diye bi şey vsr instagramda ondan aldım onu veriyorum 1 tane. Doktor klomen verdi gün aşırı kullan diye. Eğer 3 ay sonra olmazsa ameliyat düşünülür mikrotese ameliyatı ardından tüp bebek dedi. Durumumuz yok hemen tüp bebek düşünemeyiz diye Bu tarz şeyler kullandırıyorum. İşe yarar belki diye az da olsa NasipYaptığınız özel birşry var mı hiç mi umut yok tüp bebekten başka bizim tüp bebek için maddi bir durumumuz yok
Çok zormuş kendiliğinden hamile kalan insanlar ne kadar şanslıymış meğerMalesef yok denebilir kuzum kaç kişiyle konuştuysam hiç normal yolla çocuk sahibi olanı görmedim azospermde. Ama tüp bebekle var çocuk sahibi olanlar. Allah büyüktür diyorum ben de vardır bir bildiği. Tüp bebek malesef pahallı bir işlem bizim de durumumuz yok para biriktirmeye çalışıyoruz mecbur. Ben araştırmalarıma göre ari sütu bal polen karışımı yediriyorum eşime hergün sütun içine 1 kaşik atıp. Çörekotu yağı kapsül içiyorum 1 tane günlük. Dr. Mfk diye bi şey vsr instagramda ondan aldım onu veriyorum 1 tane. Doktor klomen verdi gün aşırı kullan diye. Eğer 3 ay sonra olmazsa ameliyat düşünülür mikrotese ameliyatı ardından tüp bebek dedi. Durumumuz yok hemen tüp bebek düşünemeyiz diye Bu tarz şeyler kullandırıyorum. İşe yarar belki diye az da olsa Nasip
Allah da bizi böyle sınıyor yardımcımız olsunÇok zormuş kendiliğinden hamile kalan insanlar ne kadar şanslıymış meğer
Sizin toplam sperm miktarı yazan yerde bir sayı var biz kaç kez test verdik hepsinde orada 0 yazıyordu, bence sizin ki sperm düşüklüğüdür ya tam bilmemekle beraberEki Görüntüle 3135523 merhaba benm de eşimin sonucu bu eğer anlayan varsa yorumlayabilir mi. Bizi doktor genetiğe yönlendirdi 2 ayda oradan sonuç bekleyeceğiz. Bu sonuç azosperm demek mi anlayan varsa lütfen yorumlasın
Anladım teşekkür ederim yazdığın için :) hakkımızda hayırlısı hepimziin ya çok zor bi süreçmişSizin toplam sperm miktarı yazan yerde bir sayı var biz kaç kez test verdik hepsinde orada 0 yazıyordu, bence sizin ki sperm düşüklüğüdür ya tam bilmemekle beraber
Anladım teşekkür ederim yazdığın için :) hakkımızda hayırlısı hepimziin ya çok zor bi süreç
Elbette çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAnladım teşekkür ederim yazdığın için :) hakkımızda hayırlısı hepimziin ya çok zor bi süreçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?