B.A.T 18/19/20 Şubat burada buluşalım mı Kızlar?

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
kızlar Günaydın benim bat 18 şubat Belirti hisseden vücudunda belirti gören varsa burda devam edelim mi ne dersiniz?

Bugünü saymazsak 1 hafta var benim bata sadece yorgunluk ve hafif bel ağrısı,halsizlik var sizde belirtiler neler???

Kızlarrr tek ben miyim Şubat regl bekleyen:halay:hadi gelin toplaşalım bilgi alışverişinde buluşalım dertleşelim:spor:

Slm kizlar benimde regl olmama iki gun var gene husrana ugrayacagim gibime geliyor:(cunku ara ara sancim sol bacagim göyüslerimin agrimasi regl belirtileri :( uc yildir evliyim bir kimyalsal gebeligim oldu iki senedir hamile kalmayi bekliyorum.tum bekleyenler icin Hayilisi olsun:(

Slm kizlar benimde regl olmama iki gun var gene husrana ugrayacagim gibime geliyor:KK43:cunku ara ara sancim sol bacagim göyüslerimin agrimasi regl belirtileri :KK43: uc yildir evliyim bir kimyalsal gebeligim oldu iki senedir hamile kalmayi bekliyorum.tum bekleyenler icin Hayilisi olsun:KK43:
Allah yardımcın olsun canım benimde en son 2017 Mayısta bir kimyasalım oldu bende bekliyorum gebelik hiç oluşmadı vardır vakti zamanı destekte olmuyor malesef

Gebe kalabildiğine göre problem beyinden silip çocuk fikrini atmakla bitiyor ama diyene bak bende ayni durumdayım hiç çıkmıyor aklımdan adet yaklaştıkça acaba larım beynimi yiyip tüketiyor çıkmıyor aklımdan beynimden:işsiz::işsiz:

Gebe kalabildiğine göre problem beyinden silip çocuk fikrini atmakla bitiyor ama diyene bak bende ayni durumdayım hiç çıkmıyor aklımdan adet yaklaştıkça acaba larım beynimi yiyip tüketiyor çıkmıyor aklımdan beynimden:işsiz::işsiz:
Evden disari ciktigimda bebek arabasinda bebekleri görünce hamile kadinlari görünce Allahim bana benim gibi isteyenlere de nasip et diye dualar ediyorum kafamdan silmeyide denedim gene olmadi gene husran:( vardir bundanda bir hayir deyip bekliyorum. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.benimle ayni zamanda evlenen ardaslarim ikincisine hamileler Allah herkese hayirli evladlar nasip etsin.

Evden disari ciktigimda bebek arabasinda bebekleri görünce hamile kadinlari görünce Allahim bana benim gibi isteyenlere de nasip et diye dualar ediyorum kafamdan silmeyide denedim gene olmadi gene husran:KK43: vardir bundanda bir hayir deyip bekliyorum. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.benimle ayni zamanda evlenen ardaslarim ikincisine hamileler Allah herkese hayirli evladlar nasip etsin.
Kaç yıllık evlisin canım?

Back
X