B-HCG Değerleri Hakkında

yasmin-27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
118
206
53
Arkadaşlar öncelikle merhaba
Daha cok yeni çiçeği burnunda bir anne adayiyim. Son regl tarihim 8 ocak. Yaklaşık 3 haftalik hamileyim. 6 şubat tarihinde 148.2 değeri ile hamile oldugumu öğrendim dünyalar benim oldu. 7 şubat tarihinde hemen doktoruma gittim. Gebelik onaylandi fakat kese görünmedi henüz cok yeni olduğu icin. Doktorum 8 şubat tarihinde tekrar kan testi yaptir bana sonucu bildir değerler arasında karsilastirma yapacağım dedi. Ve sonuç 215.7 cikti.
İki gün arayla yaptirdigim bu testlerin arasındaki artışı doktorum beğenmedi ve yeterince yükselmedigini söyledi.Yarin tekrar kan testi istedi.
Ve ben cok demoralize oldum. Sizce degerlerim gerçekten normal değil mi? İnternetten bakiyorum haftalik degerler nasil olmali diye normal geliyor bana. Sizin fikirleriniz nedir? Yarina kadar nasil yerimde duracagim ben

Bu konu hakkinda tecrubeli ve bilgi sahibi arkadaslardan yorum rica ediyorum iki sene önce bir düşük yaptım ve bu kez cok korkuyorum.

2 günde bir ikiye katlanması gerekiyor ama bazı gebelikler normal bile olsa standart katlanamayabilir. Bir de açıkçası tam 48 saati geçince yapılması da önemli testin çünkü 36 saatte tam ikiye katlanmış sonuç vermeyebiliyor. İyi düşünün iyi olsun

hamileliğini çok erken öğrenmişsin. Önemli olan düzenli şekilde değerin yükselmesi. Kanaman yok diye düşünüyorum. Değer düşmediği veya aynı kalmadığı sürece sorun yok. Boş yere kendini ve bebişini üzme. Başka doktora gitme şansın varsa başka bir doktora da görünmeni öneririm. Sağlıcakla evladını kucağına almak nasip olsun :)

Evet doktorum da ikiye katlanmasi gerek diyor. Bu arada testler arasinda 48 saatten fazla var. Birisi oglen saatleri digeri 2 gun sonra akşam saatlerinde ayni yerde yapildi.

Evet hissettim ve yanılmadım çok şükür :) Kanamam yok evet. Kesinlikle doktorumu degistirmeyi ben de düşünüyorum araştırma yapmaliyim. İyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim. :)

Evet doktorum da ikiye katlanmasi gerek diyor. Bu arada testler arasinda 48 saatten fazla var. Birisi oglen saatleri digeri 2 gun sonra akşam saatlerinde ayni yerde yapildi.
Anladım hayırlısı neyse o olsun diyelim bence o zaman. Ben böyle bi takip yapmadım açıkçası ilk hcg sonrası iki hafta doktora bile gitmedim insanı strese sokuyor dolayısıyla kendimden örnek veremiyorum. İlk iki gebeliğimde takip etmiştik düzenli artmıştı ama sonu hüsran olmuştu belki de sizin şu an düzenli artmıyor ama sonra farklı olacak bilemeyiz.

Tabi nasip kısmet. Strese sokuyor panikletiyor haklisiniz. Basiniza gelenler icin cok üzüldüm bu kez meleginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz inşallah.

Arkadaslar bugun tekrar kan testi yaptirdim 223 cikti. Doktorum vücut bebegi atiyor dedi. Düşük başlamış sanirim. Pazartesi kontrole cagirdi. Kahroldum...

Arkadaslar bugun tekrar kan testi yaptirdim 223 cikti. Doktorum vücut bebegi atiyor dedi. Düşük başlamış sanirim. Pazartesi kontrole cagirdi. Kahroldum...
Canım bende kimyasal gebelik yasadım ve eger düşük yasıyorsan şükret ki kürtaj olmuyorsun. Kanaman baslamadı mı

Canım bende kimyasal gebelik yasadım ve eger düşük yasıyorsan şükret ki kürtaj olmuyorsun. Kanaman baslamadı mı

Hayır henüz kanama yok. Doktor normal bir gebelikmis gibi ilaclarini icmeye devam et dedi folik asit vb. Ümit var mi olabilir mi yukselir mi tutunur mu

Ve pazartesi gunu cagirdi. Bu tür durumlarda düşük önlenemez mi cok caresizim
Önlemek diye bi şey olmuyor da Allahtan umut kesilmez canım dua et sadece hiç bi şey belli olmaz bi bakmışsın tutunmuş ha düşerse de sükür sebebi kürtaj olunmuyor kendiliğinden düşüyor. Benim ki 2 hafta içinde düşmüştü degerlerim çok az artıyordu

Anladim canim dua hep dilimde. İnşallah tutunur sımsıkı. Akşam başka bir hastaneye gidecegim. İnsallah iyi haberler alırım. Allah'tan ümit kesilmez.

Anladim canim dua hep dilimde. İnşallah tutunur sımsıkı. Akşam başka bir hastaneye gidecegim. İnsallah iyi haberler alırım. Allah'tan ümit kesilmez.
Tabiki canım bnm aksamdan ziyade yarın gitsen daha iyi sanki en azından degerini bilirsin artış veya düşüşü

Hastaneden geldim simdi sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Hcg degeri 255 olmuş. İki günde bile bu kadar yukselmemisti. 8 saat arayla 223 den 255 e yükselmesi umitlendirdi beni. Düşük olsa bu sekilde yukselmeye devam etmezdi degil mi?

Ama çok çok az yükselmiş umutlandırmak istemiyorum o yuzden ben 4 5 defa hastaneye gittim ve hep böyle dengesiz artıyordu zaten kanaman baslamadan degerin düşmez bi umut belki canım dua et

Ama çok çok az yükselmiş umutlandırmak istemiyorum o yuzden ben 4 5 defa hastaneye gittim ve hep böyle dengesiz artıyordu zaten kanaman baslamadan degerin düşmez bi umut belki canım dua et

Çok sagol canım. Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun. Pazartesi gününe kadar kanama olmaz ise ayaklarimi kaldirip yatacağım. Eğer olursa yiyecek ekmeği yokmus derim ne diyeyim. Her iki durumda da pazartesi randevum var doktora. Bakalim bu sınav bana ne öğretecek... Yazarim buraya. Bu arada teşekkürler cevap verdigin için. İyi geceler

Ne demek canım benm Rabbim büyük yavruna saglık sana da sabır versin hakkında hayırlısı ne ise o olsun haberlerini bekliyorum iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…