B-HCG Değerleri Hakkında

Benim de bu ay 20-40-90-110-211 şeklinde devam etti. Kanamam başladı biraz, kan verdim 162 ye düşmüş. İki aydır aynı şey... anladığım kadarıyla bu beta hcg hızlı bir şekilde katlamadığında bu iş olmuyor...

Merhaba kızlar, benim de kanamayla birlikte beta hcg değerim düştü ve kanamam tamamen bittiğinde değer 2 olmuş yani gebelik negatif... hayırlısı diyorum kısmet önümüzdeki aylara inşallah

Benim de pazar günü 162 ye düşen değerim 163 e düşmüş. Sanırım düşmeye devam edecek, dış gebelik ihitmalini ekarte edeceğiz inşallah

Zaman sen ne kadar uçucu ne kadar durdurulamaz bir şeysin... Şu an yanımda uyuyan meleğimle okuyorum uzun zaman önce açtığım bu konuyu bu düşükten sonra bir düşük daha yaptım. Toplamda 3 tane düşük yaptıktan sonra 27 Haziran 2018 de bir melek gibi bir oğlan dünyaya getirdim Adını da Alper koydum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu. Her kadın annelik mucizesini tatsın dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…