B-HCG Değerleri Hakkında

peki neden husran olmus arastirma yaptirdiniz mi

peki neden husran olmus arastirma yaptirdiniz mi
Biz hiç kalp atışı alamamıştık. Bütün tetkiklerim temiz çıktı. Sadece Rahmi tam ikiye bölen bir septum bulundu. Ama sebebi tam budur denilemedi. Yine de operasyonlar geçirdim septum alındı ve şu an sağlıklı devam ediyoruz. Yine de gebe kalınca yapılabilecek birkaç test daha olduğunu öğrendim ama onlardan da birşey çıkmayacaktı diye tahmin ediyorum.

Deger bugun 220 cikti. Düşük her an gerçekleşebilir dedi doktor. Yapacak hic birsey yokmuş. O düşecek ben izleyeceğim. Allah'ım güç kuvvet ver...

Deger bugun 220 cikti. Düşük her an gerçekleşebilir dedi doktor. Yapacak hic birsey yokmuş. O düşecek ben izleyeceğim. Allah'ım güç kuvvet ver...
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz şuan bende senin durumundayım yapacak bişey yok takdiri ilahi. Düştümü senin ki ben 16 sında öğrendim 19 da akıntı şeklinde kanama geldi halada öyle beta düşüp gidiyor sancı yok 5 gündür lekelenme var sen nasıl oldun düştümü duruyomu yoksa ALLAH TEKRARINDA SIMSIKI TUTUNMAK NASİP ETSİN İNŞALLAH.

Merhabalar bende reglimden önce kan testinde 26 çıktı kanamam başladı 13.99 a düştü doktor kimyasal düşük dedi. Bugün kanamanın 4. Günü sancı hiç olmadı sadece kasılmalar. Tüm gece ve boş kaldıkça forumlara bakıyorum. Gebelik boyunca kanaması olup bebeğini kucağına alan anneler var inşallah benimde öyledir diye dua ediyorum. Yarın tekrar kan testi yaptıracağım değerin sıfırlanması gerekiyormuş ne kadar düştü sizi bilgilendiririm.

Rabbim hepimize güzel hayırlı bir bebiş nasip eder inşallah...

Maalesef düştü canım. 5 gun sürdü kanama ilginç bir şekilde. Ama iyiyim cok şükür. İnşallah senin bebegin tutunur diyerek bir mucize dileyeyim sana. Ama emr-i hak vuku bulursa ki yüksek ihtimal öyle olacak ben de sana ayni dilekleri sunuyorum. Tekrarında sımsıkı tutunsun bebislerimiz.

Canım benimde malesef kimyasal dedi doktor dün gittim beta 115 e düşmüş gider durmaz artık dedi peki senin kanama şeklin nasıldı canım benim 6 gündür akıntı şeklinde azar azar daha sürecekmi çoğalacakmı bilmiyorum belirsizlik ne kötü Allah kimselere yaşatmasın

Amin canım. Benim kanama gayet yoğun ve pıhtılıydı. Başka doktora gittin mi?

Evet tutunan emsallerini ben de gördüm canim.insallah sen de o emsallerden birisi olursun. Hakkında hayırlısı olsun.

Bugün verdim pazartesi sonucu alacağım sevgili yasmin-27 ama ben bebeğim gitti diye bakıyorum ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Pazartesi sonucu buraya yazarım kanaması olan çok kişi hamileliği devam etmiş ama beta hcg değeri o kanamada hala yükselmeye devam etti mi ölçüm yaptırdılar mı konusunda hiç bilgi verilmemiş..

Haklisin canim büyük sürprizler her zaman hayal kırıklıklarından daha iyidir bu arada kan verdikten sonra sonucu alman neden bu kadar uzun sürüyor? Devlet hastanelerinin acil servisinde 1 saat sonra sonucu veriyorlar. İlk gebeliğin mi?

İlk gebeliğim canım, sağlık ocağında bir gün sonra alınıyormuş sonuçlar. Bilseydim devlet hastanesinde yaptırırdım

Amin canım. Benim kanama gayet yoğun ve pıhtılıydı. Başka doktora gittin mi?
Canım gittiğim doktor ve hastane çok iyi olduğu için gitmedim çünkü gitmeden önce araştırdık epey.Acıbademde yapılıyor takibim.Doktorda adet kanamasına döner biraz yoğun birazda sancılı olabilir dedi.Ama tık yok hala azar azar bugün 7. Gün.benimkide böyle bitecek heralde

İlk gebeliğim canım, sağlık ocağında bir gün sonra alınıyormuş sonuçlar. Bilseydim devlet hastanesinde yaptırırdım

Evet canim sağlık ocaginin kendi bünyesinde laboratuvarı olmadigi için böyle uzun sürebiliyor. Benim ikinci düşüğüm

Bir sonraki kontrolünde gerek görüldüğü takdirde söktürücü verme ihtimalleri yüksek o halde canım. Rabbim kolay gecirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…