Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kardeşim kilo almak icin eczanenin verdigi nerox b12 vitamini ve santafer fort ilaçlarını kullanıcak kilo alırmı
Kızlar kardeşim kilo almak icin eczanenin verdigi nerox b12 vitamini ve santafer fort ilaçlarını kullanıcak kilo alırmı
Nero B12 banada verdi ayriyetten kan ilaclari falanda var tabi doktor demir eksikligi ve kansizlik var.. çevremde kullananlar vardı ablam sırf kilo aldırıyor diye kullanmiyo öyle diyince bi hevesle her akşam içiyorum ama günde 1 tane yazmış bna kardesinize günde kaç yazdı ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Suan 2 kilo aldım gözüküyo daha 6 ncı gündeyim
iştah açtığı doğrudur,ben 10 gündür kullanıyorum kilomda artış olmadı bünye ile alakalı tamamen
Peki sende kilo almak icin mi aldın
Tatlım bunların toplusu var b6 b12 c , d , e o hapa bir bak istersen ben kullandım.Kızlar kardeşim kilo almak icin eczanenin verdigi nerox b12 vitamini ve santafer fort ilaçlarını kullanıcak kilo alırmı