Doğuma Hazırlık Baba da doğumhaneye girmeli mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence bu karar tamamen babaya bırakılmalı.. gebeliğimin başında mutlaka gir diyordum ama sonradan bi dergide okudum bazı babalar için büyük bir travma olabiliyormuş çünkü onlar bizim gibi 9 ay boyunca kendilerini hazırlamıyorlar.. benim eşim son zamanlarda bebek onun sesine tepki vermeye başlayınca biraz moda girmeye başladı ki kendisi de çok fazla istiyordu..
benim fikrim kararı babaya bırakıp son ana kadar fikrini değiştirmesine izin vermeli.. ayrıca doğum sırasında tüm manzaraya şahit olmasına engel olmalı...

benim esim girecek hem ben hemde kendisi cok istiyor
etkilenmesinden bende cok korkuyorum cunku benim adetlerim cok agrili gecerdi bazen yerlerde kivranir hungur hungur aglardim o zaman bile elimi tutar ne yapacagini sasirir, cok etkilenirdi
ama doguma girmeyi cok istedigi icinde karari ona biraktim ..
tahmin ediyorum ki bazi sahneleri gormeye asla dayanamaz o yuzden yanibasimda kalicak hep .. hem bide bebemizin kordonunu kesmeyi cok istiyor ...

ben girersen kordonu sen kesebilirsin dediğimde bana "onu da mı ben yapcam akannehir " demişti

ben yurt sisinda yasiyorum burada genellikle babalarda hep dogumdalar,en guzelide bu bence o kadar agri sizinin icinde yanimda bulunup bana destek vermesi birazda olsun rahatlatiyor ve yalniz olmadigini anliyorsun burada doguma girmezlerse tuhaf karsilaniyor,ve o guzel anida sizinle beraber paylasiyor

ben kesinlikle istemiordum doğuma girmesini eşimin ama erken doğum ve sezeryan olunca korkudan sen gelmezsen doğurmam dedim die geldim garip kocam
ama benmi doğum yaptım omu belli değil
bi ara gözümü çıkarıcaktı nerdeyse alnımı okşarken farkında bile değil
eğer eşleriniz istiorsa girsinler ama şart koşmayın
benimki gibi korkabilirler şimdi iiki girmişim dio ama ozaman çok korkmuştu

benim esimde hamileligin ilk baslarinda kesinlikle girmem demisti ama sonra karar degistirdi, 10 saat dogumhanede kalan birisi olarak iyikide gelmis iyikide girmis diyorum o anki manevi destegi unutulmazdi.. bebegimin dogum aninda bayginlik gecirmisti gerci kendimi birakip hemsirelere onunla ilgilenin bayilabilir durumu iyi degil demistim.. ikinci kez dogum yapacagimda yine yanimda olmasini istiyecegim ama bu sefer girermi orasi birazcik süpheli, cünkü plasentayi falan görmüstü mezbaa gibi olmus icerisi kan revan di diye anlatip durdu

bende esimin girmesini istiyorum ama bakalim...

kandan basi doner falan normalde kan falan alinirken, bilmiyorum belkide girmemeli, bayilir falan dahada kotu olur

bende esimin girmesini istiyorum ama bakalim...

kandan basi doner falan normalde kan falan alinirken, bilmiyorum belkide girmemeli, bayilir falan dahada kotu olur

doğumunuz normal olucaksa eğer girmemesi daha ii olur normalde daha çok kanama falan oluormuş
beniki sezeryandı karnımı keserler havaya kan fışkırmış bi süre rüyasında gördü eşim:)

Arkadaşımın aniden sancısı tuttuğunda götürmüştük hastaneye kocası ben girmem doğuma diyodu son anda girdi ve 1 gün önceden kavgalılardı..
Arkadaşım bağırıyo istemem bu lanet herifi diye adam diyo illa giricem o benimde çocuğum sempatiksalakcinni
Neyse Zor bela girdi adamcağız 4 saat sonra doğumhaneden 2 sedye çıktı akannehir
Arkadaşım doğum sırasında kocasına tekme atmış adam bayılmış gözü mosmor :roflol:
Tebriğe Gelenler 2 lahusayla karşılaşmışlardı..
Hala aklıma geldikçe kriz geliyo gülmekten :roflol:

ayy benide güldürdün valla ALLAH senide güldürsünnnnn

ayy benide güldürdün valla ALLAH senide güldürsünnnnn

Amin Canım Cümlemizi İnş..

Ama Suç Bizim Eniştede.. Sen Epidural Yaptırmadığını Biliyosun Karının..
Birde Bigün Önceden Kavga Etmişsin.. Ne Diye Dr Hadi Kızım Az Daha Sabret Bebek Göründü Deyince
"Hani Nerde Hani Nerde " Diye Başını Malum Yere Sokmaya Çalışıyosun Be Mubarek Zat :roflol:

Birde Ben Tanıyorum Ya Hareketlerini Filan Gözümün Önüne Getiriyorum Çok Fena Kriz Tutuyo sırnaşık şey

ayyy gülmekden gözumden yaslar geldi,bide komik anlatmissin kiz Allah iyiligini versin emi:roflol::roflol:

Allahım bu da ayrı komedi sırnaşık şey

ben de istiyordum eşimin doğuma girmesini ama şimdi vazgeçtim.
o manzarayı görmesin, soğur benden...
öyle şeyleri midesi kaldırmaz.
ilk zamanlar 2 kez midem bulanmıştı, wc gittim. döndüğümde eşim sapsarıydı :)
geçenlerde bizim ufaklık fena ağrı yaptı bana, eşim sarıldı, başını yanağıma koydu, elini karnıma.
o anki güç hissi tarif edilemez kızlar, sanki aldı bütün sancımı...
dedim mutlaka girmelisin doğuma, bana güç veriyorsun.
girersem gözümün önünden gitmez, senden soğurum dedi
bünye meselesi demek ki.
ben nette doğum videolarını izlerken eşim kaçıyor yan odaya :)
bu arada 20 sene önce dayım girmişti doğumhaneye, yengemi görünce çığlık çığlığa, garibim bayılmış :)))))

ayy günicen hiç gülesim yoktu offfffff. bomba yani. delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

bende girmesini istemem eşimde girmek istemez bir arkadaşımızın eşi girdi doğuma eşim hayret etti ben olsaydım dr müdehale ederdim dedi arkadaşına bende birinden duymuştum normal dğuma girmiş adam daha sonra birdaha karısına ilgi duymamış soğumuş karısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…