Doğuma Hazırlık Baba da doğumhaneye girmeli mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben ilerde doğum sancımın acısını ondan çıkarırım.

seniiinnnn yüzünden olduuuuu bunlar diyeee

azıcık çirkefimklava:

bence girilmemeli o an öyle bi durumda oluyosunki kimsenin görmesini istemiyosun bide kocan görücek allah korusun bence girdirmeyin ben doğum sancısı çekerken her bağırdığımda eşim içeriye dalıyodu karıma napıyosunuz diye:)) doğururken yanımda olsaydı bide beni o halde görseydi napardı bilemiyorum

normal doğumda nasıl olur bilmem ama sezeryansa mutlaka girmeliler bence,eşim iyi ki girmişim diyor,hatta herkese anlatıyor doğuma girdim diye:)) duyan da o doğurdu sanacak öyle detaylı anlatıyor :))))
o muhteşem ana tanıklık etmek onlar için de unutulmaz olacaktır..bir de video çekimini o yapsın,doğumda o da aktif rol almış hissedip çoşsun
kan tutar falan diyorsanız merak etmeyin çok vahim bir tablo yok:) hele benim eşim bayılmadıysa kimse bayılmaz sanırım:))

ben de eşlerin doğuma girmesine garip bakardım şimdiye kadar
ama geçen ay abim yengemin doğumuna girdikten sonra fikrim değişti
abim çıktığında bayılacak gibiydi yaprak gibi titriyodu
ağlasam mı gülsem mi hali garip bi şaşkınlık
bebeğin kordununu dahi kesmiş
çok garip bi duyguydu karıma bi kez daha hayran oldum
ne kadar güçlü bi kadınmış diyip durdu.
gözünde devleşmiş resmen yengem.
bence de girmeli doğuma o strese acıya sevince ortak olmalı
diye düşünüyorum artık..

Benim eşim doğuma girdi.
Kızımız doğunca o'nun ilk ağlamasıyla birlikte biz de el ele ağladık , beraber göbek bağının kesilmesini izledik.
O güzel anlardan kalan bi kaç videomuz ve bikaç harika fotoğrafımız var , her baktığımda gözlerim dolar hala.
Şimdi doğuma girdiğin için pişman mısın diye sorarım , çok şükür ki girmişim der.
Kaçırılmayacak çok özel bir an o , bir mucizeye tanık olmak.
İster normal doğum yapın ister sezeryan kesinlikle eşleriniz bu olaya tanık olmalı derim.

bende böyle bişi duymuştum bi adam doğuma girmiş karısını o şekil görünce cinsel arzu hissetmiyomuş yani o andan ssonra tiksinmiş doğru mu bilemem:uhm:

ama ben girmesini isterim yani çünkü destek başka olur elimi falan tutar sakinleştirir ne bilim manevi güç bi bakımaa.s

o zaman mutlaka girmeli benim eşimde acaba sezeryan olsam yinede hayran olur mu ki bana bi kez daha yoksa ben korkarım yanibilmiyorumkismile

ben ilerde doğum sancımın acısını ondan çıkarırım.

seniiinnnn yüzünden olduuuuu bunlar diyeee

azıcık çirkefimklava:

aynen azıcık bende çirkefim galiba doğumda da burnundan getiririm o acıyla normal olursa tabi ama sezeryanla bile olsam 9 ay da nazım yeter ya kendimi düşünemiyorum ne olurum artık

yokta eş den soğutacak ne gibi bi görünüm varki normal doğumda tutupta oraya bakmıyoya
yada sezeryanda yanımda oturup elimi tutucak bana destek olucak ağrım olduğunda bana hafif dokununca bile manevi olarak ağrımın hafiflediğini hissediyorum
aksine gurur duyulması gereken bi eylem ne demek soğumak
ben hep isterdim girmesini kendisi benden hevesliymiş zaten ama kordonu kesebilirmi bilmem cesur ve soğuk kanlı yapar mutlaka

benim eşimde giricek kısmet olusa.kendisi de çok istio. bende yanımda olsun destek olsun bana istiorum.. allah o günleri de görmeyi nasip eder inşallah..

Benim eşim girdi ve başından sonuna bana destek oldu. Epiduralli normal doğumdu. Yine de sancım vardı, tabi epiduralsizle kıyaslanamaz. O hiç sararmadı, solmadı, ben mızmızlandıkça beni teselli etti, şu saatte doğacak bu saatte doğacak diye tahmin oyunları oynadık. Doğumhanede tesadüfen en sevdiğimiz şarkılar çalıyordu. Onlara eşlik ettik. Ikınırken de odadan çıkmadı. birlikte nefesimizi tutup verdik. zaten başımda en az beş kişi vardı hemşiresi doktoru. Benim hiç umrumda olmadı acaba bakacak mı görecek mi diye. Kafamdaki tek düşünce bebeğimle benim oradan sağlıklı bir şekilde ayrılmamızdı. Bütün bu süreçte yüzünde pişmanlık, tiksinme gibi bir şey görmedim. Bebek gelir gelmez önce benim karnıma koydular, sonra temizleyip onun kucağına verdiler. Hayatımda hiç bu kadar mutlu görmemiştim onu. İkimiz için de süper bir deneyimdi.
4 ay oldu. bi soğukluk yok. hatta eski hayatımıza dönmek için sabırsızlandı.
Tabi bir erkek istemiyorsa zorlamamak lazım herkesin harcı değil diye düşünüyorum.

ben senın koca olcam dogurmazsan dogurma içinde kalsın
ben dogumdan önce 2 kez 4 er gun hastanede yattım esım dogurcaksan dogur bıtım yatı yatıp eve gelıyosun dedı bende sen bılezık takmadıkca dogurmuycam dedım dogurma bırak ıçınde kalsın bılezık fılan yok dedı
nereye dogurmuyon yanıdelikafaduldendelikafaduldennaniknanikdelikafaduldennaniknanikdelikafadulden:içelim:

hamile kalmadan önce hep diyodum bebeğimizin doğumuna sen de gel diye.hayır ben gelmem diyodu.ama şimdi ben hiç bişey söylemeden doğuma ben de gircem ve onu kucağına ilk ben alcam diyo:)bakalım zamanı geldiğinde görcez umarım dayanabilir:)

evin kapisindan cikip hastanede bebegimizle odamiza gecene kadar kocam her animizda yanimdaydi..zemuszemusberaber dogum yaptik kaydirigubbakcemile3
onun yanimda olmasi bana daha cok güc verdi elimi tuttu benimle konustu suyumu icirdi omuzlarima masaj etti, her sekilde beni sakinlestirdi yani bence eger kocaniz dayanabilirm diyosa kesinlikle yaninizda olmali..hatta benim kocam dogumun tamaminda yatagimin basinda dikilirken tam dogum sirasinda kizimizin dogusunu görmek icin ebenin yanina gecti ve izledi...bu mucizeye en yakin tanigimiz oldu babamiz.sırnaşık şey.ve öyle dogumdan sonra soguma iliskiden uzaklasma gibi seylerde olmadi bizde..lohusaligimin bitmesini iple cekti diyebilirim:kedi:

kesinlikle bende katılıyorum ELİF FATİH EFU 'ya ..benim eşimde hamile kaldığım ilk günden beri bana destek oldu ve doğumuma da girdi..onların dünyaya gelişini şahit oluduk gözyaşı döktük..ve hala bana teşekürediyor doğuma soktuğum için o ana şahit olduğu için.herkeze ballandıra ballandıra da anlatıyor :)) onunla gurur duyuyorum :)sayesinde bütün doğumum video çekimlerimde var karnımın dikişlerine kadar..
Şu an hala lahusayım ve prensesler gibi bakıyo bana ..:)) bence her eş o duyguyu tatmalı anca beraber kanca berabeeeer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…