Baba dayanamıyorum yokluğuna

Insallah

Bugün babalara özlem günüymüş. Başınız sağolsun sizin de.

Teşekkür ederim. Eminim ki çok güzel bir yerde çünkü öyle böyle değil 5 kendi 9 torununa son nefesine kadar elinden yettigi kadar kol kanat gerdi. Maddi manevi her zaman arkamızdaydı.. keşke yaşasaydı da hicbirseyimiz olmasaydi

Allah rahmet eylesin.
Kusura bakmayın belki biraz sert gelecek söylüyeceklerim ama 1 seneden fazla olmuş artık yavaş yavaş kendinize gelin ve toparlanın lütfen. Dinen yas 3 günden fazla günahtır derler de, psikolojik olarak yas normal şartlar altında 6 aydır, sizde fazlasıyla geçmiş. O acı her zaman içinizde olacak o baki fakat kendi hayatınıza odaklanın.
Ölmeyi düşündüm, İki çocuğum var kıyamadım diyorsunuz bu ne yaman çelişki. Siz çocuklu koca kadın dayanamazken ufacık çocukları annesiz bırakmayı bir an olsun düşündünüz mü yani gerçekten.
Evlat acısı diye bir tabir varken ana baba acısı diye birşey duydunuz mu hiç? Duymamışsınızdır, Allah sıralı ölüm versin inşallah.
Babanız davranışlarınızdan haberdar olsa kızmaz mı sizce? Sizi bu halde görmek ister mi? bir de böyle burdan bakın.
Vefatının üstesinden gelmiyorsanız terapi alabilirsiniz.

2017 Ekimde aynı acıyı yaşadım ben de. Göğsümün ortasında bir taş duruyor o günden beri. Bir şeye sevinecek gibi olsam, olmuyor hep yarım kalıyorum.
Sizi çok çok iyi anlıyorum.

Uzun sürmesi ilk zamanlar yeterince yaşayamadım. Evrakların peşinde dolanmaktan sonrada başladı acim bitmek bilmiyor. Bir hafta görmesem babamin kokusunu özlerdim. Gittiğimde öpüp kollardım sarılırdım. Dedigim gibi babam hayatta değer verdiğim kişi. Canin mi baban mi deseler düşünmeden canını alın derdin. Kalp hastası diye kalbimi alsınlar ama babamin ölümünü görmeyim derdim.

Allah rahmet eylesin. En kisa zamanda atlatırsınız inşalla h. Atlatmak demek unutmak veya vefasızlık değildir. Rabbim size hayırlı sağlıklı ömürler versin ve cennetinde kavuştursun

Çok haklısın ama canim o kadar yaniyo ki. Ama dediğim gibi eğer ki evlatlarim olmasa ölümü bile düşünürdüm içimdeki yangını anlatamam. Evlatlarim için uğraşıyorum mememde tümör cıktı normalde umursamazdım ama sirf onlar için ameliyat olcam. Gercekten çok büyük acım. Bir kere babamin üstüne yemin ettim diye içim içimi yedi niye ettim diye.

2017 Ekimde aynı acıyı yaşadım ben de. Göğsümün ortasında bir taş duruyor o günden beri. Bir şeye sevinecek gibi olsam, olmuyor hep yarım kalıyorum.
Sizi çok çok iyi anlıyorum.
Aynen sevinince sanki bir tarafında yarim kalan birşey oluyor.

Allah rahmet etsin , acısı hafifleyecek tabiki allah sabrını verecek ama hayatın boyu yokluğunu iliklerine kadar hissedeceksin. Ama şanslısın baban torunlarını görmüş sen küçücük bir kız çocuğu değilsin enazından.Biz kardeşmle babasız kaldığımızda 11 yaşındaydık. Senelerce eve geliş saatinde balkonda beklerdim minibüs sayardım bundan inmedi diğerinden inecek derken derken inmezdi. Sonra gördün mü gaga bugün de gelmedi, senin baban öldü derdim, sonra hayır benim babam ölmüş olamazki !!! Olamaz hayır gaga senin baban ölmüş olamaz ,kendi kendime konuşurdum.yıllarca kendimi ikna etmeye çalıştım.inanması yıllar aldı. Hala ağlıyorum bak şuanda hüngür hüngür.ama çocuklarımız var onlar için nekadar önemliyiz dimi dik durmalıyız. Ya onlara birşey olsa ya bize birşey olsa. Kendine dikkat et o yüZden çocuklarına sarıl onlarla iyileş.

ağlayarak okudum kelimeler kifayetsiz.. Allah rahmet eylesin.. baba en değerli varlıktır bir kız için;((

Aynen sevinince sanki bir tarafında yarim kalan birşey oluyor.
Geçip gidiyor günler ama nasıl geçiyor işte
Bilemiyorum, bulamıyorum ben yolumu
Ani bi kaza ile gitti benim babam
Unutamıyorum, rastgele annemi arayıp bağrışmaları duyduğum o anı.
2 saat uzakta yaşıyordum aileme ben haberi alıp gidene kadar herşey olup bitmişti.
Veda bile edemedim.
En son ne konuştuk babamla hatırlayamıyorum.
Özlüyorum sadece çok hem de

Allah babana rahmet eylesin sana da sabırlar versin .. babasına cok düşkün bir kızcocuğu olarak içim acıyarak okudum.. Allahın insallah annemden babamdan önce ölürüm amin
Benimde tek istediğim bu belki bencillik ama lutfen allahim annemin babamin ablalarimin kizimin kocamın kısaca tüm ailemden birini ölduğu gunu görmeden önce ben öleyim hiç birinin acısını yasamayim dusuncesi bile kahrediyor

• ben de babamı kaybettim 8 yıl oldu hala acısı dinmedi. babama çok düşkündüm. insan bağırmasını bile özlüyor. ama pek belli etmiyorum annem uzulmesin diye. sizin çocuklarınız da varmış. onları da düşünmelisiniz. ne guzel son anına kadar yanındaymıssınız. bana kısmet olmadı farklı ildeydim o hafta izin alamamıştım. keşke alabilseydim içimde kaldı. ben de hep geceleri aglıyorum ruyamda gormek için. allah rahmet eylesin ölüm zor kalana. rabbim çocuklarınızı bağışlasın. ama emin olun babanız toparlanmanızı isterdi. sizi çok iyi anlıyorum. zaten bu satırları gözyaşları içinde yazdım. rabbim sabır versin.

Tam bir saat önce arkadaşım mesaj attı. Babamı çok özledim biliyor musun diye. O da üç sene önce kaybetti. Konuştuk konuştuk. O da söyledi. Burnumun direği sızlıyor dedi. Yalvarıyorum rüyamda göreyim diye dedi. O kazada kaybetti. Hatta dedi ki az önce konuşurken. Ben babamı kaza yerinde de görmedim evden çıktı sonra teneşirde gördüm çok zoruma gitti dedi. Keşke birkaç gün yoğun bakımda yatsaydı dedi hastanede olsaydı da dokunsaydım öpseydim sarılsaydım sıcak tenine dedi. Hatta hangisi daha dayanılır biraz konuştuk. Göz göre göre elinde can vermesi mi diğeri mi.. rabbim yardımcınız olsun. Allah sabır versin rahmet eylesin.

Benim kızım 3 yasinda kaybetti babasini. ..hatirlayamiyor bile...bir anısı yok zihninde. .sizin aciniz çok abartılı bence zira bu kadar zaman geçmiş ve bir annesiniz nihayetinde :) Hayat bu ...gerçek de bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…