InsallahBaba hassas noktamdır benim. Allah hayattta olan babalara sağlıklı ömür versin, vefat eden babaların ruhlarına da huzur versin. Çocuklarının mutluluklarını, başarılarını görüp görüp kıvanç duysunlar inşallah.
Kızlar babam 2017 ağustosda vefat etti. O öldü bende öldüm. Dayanamıyorum yokluğuna öyle böyle değil günlük hayata veriyim kendimi diyorum ama yok sanki hançer var içimde deşip duruyor. Bazen öleyim diyorum iki yavruma kıyamıyorum. Ama babama olan özlemimde hergün kahrediyor beni. Babasını kaybeden vardır mutlaka ayni acıyı çekmiştir. Nerdeyse iki yıl olacak. Benim dayanma gücüm kalmadi babama aşırı düşkündüm. Bes dk işten geç gelse yerimde duramazdım. Anneme bağırırdım sen nasıl karısın kocanı hic merak etmiyon mu. Rüyamda bile vefatını görünce çıldıracak gibi oluyorken gerçeğini yaşadım. Beni hiçbirşey değil babasizlik yikti. Hastaydı zaten beklenen birşeydi hatta son gördüğü elini tuttuğu konuştuğu kişide bendim. Ellerimde can verdi. Duasıyla sehadetiyle uğurladım. Bilmiyorum o zaman bana Allah tarafından bi güç geldi babami teskin edip,huzurla uğurlamak için ama sonrasında en çok kahrolanda bendim. En düşkün babasiz duramıyan bendim. Babami gözümden kıskanırdım. Çok üşürdü şimdi buz gibi toprağın içinde, karların altında. Üşümedin mi babam kalk diyorum ses yok. Geçen sene ilk babalar günüydü 5 kardeşten bir tek ben gittim kalk babam ben geldim,çingene kizin dedim. Soğuk taşına sarildim. Hergun dua ediyorum Allahım bari rüyamda babami goruyim öpeyim, sarılayım diye. Kokusunu,gülüşünü bana kizmasini çok özledim. Okuyan herkese teşekkür ederim. Benim en büyük derdim de bu ıçime attigim. Burda paylaşmak istedim. Nolur mazur görün dayanamıyorum artik
Teşekkür ederim. Eminim ki çok güzel bir yerde çünkü öyle böyle değil 5 kendi 9 torununa son nefesine kadar elinden yettigi kadar kol kanat gerdi. Maddi manevi her zaman arkamızdaydı.. keşke yaşasaydı da hicbirseyimiz olmasaydiALlah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bazen düşüncesi aklıma geliyor o bile beni deli etmeye yetiyor. ALlah sabır versin çok üzüldüm ağır bir acı. Evlatların için dayanman gerekiyor. En azından kırmamışsın babanı vicdan yükün yok hayattayken değerini bilmişsin bence bu içini rahatlatman için büyük etken. Baban üşümüyor yattığı yerde sadece Allah’ın emaneti olan bedenini bıraktı gitti toprağa. Farkına varki baban belkide hiç olmadığı kadar yakınında kalbinde aklında. Allah huzur versin gittiği yerde ağzından duasını elinden hayrını eksik etme iyi olduğunu düşün...
Amin teşekkür ederimBugün ababalar özlem günüymüş. Başınız sağolsun sizin de.
Amin inş teşekkür ederimÖlüm hak getire derler. Aglayarak okudum. Lutfen hergun dua edin umarim birgun cennetin en guzel yerinde babaciginiza kavusursunuz.
Uzun sürmesi ilk zamanlar yeterince yaşayamadım. Evrakların peşinde dolanmaktan sonrada başladı acim bitmek bilmiyor. Bir hafta görmesem babamin kokusunu özlerdim. Gittiğimde öpüp kollardım sarılırdım. Dedigim gibi babam hayatta değer verdiğim kişi. Canin mi baban mi deseler düşünmeden canını alın derdin. Kalp hastası diye kalbimi alsınlar ama babamin ölümünü görmeyim derdim.Ben agladim okurken. Sadece bir kere babamı ölmüş olarak gordum rüyamda. O kadar etkilenmiştim ki. Ama bizde hep iletişim kopukluğu var. Iste ölünce bu uzaklığı aşamamış olmanın acısını da yaşamıstim rüyamda. Bunlar geldi konuyu okuyunca aklima.
Ama önemli olan bir nokta var burada. Uzun süren yas normal değildir. Destekle aşmaniz lazim hala aynı tazeligindeyse.
Bir de ölüm bir kayıp değildir. Uzun süreli bir ayrılıktir. Böyle düşünün.
Allah rahmet eylesin. En kisa zamanda atlatırsınız inşalla h. Atlatmak demek unutmak veya vefasızlık değildir. Rabbim size hayırlı sağlıklı ömürler versin ve cennetinde kavuştursunUzun sürmesi ilk zamanlar yeterince yaşayamadım. Evrakların peşinde dolanmaktan sonrada başladı acim bitmek bilmiyor. Bir hafta görmesem babamin kokusunu özlerdim. Gittiğimde öpüp kollardım sarılırdım. Dedigim gibi babam hayatta değer verdiğim kişi. Canin mi baban mi deseler düşünmeden canını alın derdin. Kalp hastası diye kalbimi alsınlar ama babamin ölümünü görmeyim derdim.
Çok haklısın ama canim o kadar yaniyo ki. Ama dediğim gibi eğer ki evlatlarim olmasa ölümü bile düşünürdüm içimdeki yangını anlatamam. Evlatlarim için uğraşıyorum mememde tümör cıktı normalde umursamazdım ama sirf onlar için ameliyat olcam. Gercekten çok büyük acım. Bir kere babamin üstüne yemin ettim diye içim içimi yedi niye ettim diye.Allah rahmet eylesin.
Kusura bakmayın belki biraz sert gelecek söylüyeceklerim ama 1 seneden fazla olmuş artık yavaş yavaş kendinize gelin ve toparlanın lütfen. Dinen yas 3 günden fazla günahtır derler de, psikolojik olarak yas normal şartlar altında 6 aydır, sizde fazlasıyla geçmiş. O acı her zaman içinizde olacak o baki fakat kendi hayatınıza odaklanın.
Ölmeyi düşündüm, İki çocuğum var kıyamadım diyorsunuz bu ne yaman çelişki. Siz çocuklu koca kadın dayanamazken ufacık çocukları annesiz bırakmayı bir an olsun düşündünüz mü yani gerçekten.
Evlat acısı diye bir tabir varken ana baba acısı diye birşey duydunuz mu hiç? Duymamışsınızdır, Allah sıralı ölüm versin inşallah.
Babanız davranışlarınızdan haberdar olsa kızmaz mı sizce? Sizi bu halde görmek ister mi? bir de böyle burdan bakın.
Vefatının üstesinden gelmiyorsanız terapi alabilirsiniz.
Aynen sevinince sanki bir tarafında yarim kalan birşey oluyor.2017 Ekimde aynı acıyı yaşadım ben de. Göğsümün ortasında bir taş duruyor o günden beri. Bir şeye sevinecek gibi olsam, olmuyor hep yarım kalıyorum.
Sizi çok çok iyi anlıyorum.
ağlayarak okudumKızlar babam 2017 ağustosda vefat etti. O öldü bende öldüm. Dayanamıyorum yokluğuna öyle böyle değil günlük hayata veriyim kendimi diyorum ama yok sanki hançer var içimde deşip duruyor. Bazen öleyim diyorum iki yavruma kıyamıyorum. Ama babama olan özlemimde hergün kahrediyor beni. Babasını kaybeden vardır mutlaka ayni acıyı çekmiştir. Nerdeyse iki yıl olacak. Benim dayanma gücüm kalmadi babama aşırı düşkündüm. Bes dk işten geç gelse yerimde duramazdım. Anneme bağırırdım sen nasıl karısın kocanı hic merak etmiyon mu. Rüyamda bile vefatını görünce çıldıracak gibi oluyorken gerçeğini yaşadım. Beni hiçbirşey değil babasizlik yikti. Hastaydı zaten beklenen birşeydi hatta son gördüğü elini tuttuğu konuştuğu kişide bendim. Ellerimde can verdi. Duasıyla sehadetiyle uğurladım. Bilmiyorum o zaman bana Allah tarafından bi güç geldi babami teskin edip,huzurla uğurlamak için ama sonrasında en çok kahrolanda bendim. En düşkün babasiz duramıyan bendim. Babami gözümden kıskanırdım. Çok üşürdü şimdi buz gibi toprağın içinde, karların altında. Üşümedin mi babam kalk diyorum ses yok. Geçen sene ilk babalar günüydü 5 kardeşten bir tek ben gittim kalk babam ben geldim,çingene kizin dedim. Soğuk taşına sarildim. Hergun dua ediyorum Allahım bari rüyamda babami goruyim öpeyim, sarılayım diye. Kokusunu,gülüşünü bana kizmasini çok özledim. Okuyan herkese teşekkür ederim. Benim en büyük derdim de bu ıçime attigim. Burda paylaşmak istedim. Nolur mazur görün dayanamıyorum artik
Geçip gidiyor günler ama nasıl geçiyor işteAynen sevinince sanki bir tarafında yarim kalan birşey oluyor.
Benimde tek istediğim bu belki bencillik ama lutfen allahim annemin babamin ablalarimin kizimin kocamın kısaca tüm ailemden birini ölduğu gunu görmeden önce ben öleyim hiç birinin acısını yasamayim dusuncesi bile kahrediyorAllah babana rahmet eylesin sana da sabırlar versin .. babasına cok düşkün bir kızcocuğu olarak içim acıyarak okudum.. Allahın insallah annemden babamdan önce ölürüm amin
Kızlar babam 2017 ağustosda vefat etti. O öldü bende öldüm. Dayanamıyorum yokluğuna öyle böyle değil günlük hayata veriyim kendimi diyorum ama yok sanki hançer var içimde deşip duruyor. Bazen öleyim diyorum iki yavruma kıyamıyorum. Ama babama olan özlemimde hergün kahrediyor beni. Babasını kaybeden vardır mutlaka ayni acıyı çekmiştir. Nerdeyse iki yıl olacak. Benim dayanma gücüm kalmadi babama aşırı düşkündüm. Bes dk işten geç gelse yerimde duramazdım. Anneme bağırırdım sen nasıl karısın kocanı hic merak etmiyon mu. Rüyamda bile vefatını görünce çıldıracak gibi oluyorken gerçeğini yaşadım. Beni hiçbirşey değil babasizlik yikti. Hastaydı zaten beklenen birşeydi hatta son gördüğü elini tuttuğu konuştuğu kişide bendim. Ellerimde can verdi. Duasıyla sehadetiyle uğurladım. Bilmiyorum o zaman bana Allah tarafından bi güç geldi babami teskin edip,huzurla uğurlamak için ama sonrasında en çok kahrolanda bendim. En düşkün babasiz duramıyan bendim. Babami gözümden kıskanırdım. Çok üşürdü şimdi buz gibi toprağın içinde, karların altında. Üşümedin mi babam kalk diyorum ses yok. Geçen sene ilk babalar günüydü 5 kardeşten bir tek ben gittim kalk babam ben geldim,çingene kizin dedim. Soğuk taşına sarildim. Hergun dua ediyorum Allahım bari rüyamda babami goruyim öpeyim, sarılayım diye. Kokusunu,gülüşünü bana kizmasini çok özledim. Okuyan herkese teşekkür ederim. Benim en büyük derdim de bu ıçime attigim. Burda paylaşmak istedim. Nolur mazur görün dayanamıyorum artik
Benim kızım 3 yasinda kaybetti babasini. ..hatirlayamiyor bile...bir anısı yok zihninde. .sizin aciniz çok abartılı bence zira bu kadar zaman geçmiş ve bir annesiniz nihayetinde :) Hayat bu ...gerçek de bu...Kızlar babam 2017 ağustosda vefat etti. O öldü bende öldüm. Dayanamıyorum yokluğuna öyle böyle değil günlük hayata veriyim kendimi diyorum ama yok sanki hançer var içimde deşip duruyor. Bazen öleyim diyorum iki yavruma kıyamıyorum. Ama babama olan özlemimde hergün kahrediyor beni. Babasını kaybeden vardır mutlaka ayni acıyı çekmiştir. Nerdeyse iki yıl olacak. Benim dayanma gücüm kalmadi babama aşırı düşkündüm. Bes dk işten geç gelse yerimde duramazdım. Anneme bağırırdım sen nasıl karısın kocanı hic merak etmiyon mu. Rüyamda bile vefatını görünce çıldıracak gibi oluyorken gerçeğini yaşadım. Beni hiçbirşey değil babasizlik yikti. Hastaydı zaten beklenen birşeydi hatta son gördüğü elini tuttuğu konuştuğu kişide bendim. Ellerimde can verdi. Duasıyla sehadetiyle uğurladım. Bilmiyorum o zaman bana Allah tarafından bi güç geldi babami teskin edip,huzurla uğurlamak için ama sonrasında en çok kahrolanda bendim. En düşkün babasiz duramıyan bendim. Babami gözümden kıskanırdım. Çok üşürdü şimdi buz gibi toprağın içinde, karların altında. Üşümedin mi babam kalk diyorum ses yok. Geçen sene ilk babalar günüydü 5 kardeşten bir tek ben gittim kalk babam ben geldim,çingene kizin dedim. Soğuk taşına sarildim. Hergun dua ediyorum Allahım bari rüyamda babami goruyim öpeyim, sarılayım diye. Kokusunu,gülüşünü bana kizmasini çok özledim. Okuyan herkese teşekkür ederim. Benim en büyük derdim de bu ıçime attigim. Burda paylaşmak istedim. Nolur mazur görün dayanamıyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?