Baba dayanamıyorum yokluğuna

Allah gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

Benim kızım 3 yasinda kaybetti babasini. ..hatirlayamiyor bile...bir anısı yok zihninde. .sizin aciniz çok abartılı bence zira bu kadar zaman geçmiş ve bir annesiniz nihayetinde :) Hayat bu ...gerçek de bu...
Yaşadınız mi bu acıyı bilmiyorum. Ama dediginiz gibi kızınız 3 yasinda ve babasıyla bir zaman geçirmemiş,babalik nedir bilmiyor bu ayrı bir acı ama benim babamla heryerde anim var,babamin kokusunu sevgisini hissedip arkamda durması var. Bana gülüp,konuşması çocukken koynunda uyumusluğum var yani babayı yasamisligim var. Başım sıkıştığında dünya umrumda değildi çünkü babam var derdim şimdi kendimi kimsesiz gibi hissediyorum. Yaşayıpta kaybetmek ayrı birşey,yaşamayıp kaybetmek ayrı birşey. Bildiğin duygu ve bilmediğim duygu. Ikisi çok ayrı ve büyük acı

Amin benim babam yoğun bakımdaydı ama bilinci acıktı doktorlar resmen ölmesini bekliyordu 5gun kaldı. Babam beni burdan çıkarın evimde ölücem dedi. Zar-zor çıkardık doktorlar yolda ölür dedi bizde olsun kabul ediyoruz dedik. Pazartesi akşam 5te evine geldi salı sabahı 11de vefat etti yani birgün bile göremedik zaten inliyordu. Son yediği en sevdiği karpuzkarpuzdu 2 dilim yedi. Sabah can cekismesiyle uyandık. Daha ben ne olduğu anlamadan bir anda can verdi. O sırada beynim durdu babamin öldüğünü bile anlamadim. Gözümün önünde can veriyordu ben şok içinde bekliyordum. Şimdi diyorum keşke bolca öpeymişim kokusunu iyice içime çekseymişim inanki ölürken yanında bile ölseydi öyle bir beyin donması yaşıyorsun ki öldükten sonra ne olduğunu anlıyorsun. O an dünyayla ilişkin kesiliyo sanki. Allah rahmet eylesin cumlemizinkine ne diyim daha

başınız saolsun benim babam gidelide 3 yıl olacak sizi en iyi ben anlarım geçen yıl evlendim güldüm eğlendim ama kalbim alev alev yandı hep eksiktim, hep yarım ama biliyorum babam biliyordu, gördü beni o gün düğünden 2 gün önce rüyamda gördüm yemyeşil bir ormanda ağırladı beni düğün yemeği yedirdi, hiç konuşmadı sadece gülümsedi, gülerek adete mutlu ol diyerek uğurladı beni eşimin evine hep eksik, hep yarımım Rabbim sabrımızı versin.

Başın sağolsun canim. Birde bilir misin eskiler hep ölmüş kişi rüyada konuşmuyorsa yanina gelmiş derler. Inş öyledir. baban seni baba evinden uğurlamaya gelmiş. Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah

Saol cnm Allah razı olsun evet öyle derler bende kendimi avutuyorum öyle babacigima malum oldu tekne kazintisini uğurlamaya geldi diyorum.

Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin inşallah ama emin olun varken yok olması daha acı,çok isterdim babamın ölü olmasını sırf öldüğü için bizimle olmadığını bilmek daha az acıtırdı canımı..

Ayni duygulari yasiyorum, benim babam 2013 sonunda vefat etti. Hala cok ozluyorum

Boğazım düğümlendi resmen
Göz yaşlarım sel oldu
Yaaa bu saatte mahvoldum vallahi

Allah sabır versin inşallah size
başiniz sağolsun ne dicemi bilemiyorum

Benimde en korktuğu m şey babamı kaybetmek ona bişey olursa ne yaparım bilmiyorum

Basın Sağolsun (

Ben Varım

Acı Geçmiyor ama insan alışıyor o acıyla yasamaya ben bi süre yardım almıştım sizde alın en azından rahat edersiniz.

Ne güzel bir Babaymış sevilmeye layıkmış bol bol dua edin Allah rahmet eylesin kardeşim amin

Okuyamadım devamını.
Ben de geçen sene mart ayında kaybettim.
Bazen bunları ben mi yaşadım diyorum.
Başın sağolsun.

bende babamı yeni kaybettim seni çok iyi anlıyorum geçecek türden bi acı değilmiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…