Baba demeye dilim varmıyor..

Oncelikle allah yardımcınız olsun baba vardır babacik vardır vardır dünyaya gelirken maalesef annemizi babamızı seçemiyoruz
Eğer sende bu şekilde devam edersen hata yaparsin ilk sigara içkiyi birakiyorsun dertlerini cozuyorsa hemen bizde başlayalım fakirlik ayıp degil önemli olan kafanı kullanıp bu cikmazdan nasil çıkarım diye dusuneceksin bunun içinde okulunu bitir meslegini eline al bol bol dua et kardeslerine örnek ol güçlü ol güçlü

Para istediğiniz için söylemedim.
Yırtık ayakkabıyla okula gitmenize üzüldüm.
Sigara çok pahalı. Bütçeyi ciddi sarsıyor.
Artık alkol almamanıza çok sevindim..

en azından tehdit ediyomuş giderim diye. bunun birde habersizce çekip gideni aylar sonra hiç bir şey olmamış gibi geri dönen modeli var. annelikte babalıkta sonradan öğrenilen şeyler değil insanın içinde olacak o duygu. içim parçalanıyor bunları okudukça. madem bu kadar çektirecektin ne diye doğmasına vesile olursun

Bunu bize egitim bilimleri dersinde anlatmisti. Ben de ornek verecektim siz once davranmissiniz. :)

Gidecek zaten. Planini kurmus. O kadar borcu annemin ustune yikip baska bir ulkeye kacacak. Bi insan babasina bile guvenemiyorsa kime guvenebilir ki bu hayatta. Bana kardeslerime hep lafla babalik yapmaya calistii ondan guzel bi soz duyunca sinir oluyorum cunku babalik iki guzel sozle olmuyor keske dogmasaydim diyorum bazen ama iyiki dogmusum yoksa anneme kim destek olurdu ben kucukken hep doverdi annemi simdi yapamiyor bu adam isine gelince kacip kendini kurtarma bizim onca dertle bogusmamiza sebep olma hakkini nerden buluyor buna hakki yok Allah ıslah etsin bile diyemiyorum artik çünkü ıslah olacak bi hali kalmamis

kimseye değil kendine güven. burada tecrübeli insanlar sana okumanı tavsiye etmişler oku bence de bi meslek edinmeden çalışırsan bi kaç yıla kadar zaten pert olursun o yaşta okuyup hayatını kazanman lazım. babanda bırak gitsin hiç düşünme annen kardeşin hayatta ya gerisi problem değil hem okur hem çalışırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…