- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi Yildizsezen
Gerçekten okurken gözlerim doldu. Allah yardımcın olsun durumumuz az çok benzer kendimden izler bulduğum , kendi yaşadığım şeylerden kesitler bulduğum yerler oldu o yüzden çok duygulandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yoruma bir madalya takılmalı bence ellerinize sağlııkkkkyumurtayi dolleyebildigi icin baba sifati almasin mumkunse bu insanlar,yada iceriginde sevgi fedakarlik gibi kavramlar barindiran sozcuk bu insanlara denmesin...kayip bir cocukluk yasamissiniz ama en azindan guclenerek cikmissiniz ayrica da huzurevi bile fazla
Offf off affedemiyor insannn yüzyıllarda geçse affedemiyor..seni çok iyi anlıyorummm...Kendimi bildim bileli bizi hic dusunmedigin, sinirli, agresif,laflari kalbi paramparca eden biri oldugun icin
Bakmakla hükümlü oldugun evlatlarin oldugu halde sirf tembelligin ve arizaligin yuzunden canin sıkıldığında isyerindekilerle kavga dayak isten kendi kendini attirdigin, tum yuku anneme yukleyip bizi mahfettigin halde kolani, biranı, gunde 2 paket sigarani eksik etmedigin icin
Yuzunu gormemek icin odamdan cikmadigimda bile biseylere sinirlendiginde sirf bana catmak icin odama gelip sacma sapan konusup tersledigin, karsinda genc bir kiz, öz kızın degil de sanki seni isirmis kuduz kopege konusur gibi konustugun icin
Kendin televizyon izlerken annem ben kardesim odada olup kisik sesle iki kelime konussak saygisizsiniz diye cirlayip bagrindigin halde biz bir dizi izlesek elimizden kumandayi aldigin ya da kisin sunun sesini diyip son ses internette tanistigin varos kadin arkadaslarinla goruntulu sohbet yaptigin icin
5 yasimdan 13 yasima gelene kadar etlerimi morartana, yerden kalkamaz hale getirene kusana kadar dovdugun icin
Baban olacak adam anneni hayat kadinlariyla aldatirken, liseli kiz videolari izledigi halde ben 12-13 yasinda goguslerim yeni cikmaya basladiginda benim namusuma saydiginda, hayat kadinlarinin kabacasina benzedigimi soylediginde dedendir kusluk olmaz kizim diye utanmadan beni aglata aglata kavga ede ede bayramda kandilde onlarin o pis ellerini opmeye goturdugun icin
Isten gece gec ciktigimda bu torbaci ve suriyelilerin oldugu mahallede degil duraktan karsilamak, merak edip cama bile cikmadigin icin
Sacma sapan olayda sevindiginde uzuldugunde sasirdiginda her duygunu yeni bir dil cikarilabilecek kadar genis hazneli kufurlerinle belli ettigin icin
Annen babanin bize yapmadigi halt kalmazken sana ters yaptilar diye yasladiklirinda direk huzurevi ben bakamam diye kufurler edip kendin hakkinda acaba bende mi babami huzur evine verirdim diye dusundurup kendimi vicdansiz hissettirdigin icin
Aglaya hickira sigarayı hic ettigim gunlerde neyin var diye bile sormadigin, sabahlari bir gunaydini esirgedigin icin
Aksam vakti erkek arkadaslarimin adini verip disari cikmak icin izin istedigimde kiz mi onlar diye gevrek gevrek gulup kim olduklarini sorma geregi bile duymadigin icin (biliyordun size yalan soylemedigimi senden dolayı erkeklere karsi hep net tavirli oldugumu)
Sevgiden mahrum birakip sacma sapan insanlara sana veremedigim sevgiyi verip, senden alamadigim sevgiyi onlardan almaya calistigim icin (hep yanlislar yapa yapa disarida kimler var kimler beni harcadi diye gore gore dogruyu buldum, sana kizamadigim tek sey bu)
Tum bunlar icin sana kizmiyorum aslinda kiziyorum ama kizilmayi bile hakettigini dusunmuyorum. Sayende cok guclu kimseye eyvallahi olmayan bana zarar verecek insanlari en ufak şeyde anlayan biri oldum. Babalik sifatini haketmedigin baskalarinin babasina bakip imrendirdigin gunler cocuklugumda kaldi. Kizmiyorum sana ama o yuzune karsi bunlari diyip rahatlayamiyorum da
Annen babanin bize yapmadigi halt kalmazken sana ters yaptilar diye yasladiklirinda direk huzurevi ben bakamam diye kufurler edip kendin hakkinda acaba bende mi babami huzur evine verirdim diye dusundurup kendimi vicdansiz hissettirdigin icin