- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
İlkbaharı bekliyorum adlı üye mi buValla diğer üyeler seni ne derece tanıyor bilmiyorum ama ben sarımanolyam nickinle ilkbaharı bekliyorum nickinle yazdıklarını biliyorum. Ama bilmeyenler için anlatayım.
Sarı manolyam iken defalarca kocanla kavga ettin, yetmedi iş arkadaşlarınla kavga edip kurumu karıştırdın, yetmedi kreş müdüresi ile de kavga ettin çocuğunu kreşten ettin, üstüne bir de sürgün yedin.
Sana birşey söyleyeyim mi? Ben artık senin fake olduğunu düşünüyorum, çünkü her konuda sürekli bir acındırma duygusu içerisindesin arkadaşım. Ya fake ya da ağır psikolojik sorunların var. Her konuda bir para mevzusu dönüyor, her zaman olduğu gibi bu konuna da sıkıştırmışsın.
İlkbaharı bekliyorum üyeliğine şey yazmıştın "kocam hamileyken bebek düşsün diye karnımda zıpladı". Ya ben bunu hiç unutamıyorum biliyor musun? Sen bunu nasıl unutup da o kocanın yanına gidip ilişkiye girebiliyorsun.
Hele baban, o elleri öpülesi baban. Evet seninle anlaşamıyor ama senin sorunlarının olduğunu biliyor, sanırım o da sana destek al demişti. İnatla destek almayı neden reddediyorsun?
O adam ki kalkıp düzenini bozup sırf senin çocuğuna bakmak için senin yanına geldi. Hala da bir umut dönersin diye o şehirde kalıyor bence. Sen ne yaptın? He rkonunda babanı suçladı. Allah aşkına kocadan dayak yiyip "o...." lafını işitip babanın evine döndükten sonra "koca evi de bir başka oluyor." diyip o kocanın yanına döndün. Üstüne adam sokak ortasında kocamdan bir dünya dayak yedi ama senin baban kötü oldu, o pirems kocişini baban kızdırmıştı değil mi? Vallahi ben seni anlamıyorum. Adam sana ne yapsa yaranamıyor. Sana kimse yaranamıyor. 3 5 kuruş artıracağım diye gidip elalemin pis evini tuttun, adam donlarını yıkadı diye evden çıktın. Hala eşyalı ev bakıyorsun. Kendi evini kursana. Neden bu kadar direniyorsun. Neden bu kadar dirayetsizsin? Gerçekten tek üzüldüğüm kişi ailen ve çocuğun. Kocana bile suç bulamıyorum, bize burada kendini nasıl tanıttıysan, adam ne yaşamıştır kim bilir.
Bak sana annemden örnek vereyim. Benim annem kendisini aldatan kocasını kapısının önüne koydu. Defol git dedi babama. Babam 50bin kadar borç bırakıp gitti. Annem ortaokul mezunu 40 yaşına kadar hiç çalışmamış bir insandı. Babam gittikten sonra hem 2 çocuğuna baktı, hemde gece gündüz çalışıp babamın borçlarını ödedi. Evini baştan aşağı yeniledi, inan bana babam varken kullandığımız eşyaların iğnesini bile evde bırakmadı. En sonunda da lise mezunu oldu çiçeğim. O senin gibi birikim yapacağım diye varyemez olup çocuklarını rezil etseydi biz bu halde olmazdık. Para konusunda aşırı davranıyorsun. Ya ben ben. Annemle aynı şehirde olmama rağmen onunla aynı yerde oturmuyorum. Hem çalışıyorum hem destekle kendi evimi tutuyorum. Şimdi bu yıl bambaşka bir şehire yerleşeceğim, kafamda okulum bile hazır şimdiden ev bakıyorum kendime. Sen niye yapamıyorsun ya? 4bin TL maaşın var 40bin TL birikimin var. Benim 21 yaşımda yaptıklarımı sen neden yapamıyorsun çok merak ediyorum. Hiç mi zorluk görmedin? Hiç mi hayatla karşı karşıya gelmedin. Anlayamıyorum arkadaş, anlayamıyorum. Konularında çocuğundan bile "çocuk" diye bahsediyorsun, ya burada ne küretaj olan kadınları okudum, onlar bile "bebeğim, yavrum" diyordu, niye bu kadar uzaksın herşeyden? Neden hayatını bu kadar zorlaştırıyorsun?
Arkadaşım çok ezildim.her yerden darbe aldım.avukatim bile beni şaşırttı.annem babam öyle evden kovar.kicam ayrı bir sorun.duzenimi kurmak çocuğun kreşini ayarlamak vs beni çok yordu
Kocasıyla boşanma arefeinde sevişip ertesi sabah o.... diye evden yollandığını unutan sen ailenin yaptıklarını niye hazmedemiyorsun bi desene ?
Eski eşinle 3 defa evlendin tekrar tekrar.
Hele buraya ilk üye oldugun okyanus nickindeyken sana dünya akıl verildi.
Yok anam yok sen iflah olmazsın.
Yazık ki devlet memurusun bir de.
Hayır canım aynı.Okyanusla bu aynı kişi değil ya. Onun birden fazla çocuğu vardı, çocuklar daha büyüktü, denetmendi, maaşı iyiydi falan.
Hayır canım aynı.
Baya olmuştu üyeliğini alalı.
ilk o üyelikle başlamıştı.
Eşi hamile bırakmıştı diger aldattıgı kadını hatta onunla evlenmişti de.
Ben artık kendisinin dogru dedigine bile inanmıyorum çoğu şeyi.
Okyanus degilim. Ben.Okyanusla bu aynı kişi değil ya. Onun birden fazla çocuğu vardı, çocuklar daha büyüktü, denetmendi, maaşı iyiydi falan.
Değilim okyanus falanBir bakıcam ama okyanusla bağlantı kuramadım ben aralarında. Bulursam bakayım bi konularına.
Evet canım oİlkbaharı bekliyorum adlı üye mi bu
Ya birşey sorucam.Değilim okyanus falan
Bir bakıcam ama okyanusla bağlantı kuramadım ben aralarında. Bulursam bakayım bi konularına.
Şu okyanusu merak ettim ben nasıl görmedim ya bulursan nickini yazar mısın:)
Aynı kişiyle aynı sebepten üçüncü kez boşanmak
Değerli KK üyeleri , Aynı kişi ile 3 kez evlendim. Her seferindeki sebep aldatmalar.( Tabi basit değil hamile bıraktığı kadınlar.Bebek aldırmalar boyutunda ) Tek bir kadın değil. Yüzlerce kadın. İlk boşandığımızda nişanlandı ayrıldı.Bana döndü.İkinci boşandığımızda evlendi 2 yıl evli kaldı...www.kadinlarkulubu.com
Okyanusun sadece bu üyeliğini buldum kızlar. Asıl üyeliğini nick değiştirip pasif hale getirmiş sanırım. O yüzden bulamıyoruz.
Okyanusa sarımanolyam aynı kişi değil. Sarımanolyam taaa 2016dan beri konu açıyordu. Okyanusun 2 ya da 3 tane kızı vardı. Maaşı da iyiydi, iş yeriyle problemi yoktu. Sarımanolyam gibi nerede kalıcam nerede edicem diye vahlanmıyordu en azından.
Sarımanolyam ise hemen hemen bütün dünya ile tartışmış piremses bir hanımımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?