Baba evi

O neymiş oyle ya. Allah vermesin boylesini, ailesine acidim insancagizlar cok bile ugrasmislar bununla.

babası, kocası olcak öküzden dayak mı yemiş??? Nasıl sindirmiş bunu ya beynim error!!!

Tekrar hos geldin ben evladini soracagin sana bu kdr hengamenin icinde en son krese de vereemedin cocugu yuzune kapatmslardi kapiyi cocuk nerde nasil.bakiyorsun annenler nerde smdi evde degillerse al iste oturdugun eve

O zaman ilk yenilik psikiyatri belli ki bir sorun var
hem bu üyelikteki hem de sarımaolyadaki konularının yorumlarının %90'ı eğer gerçeksen allah aşkına ya da artık neye inanıyorsan onun aşkına git bir tedavi ol şeklindeydi.ah neler çekiyor bu kk bu üyeden ve zehir gibi fikirlerinden..

Tekrar hos geldin ben evladini soracagin sana bu kdr hengamenin icinde en son krese de vereemedin cocugu yuzune kapatmslardi kapiyi cocuk nerde nasil.bakiyorsun annenler nerde smdi evde degillerse al iste oturdugun eve
Almazlar ki.kadını bulunduğu ilde herkes biliyor. Sarimanolya üyeliğinde bir konuda anlatmıştı. Ne yaptıysa insanlara o zaman minicik cocugu kresten atmışlardı. Diğer yerlerde kabul etmiyordu. Ya hu bu nasıl bir insan benim aklım almıyor artık.

memurlukta yaptıklarıyla sürgün yediğini duydum ama bunu yeni duydum bak

Ben senin artık troll olduğunu düşünüyorum. Baya baya ergensin sen. Yazım şeklin bile enteresan.
Ne umuyorsun bilmem bu alanı günlük gibi kullanınca.
Allah akıl izan versin senin için denilecek tek şey bu

Bu arkası yarın tiyatrosunda bi anaya babaya bir de konu sahibinin elinde telef olan çocuğa acıyorum.
Ben konu sahibinin cocugunun kreş ogretmenlerine ,iş arkadaşlarına ,evini bu arkadaşa kiraya veren ev sahiplerine (ic camasiri yıkama olayındaki ev sahibi hariç ) de açıyorum

Sürprizlerle dolu
Dedigim gibi ben ve birkac uye daha anında tanıyoruz bunu. Ama yazmiyoruz konularına. Umursamiyoruz. Ama anne, babasına salladığını görünce dayanamadım artık. Yedik ban :)

Şimdi artık yazmaz bu konuya ifsalandi ya. Sinsi sinsi okur yazılanları, birkaç gün bekler unutulsun diye veya yeni uyelik alır. Sonra acar bir konu " kızlar evim 3. Kat karpuzu tasiyamiyorum. Ne olacak benim hayatım." Diye başlar.

Karpuz taşımak çokomelli ama lütfen yani...

Allah kolaylık versin. Erken zamanda yüreğin feraha kavuşur inşaallah.

O uyelijteki konularını nasıl bulacaz,çok merak ettim hayat hikayesini

Anne babanız sizin yüzünüzden bu halde farkında mısınız? Şimdi neye üzülüyorsunuz anlamadım.
Siz, sizi döven adama "eşim eşim" deyip, sizin için şehir değiştiren ailenizi bırakarak eşinize dönmediniz mi?
Eşiniz babanızı sokak ortasında dövdükten sonra boşanma aşamasında olduğunuz adamla birlikte olmadınız mı?
Bazı aileler kızlarına "sen gel ama çocuğuna bakamam" der. Aileniz size "çocuğu bırak git" diyor. Bunda bir gariplik görmüyor musunuz?

Eski eş sorunlu, anne-baba sorunlu, çocuğunuzun kreş müdürü sorunlu, amiriniz-iş arkadaşlarınız sorunlu, ev sahibiniz sorunlu, avukatınız bile sorunlu. Sizce bir gariplik yok mu?
Sürekli "çocuk" diye bahsettiğiniz çocuğunuz 1-2 yaş daha büyüsün, onun sorunlu olduğuna emin olduğunuz kaç konu açacaksınız çok merak ediyorum.

Şu an boşanmanız iptal olsa babanızı döven adama koşa koşa gidersiniz. Bir ev yüzünden üzülmeniz pek inandırıcı değil o yüzden.
Ha 2 bin liralık boya parasına üzüldüyseniz orasını bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…