- 10 Ekim 2014
- 32.962
- 148.597
- 798
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Zaten devamli bu yuzden yeni uyelik aliyor. Burayı günlük olarak kullanacak, kim olduğunu bilmeyenler bunu pohpohlayacak, öylece tatmin olacak. Ben ve birkaç uye daha var anında tanıyoruz yazım tarzından. Bu kadın çalıştığı devlet kurumunu dahi karıştırıp sürgün yemiş biri. Okuyan tüm üyeler düşünsün artık. Tüm dünya suçlu, bu arkadaş sutten çıkmış ak kaşık.
babası, kocası olcak öküzden dayak mı yemiş??? Nasıl sindirmiş bunu ya beynim error!!!eeee?
babam şöyle kötü böyle kötü ama ben yinede üzüldüm temalı konu mu bu?
eksik yazmışsın ama.
baba evinden koca gibisi yok diye dönen sendin.
baban sırf çocuğuna bakmak için senin olduğun şehre yerleşmeyi kabul etmişti.
ha tabi senin koca gibisi yok dediğin kocandan dayak yemesinden önceydi bunlar.
babam beni istemiyor diye ağlaşman çok eğreti duruyor haberin olsun.
Allah im yaaaa kadıncağız acı çekmeyi seviyor demek. Onu mutlu edecek şey YENILIKLER yapar mı bilmemkocasından da hem nafaka alıyor 1500 lira hem de çocuğun kreşini adam ödüyor.desteksiz ortada kalmış da değil yani.
Kocasi da bi de sahip cikiyor arada gdip onu savunuyo masallahAllah im yaaaa kadıncağız acı çekmeyi seviyor demek. Onu mutlu edecek şey YENILIKLER yapar mı bilmem
O zaman ilk yenilik psikiyatri belli ki bir sorun varKocasi da bi de sahip cikiyor arada gdip onu savunuyo masallah
hem bu üyelikteki hem de sarımaolyadaki konularının yorumlarının %90'ı eğer gerçeksen allah aşkına ya da artık neye inanıyorsan onun aşkına git bir tedavi ol şeklindeydi.ah neler çekiyor bu kk bu üyeden ve zehir gibi fikirlerinden..O zaman ilk yenilik psikiyatri belli ki bir sorun var
Almazlar ki.kadını bulunduğu ilde herkes biliyor. Sarimanolya üyeliğinde bir konuda anlatmıştı. Ne yaptıysa insanlara o zaman minicik cocugu kresten atmışlardı. Diğer yerlerde kabul etmiyordu. Ya hu bu nasıl bir insan benim aklım almıyor artık.Tekrar hos geldin ben evladini soracagin sana bu kdr hengamenin icinde en son krese de vereemedin cocugu yuzune kapatmslardi kapiyi cocuk nerde nasil.bakiyorsun annenler nerde smdi evde degillerse al iste oturdugun eve
memurlukta yaptıklarıyla sürgün yediğini duydum ama bunu yeni duydum bakAlmazlar ki kadını bulunduğu ile herkes biliyor. Sarimanolya üyeliğinde bir konuda anlatmıştı. Ne yaptıysa insanlara o zaman minicik cocugu kresten atmışlardı. Diğer yerlerde kabul etmiyordu. Ya hu bu nasıl bir insan benim aklım almıyor artık.
Sürprizlerle dolumemurlukta yaptıklarıyla sürgün yediğini duydum ama bunu yeni duydum bak
Ben konu sahibinin cocugunun kreş ogretmenlerine ,iş arkadaşlarına ,evini bu arkadaşa kiraya veren ev sahiplerine (ic camasiri yıkama olayındaki ev sahibi hariç ) de açıyorumBu arkası yarın tiyatrosunda bi anaya babaya bir de konu sahibinin elinde telef olan çocuğa acıyorum.
Dedigim gibi ben ve birkac uye daha anında tanıyoruz bunu. Ama yazmiyoruz konularına. Umursamiyoruz. Ama anne, babasına salladığını görünce dayanamadım artık. Yedik ban :)Sürprizlerle dolu
Dedigim gibi ben ve birkac uye daha anında tanıyoruz bunu. Ama yazmiyoruz konularına. Umursamiyoruz. Ama anne, babasına salladığını görünce dayanamadım artık. Yedik ban :)
Şimdi artık yazmaz bu konuya ifsalandi ya. Sinsi sinsi okur yazılanları, birkaç gün bekler unutulsun diye veya yeni uyelik alır. Sonra acar bir konu " kızlar evim 3. Kat karpuzu tasiyamiyorum. Ne olacak benim hayatım." Diye başlar.
Allah kolaylık versin. Erken zamanda yüreğin feraha kavuşur inşaallah.Geçen yıl kasım ayında gece yarısı sığınmıştım baba evine.gece yarısı derdimi anlatırken yandan tak tak tak duvara vurulmuştu.sasirmistim.normal ses tonuyla konuşuyordum.
Ertesi hafta eşim gelmişti kapıya.apartmanda rezalet çıkmıştı.
Boşanma davası açılmıştı.oraya sığınmıştım işte.sonra babam beni evden kovmaya başlamıştı.yine siginamamistim bir yere.cocuga bakarım ama sen git diyordu.ayri ev tut kendine.
Çocuğumu bırakmadım gitmedim de.bu sefer elinde telefon evimi boşalt yoksa polisi ararım diyordu.uzerime yürüyordu.fiziksel şiddete kadar gitti.
Mayıs ayında ev sahibi kızım.oturacak dedi.inandolar bunlar ama ben inanmamistim.su an o evin ilanını nette gördüm.ev pırıl pırıl.annem temizlemiş.badana da yaptirmislardi geçen sene.zarar ettiler 2000 lira badana nakliyat vs derken.
Çok üzgünüm .keşke yaşlı insanlara bu kadar acimasi olmasalardı.heekesin ailevi sorunu olabilir.ilk önce konussalardi keşke.
Anladım ki ailemin tırnağı acisa benim Burda canım yaniyo.zaten annemin beyin damarı tıkalı.telefon numarasını hatirlayamayacak kadar hasta.onu bile göremiyorum babam yüzünden.gorsem de o babamı savunuyor.canim sıkılıyor kizlar.
Bana gelince çok zor zamanlar geçirdim.kocadan aileden hatta avukatkmdan bile darbe yedim.iyi ayaktayım ama içim aciuo
O uyelijteki konularını nasıl bulacaz,çok merak ettim hayat hikayesiniAlmazlar ki.kadını bulunduğu ilde herkes biliyor. Sarimanolya üyeliğinde bir konuda anlatmıştı. Ne yaptıysa insanlara o zaman minicik cocugu kresten atmışlardı. Diğer yerlerde kabul etmiyordu. Ya hu bu nasıl bir insan benim aklım almıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?