- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Evet evet aynen. Zaten yazı stilleri benzemiyor, o kadından en azından cevap alabiliyorduk.Bence de aynı kişi değiller. Özel sektörde denetmendi memur değildi, genelde koca evi bırakıp başka kadınlara gidiyordu. Sarımanolyanın aldatma hikayesi yok.
Okyanusla bu aynı kişi değil ya. Onun birden fazla çocuğu vardı, çocuklar daha büyüktü, denetmendi, maaşı iyiydi falan.
Hayır canım aynı.
Baya olmuştu üyeliğini alalı.
ilk o üyelikle başlamıştı.
Eşi hamile bırakmıştı diger aldattıgı kadını hatta onunla evlenmişti de.
Ben artık kendisinin dogru dedigine bile inanmıyorum çoğu şeyi.
Şu okyanusu merak ettim ben nasıl görmedim ya bulursan nickini yazar mısın:)
Okyanusla sari manolya, ilkbaharı bekliyorum, aci kahveli bir nicki vardi o, ayni kisi değil.
Hayır canım aynı.
Hayır canım aynı.
Okyanusla sari manolya, ilkbaharı bekliyorum, aci kahveli bir nicki vardi o, ayni kisi değil.
Kocalarini birakip birakip donmeleri, kocam da kocam huylari benziyor ve devamli farkli nickler aliyorlar ama hikayeleri farkli. Okyanusun karamelek888 ve mutluluk1982 nickleri de var.
Yne acms konuSabır taşı vardı bir de sanırım.
Sarı manolyanın nicklerini hafızadan atabilsek bir sürü yer açılacak.
Bir boşanma konusu da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Anlaşmalı boşandık ama yine evleniriz belki gibi bir konuydu. Şimdi de boşanmadığını mı söylüyor?Okyanus ile aynı kişi değiller. O 3 defa boşanıp evlenmişti. Boşanabiliyordu yani en azından.
Beyazlale ilkini bile kabullenemedi henüz. Hala "boşanmamız kesin değil" modunda adama "eşim" demeye devam ediyor. Adam çık gel dese "kiracılık çok zor, koca evi bir başka" deyip koşa koşa gider.
Evet aynen öyle.Bir boşanma konusu da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Anlaşmalı boşandık ama yine evleniriz belki gibi bir konuydu. Şimdi de boşanmadığını mı söylüyor?
Dönsede kurtulsakEvet aynen öyle.
"boşanma davan kesinleşmesi" konusunun altında "yakında kocama dönebilirim, dönersem şaşırmayın." yatıyor. Yavaş yavaş bizi kocasına döneceğine hazırlıyor.
Bir boşanma konusu da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Anlaşmalı boşandık ama yine evleniriz belki gibi bir konuydu. Şimdi de boşanmadığını mı söylüyor?
Bu sefer de "kocamdan yine dayak yedim" mağdurum temalı konular açacak, en azından maceralarını okuması güzel oluyor.Dönsede kurtulsak
Bu mu boşandı sankiBu arsda sevgili sarımanolyam, sen kocamla kavga ettiğinin haftası "kocamla kavga ediyoruz ama 2. Çocuğu düşünüyorum. Doğacağı hastaneyi bile kafamda planladım." diyen bir kadınsın. Senin boşanman bile büyük bir mucize.
Vallahi bu hanımın iş arkadaşı bile "kocan seninle nasıl evlendi?" diye sormuştu kendisine. Düşün artık, onlar bile anlamış.Bu mu boşandı sankiadam para zoruyla kurtuldu bundan. Bastırdı parayı kurtuldu adam
Ama sorduğumda ona evet dedi bana ya :))geçen konuda inanmadın bana :))
değil aynı kişi.
okyanusun 3 kızı var.
hala başka nickle burada zaten.
Ama sorduğumda ona evet dedi bana ya :))
Yani onun dedigini referans aldım.Neye evet dediğini bilmiyordur, manolya değişik hatun. Onun ipiyle kuyuya inilmez.
Bu sefer de "kocamdan yine dayak yedim" mağdurum temalı konular açacak, en azından maceralarını okuması güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?