Baba evi

Beyazlale144

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
369
-21
18
42
Geçen yıl kasım ayında gece yarısı sığınmıştım baba evine.gece yarısı derdimi anlatırken yandan tak tak tak duvara vurulmuştu.sasirmistim.normal ses tonuyla konuşuyordum.
Ertesi hafta eşim gelmişti kapıya.apartmanda rezalet çıkmıştı.
Boşanma davası açılmıştı.oraya sığınmıştım işte.sonra babam beni evden kovmaya başlamıştı.yine siginamamistim bir yere.cocuga bakarım ama sen git diyordu.ayri ev tut kendine.
Çocuğumu bırakmadım gitmedim de.bu sefer elinde telefon evimi boşalt yoksa polisi ararım diyordu.uzerime yürüyordu.fiziksel şiddete kadar gitti.
Mayıs ayında ev sahibi kızım.oturacak dedi.inandolar bunlar ama ben inanmamistim.su an o evin ilanını nette gördüm.ev pırıl pırıl.annem temizlemiş.badana da yaptirmislardi geçen sene.zarar ettiler 2000 lira badana nakliyat vs derken.
Çok üzgünüm .keşke yaşlı insanlara bu kadar acimasi olmasalardı.heekesin ailevi sorunu olabilir.ilk önce konussalardi keşke.
Anladım ki ailemin tırnağı acisa benim Burda canım yaniyo.zaten annemin beyin damarı tıkalı.telefon numarasını hatirlayamayacak kadar hasta.onu bile göremiyorum babam yüzünden.gorsem de o babamı savunuyor.canim sıkılıyor kizlar.
Bana gelince çok zor zamanlar geçirdim.kocadan aileden hatta avukatkmdan bile darbe yedim.iyi ayaktayım ama içim aciuo

hehh geldi bizim devam filmi :işsiz:sen kimseden çekmedin bacım kendin yapıyosun napıyorsan.burda toplasan 100 bin tane yorumla akıl verildi sana , yapma etme denildi , tedavi ol denildi, ananı babanı dinle denildi , kendi bildiğini okudun kendin ettin hala da devam ediyosun.olan çocuğuna oluyor.hala parayı araya sıkıştırmayı da ihmal etmiyorsun.

hehh geldi bizim devam filmi :işsiz:sen kimseden çekmedin bacım kendin yapıyosun napıyorsan.burda toplasan 100 bin tane yorumla akıl verildi sana , yapma etme denildi , tedavi ol denildi, ananı babanı dinle denildi , kendi bildiğini okudun kendin ettin hala da devam ediyosun.olan çocuğuna oluyor.hala parayı araya sıkıştırmayı da ihmal etmiyorsun.
Ne parası ya.madem çıkartıyor.inaanlara o kadar masraf yaptırıp badana yaptirmasaydi.aanki çok zenginler de

Sağ elin sol ele, sağ gözün sol göze faydası yok tatlım. Öncelikle bunu kabullen ve beklentilerini sıfıra indir. Beklentiyi sıfıra indirmek insanca değil ama bizi buna zorluyorlar. En sevdiklerimiz en yakınlarımız yaralıyor bizi. Sana muhtaç olan evladın için ayakta durmak zorundasın. Gerisini gerçekten boşver. Herkes bir gün yaptıklarından veya yapmadıklarından dolayı Allah'a hesabını verecek. Erken ya da geç, adalet mutlaka tecelli edecek.

Sağ elin sol ele, sağ gözün sol göze faydası yok tatlım. Öncelikle bunu kabullen ve beklentilerini sıfıra indir. Beklentiyi sıfıra indirmek insanca değil ama bizi buna zorluyorlar. En sevdiklerimiz en yakınlarımız yaralıyor bizi. Sana muhtaç olan evladın için ayakta durmak zorundasın. Gerisini gerçekten boşver. Herkes bir gün yaptıklarından veya yapmadıklarından dolayı Allah'a hesabını verecek. Erken ya da geç, adalet mutlaka tecelli edecek.
Aileme zarar gelsin istemem.ben atlatirim.nitekim atlattım da onlar üzülmesin.annem hasta

Keşke ailem İstanbul a dönse.elalemin evin de anlayışsız insanların iki dudağının arasında olmasalar
Merhamet etmeyen merhamet bulamaz. Iyi olmuş demiyorum ama insan ektiğini biçer. Sana gelince asarım keserim, evden kovarım ev sahibine gelince sus pus olmuş baban.

eeee?
babam şöyle kötü böyle kötü ama ben yinede üzüldüm temalı konu mu bu?
eksik yazmışsın ama.
baba evinden koca gibisi yok diye dönen sendin.
baban sırf çocuğuna bakmak için senin olduğun şehre yerleşmeyi kabul etmişti.
ha tabi senin koca gibisi yok dediğin kocandan dayak yemesinden önceydi bunlar.
babam beni istemiyor diye ağlaşman çok eğreti duruyor haberin olsun.

Merhamet etmeyen merhamet bulamaz. Iyi olmuş demiyorum ama insan ektiğini biçer. Sana gelince asarım keserim, evden kovarım ev sahibine gelince sus pus olmuş baban.
Bu kadının anlattıkları ile ailesi hakkında yorum yapmayın. Inanın o insanların hakkında yazılan olumsuz cümleler beni yaralıyor. Sarimanolya bu üye ve daha pek çok üyeliği var. O insanların çekmediği kalmadı konu sahibi yüzünden. Bu kadının babası dayak yedi sokak ortasında bu insan yüzünden.

Amabenim canım acıdı be.bsbamin bana yaptığı çok acımasızca idi.ama yine de annemin evi temizlerken ki emeklerine üzüldüm

eeee?
babam şöyle kötü böyle kötü ama ben yinede üzüldüm temalı konu mu bu?
eksik yazmışsın ama.
baba evinden koca gibisi yok diye dönen sendin.
baban sırf çocuğuna bakmak için senin olduğun şehre yerleşmeyi kabul etmişti.
ha tabi senin koca gibisi yok dediğin kocandan dayak yemesinden önceydi bunlar.
babam beni istemiyor diye ağlaşman çok eğreti duruyor haberin olsun.
Bana sahip cikilmadi.krndjmi o eve ait hissetmedim.hissettirmefiler.sonucta da dedikleriniz oldu

Back
X