- Konu Sahibi kaderiminoyunu
çocukluktan itibaren hayalini kurarsınız büyüyüp gelinlik giymenin babanızla düğünde karşılıklı oynamanın kuşağını o bağlayacaktır.prensesime iyi bak üzersen bozuşuruz damat derken bilirsiniz babanız hep arkanızdadır
kapıdan çıkarken son kez dönüp baktığınızda gözlerden yaşlar süzülüverir...
benim hayalimdi hep bunlar
ama noldu
lanet olası kanser babamı benden aldı
eniştem kuşağımı bağladı...kızımızın her türlü arkasındayım onu üzersen alırım onu senden dedi herkes ağladı ben evden çıkarken...gelinlikle tüm karşı çıkmalara rağmen babam gittim...baba evinden ayrıldım ama yeni yuvam yeni evim babama yürüyerek 5 dakikaydı kuşağımla gittim yanına öptüm mezar taşını affet yaptığım herşey için ben seni çok sevdim bak gidiyorum artık hakkını helal et bana prensesin kendi evine gidiyor dedim...ok büyük bir aşktı bizimkisi bitmeyecek de...babanızın değerini iyi bilin...
kapıdan çıkarken son kez dönüp baktığınızda gözlerden yaşlar süzülüverir...
benim hayalimdi hep bunlar
ama noldu
lanet olası kanser babamı benden aldı
eniştem kuşağımı bağladı...kızımızın her türlü arkasındayım onu üzersen alırım onu senden dedi herkes ağladı ben evden çıkarken...gelinlikle tüm karşı çıkmalara rağmen babam gittim...baba evinden ayrıldım ama yeni yuvam yeni evim babama yürüyerek 5 dakikaydı kuşağımla gittim yanına öptüm mezar taşını affet yaptığım herşey için ben seni çok sevdim bak gidiyorum artık hakkını helal et bana prensesin kendi evine gidiyor dedim...ok büyük bir aşktı bizimkisi bitmeyecek de...babanızın değerini iyi bilin...