Baba evimi özledim, evliliğe alışamıyorum

Kızlar naptınız ya ben bile henüz ortada bişey yokken bazen dusunuyorum söz nısan.. güzel şeyler ama evlenınce.. onlardan ayrılcam.. benim gibi annesiz babasız yapamayan biri nasıl evlenip gitcek hiç bilmiyorum bu yazıları okuyunca iyice kötü oldum :5:

bence çok dramatikleştirmişsin olayı.. istediğin her zaman aileni görebilecek olmanın mutluluğunu yaşa..biçoğumuz senede 1 kez bir kaç gün görüyor ailesini..hem neden çekiniyorsun..bazı günler sen tek git annelere..kocanıda çağır yemek yiyin oturun gelin..neden abartıyosun bu kadar..şükret bence..

bekarlık sultanlıkmış.o gunlerin kıymetini bilin kızlar.ben bilemedim tutturdum ewlencem die.ewlendiğimden beri uğraşıyorum.halbuki ewımizdeki sıcak sobanın yanı nekadarda güwenliymiş!

öyleydi.ayrıldık cnm.şimdi ayrı ewdyz çk şukur.ama aile hasretim aynı.o hç bi zaman geçmicek.çk uzak değiliz ama ewlilik başka .eskisi gibi olmuyor..gunlerce doyana kadar yanlarında kalamamak birilerinin bunu eleştirmesi zaten hç bişeyn eskisi gibi olmadının göstergesi

Bişi sorucam sizi zorla mı evlendirdiler yani biraz daha evlenmeden kalsaydınız aceleniz neydi ki??

ben de şimdiden bunu düşünüyorum. hayatın boyunca ailenle yaşayacaksın deseler kabul derim. ancak nişanlımı da çok seviyorum. tam bir anne kuzusuyum. düşünemiyorum onu sadece izinlerde göreceğimi. çok garip geliyor. nişanlım annem ve babamla yaşamayı kabul ediyor ama bana yetmez:) kardeşlerim de gelsin. oh ne ala memleket değil mi?
ben şahsen nişanlımın yerinde olsam bi daha düşünürdüm.
kendisine de söylüyorum onun anne babası da gelsin, kapıya da huzurevi tabelası asalım.
tabii şaka da, annem ve babamla oturmayı cidden düşünüyorum. azıcık ömrümüz var zaten onlardan ayrı geçmesin.

kaynananla aynı evde mi oturuyorsun yoksa ben mi öyle anladım. Yada aynı apartmanda.
Bence sorun şu ki evlenmişsin ama bir aileden çıkıp başka bir ailenin çocuğu yapmışlar seni. Yani birlikte gezmeler falan çok sık anlattığın kadarıyla
Oysa ayrı evin olsa kayınbabangilden uzak, annenler gelse sana, sen tek başına annengile gitsen bunlar olmazdı. Bu misafirliği eşinin ailesi ve eşin yaşatıyor sana. Sanırım biraz eski kafalılar. Gelini, kendileri besleyip büyütmüş gibi gören tiplerden sizinkiler

Balayından döndüğümde annemlere uğramıştık.Odama girdim bir şey almak için.Adımımı atmamla durakaldım kapıda.Yatak örtüm, takı kutum...Dank etti o an kafama evlendiğim, gözlerim doldu.:1: sonra sonra annemlere her gelişimde odamda değişimler gördüm.Yatağımın şekli değişti, masam falancaya verildi, şu oldu bu oldu.Şimdi öyle bir oda yok evde :1: Alışkanlık hala daha annemlere gelince bütün odaları tek tek dolaşır ne değişiklik var bakarım, yeni alınan bir şey , verilen bir şey...
Canım bence biraz seni üzen durumlar var evliliğinde çünkü yazdıkların duyguların biraz fazla uçlarda.Yoksa geçmişe özlem hayatın her döneminde var.Bak çocukların olur sen de birilerinin annesi olunca annen gibi o zaman yuvanın farkına varırsın.Biraz eşinden destek iste.Bir de tavsiyem: asla kayınvaliden ve pederini annen ve babanla kıyaslama.Anne-baba birdir, yok ki ötesi.Önüne ne yemek konarsa konsun annenin bir tarhanasından güzel gelmez sana.Bence şanslısın bak onca yıl annen baban sıcacık yuvan varmış.Şimdi de başka bir yuvan.Kendini üzme, umutlu ol Allah'a şükür sağlar bir telefonla seslerini duyuyorsun...

Balayından döndüğümde annemlere uğramıştık.Odama girdim bir şey almak için.Adımımı atmamla durakaldım kapıda.Yatak örtüm, takı kutum...Dank etti o an kafama evlendiğim, gözlerim doldu.:1: sonra sonra annemlere her gelişimde odamda değişimler gördüm.Yatağımın şekli değişti, masam falancaya verildi, şu oldu bu oldu.Şimdi öyle bir oda yok evde :1: Alışkanlık hala daha annemlere gelince bütün odaları tek tek dolaşır ne değişiklik var bakarım, yeni alınan bir şey , verilen bir şey...
Canım bence biraz seni üzen durumlar var evliliğinde çünkü yazdıkların duyguların biraz fazla uçlarda.Yoksa geçmişe özlem hayatın her döneminde var.Bak çocukların olur sen de birilerinin annesi olunca annen gibi o zaman yuvanın farkına varırsın.Biraz eşinden destek iste.Bir de tavsiyem: asla kayınvaliden ve pederini annen ve babanla kıyaslama.Anne-baba birdir, yok ki ötesi.Önüne ne yemek konarsa konsun annenin bir tarhanasından güzel gelmez sana.Bence şanslısın bak onca yıl annen baban sıcacık yuvan varmış.Şimdi de başka bir yuvan.Kendini üzme, umutlu ol Allah'a şükür sağlar bir telefonla seslerini duyuyorsun...

aynen ya valla sanki beni anlattın suanda :) bende aynı böyleydm:)

öyleydi.ayrıldık cnm.şimdi ayrı ewdyz çk şukur.ama aile hasretim aynı.o hç bi zaman geçmicek.çk uzak değiliz ama ewlilik başka .eskisi gibi olmuyor..gunlerce doyana kadar yanlarında kalamamak birilerinin bunu eleştirmesi zaten hç bişeyn eskisi gibi olmadının göstergesi

üzerine fazla geliyolar sanırım ailende 2 3 gün kalsan kime ne

Back
X