• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABA EVİNDE OLMAK

Bu yazdiginiz gercek mi?
ilk evlendiğimizde babamla tartıştık, biz habersiz ve kaçarak evlendik, e babamgelince damadı çok sevdi, onu tuttu, onun yanında beni yerden yere vurdu, bunun her dediğini yapma falan, bayağı bir gerildi ortam ve dudağım patladı, eşim babamdan kurtardı beni...
3 ay sonra da eşimşiddet uyguladı

Babanın o dönemlerde psikolojik bir rahatsızlık yaşadığını düşündüm. Veya bir çöküş yaşamış ve sana bağlamış hepsini.
Ama artık yıllar geçmiş, baban değişmiş. Baban sonuçta. Oğlunun da rahatsızlığını düşünerek sabret. Saygı ve sevgi hep kalır bence aile üyelerine karşı hele ki anne baba...

Iyi bir isin duzenli bir maasin olsaydi babanin o donem hali tavri baska olabilirdi.

Malesef bazi ebeveynler ben buyuttum okuttum ettim ee artik evladim bana bakacak gozuyle bakiyor. Evladini maas karti gibi goreni bile cok..

Simdi iki ayri konu acilinca bilgiler birbirine karisti. Birinde mantik evliligi demissin digerinde kactik demissin. Baban seni boyle hor gorunce karsina ilk cikanla evlendin hemende cocuk dogurdun herhalde. Kocadan da babadan da siddet var.. Allahim ne hayatlar var.

Simdi iki ayri konu acilinca bilgiler birbirine karisti. Birinde mantik evliligi demissin digerinde kactik demissin. Baban seni boyle hor gorunce karsina ilk cikanla evlendin hemende cocuk dogurdun herhalde. Kocadan da babadan da siddet var.. Allahim ne hayatlar var.
mantığın eğer evet diyorsa habersiz evlenebilirsin, ben de öyle yaptım, evet karşıma ilk çıkanla evlendim

Nasil habersiz evlendigin degil mevzu.

Kacarak evlenmek baska sey, ailenin haberi izni olarak biriyle mantik evliligi yapmak baska sey.
habersiz,onaysız, bir mantık evliliği, ben ayrıca bir yere kaçmadım, eşim benim evime geldi, o sıralar yalnız yaşuyordum.eşimin ailesi beniistemedi, benimailem damadı başta çok sevdi, hediye bile aldılar...babamın damada bir plaket vermediği kaldı

habersiz,onaysız, bir mantık evliliği, ben ayrıca bir yere kaçmadım, eşim benim evime geldi, o sıralar yalnız yaşuyordum.eşimin ailesi beniistemedi, benimailem damadı başta çok sevdi, hediye bile aldılar...babamın damada bir plaket vermediği kaldı

Izinsiz evlendin babanda baş tacimi yaptı yani Kocani

Izinsiz evlendin babanda baş tacimi yaptı yani Kocani
evet,önce biraz bozuldu düğünsüz aynı evdeyiz, ama resmi nikah vardı sonra onu çok svedi, bir sonraki gelişlerinde hediye bile getirdiler...babam evlenemeyeceğimden çok korkmuştu, oda o zaman en masum yüzünü gösteriyordu

Eee sonuç kocadan da babadan da dertlisin. . Ne olcak peki böyle nereye kadar kime gitsen sevmiyorsun

Oğlumu rahatsızlığı dolayısıyla istanbula getiriyorum ve baba evinde kalıyoruz...
Babamla ilgili işsizlik zamanlarımda duyduğum hakaretler var, (özet:çok iyi bir ünv bitirdim, 5 sene içinde sürekli bir işim olmayınca ve genelde evde oturduğum için babam emekli olduğunda bu dayanılmaz hale gelmişti, babam mutfağa oturur, yediğim içtiğim şeyleri sayardı, laf sokardı, kahve içmeme karışırdı, yine sarhoş gibi yap kahveyi derdi, soyumu kuruttun derdi mesela,allah bana akıllı çocuklar vermedi derdi, erkek olsan seni evden kovarımderdi, snei beslemek zorundamıyımderdi, döverdi zaman zaman, sinirimi bozuyo derdi, )tüm bunlar 3 sene evveldi, şu an iyi davranıyo, evlendim vs, çocuk oldu, torununu çok seviyor, gitmemizi hiç istemiyor...
ama istemsizce ben burada mutsuz olduğumu fark ettim, babamı görmek istmeiyorum, evden sürekli kaçıyorum gezmelere,ses tonu bile beni sinir ediyor ve geçmişi hatırlatıyor, içim bunaldı, şu an çok sinirliyim...babamı sevemiyorum.maalesef durumbu, ağzıyla kuş tutsa hiçbir zaman eskisi gibi olamazyız....
Bende böyle bir babayı sevmezdim. Çocuğunu gösterme o adama. Zor gününde seni üzmüş mutlu gününde yanında olmasın. Dövmek nedir ya

b
Oğlumu rahatsızlığı dolayısıyla istanbula getiriyorum ve baba evinde kalıyoruz...
Babamla ilgili işsizlik zamanlarımda duyduğum hakaretler var, (özet:çok iyi bir ünv bitirdim, 5 sene içinde sürekli bir işim olmayınca ve genelde evde oturduğum için babam emekli olduğunda bu dayanılmaz hale gelmişti, babam mutfağa oturur, yediğim içtiğim şeyleri sayardı, laf sokardı, kahve içmeme karışırdı, yine sarhoş gibi yap kahveyi derdi, soyumu kuruttun derdi mesela,allah bana akıllı çocuklar vermedi derdi, erkek olsan seni evden kovarımderdi, snei beslemek zorundamıyımderdi, döverdi zaman zaman, sinirimi bozuyo derdi, )tüm bunlar 3 sene evveldi, şu an iyi davranıyo, evlendim vs, çocuk oldu, torununu çok seviyor, gitmemizi hiç istemiyor...
ama istemsizce ben burada mutsuz olduğumu fark ettim, babamı görmek istmeiyorum, evden sürekli kaçıyorum gezmelere,ses tonu bile beni sinir ediyor ve geçmişi hatırlatıyor, içim bunaldı, şu an çok sinirliyim...babamı sevemiyorum.maalesef durumbu, ağzıyla kuş tutsa hiçbir zaman eskisi gibi olamazyız....
ne mutlu ki evlenmissiniz. ya evlenmeseydiniz? gecici bir sure ordasiniz bosverin. o da oyle biri iste diyip gecin. haklisiniz yanlis anlamayin eskideki davranislarini unutun demek kolay zaten unutulmaz ama artik ayri bir eviniz var onu yok saymaya calisin. dua edin de size muhtac kalmasin. ben o durumdayim cunku. sevmedigim bana asla babalik etmemis maddi manevi yanimda olmayip bizi hep somurmus babama sirf acidigim icin yardim ediyorum . off off neyse iste boyle

Cok celiskili ifadeler var ve acitasyon nirvana ! daha onceki konuna mesaj yazdigima pisman oldum, Mune Mune bir bakabilir mi - onceki konundaki mesajimi nasil silebilirim.Istemiyorum yalan atan kisiye yorum yapmis olmak.

Back
X