Baba evinden son ktnz gn....

bende 6 yıllık evliyim kesinlikle düğün cdlerini izlemem resimlere bakamam çünkü çok kötü oluyorum kayınvalidem görümcem düğünümü maffettiler gelin çıktığım gün ağbim belime kuşağımı bağlarken babam bayıldı kalp hastasıydı babamı o an hiç bırakmak istemedim gitmek istemedim çok kötüydüm ya ne yapıyorum ben nereye gidiyorum dedim kendime ailemi bırakıp nereye gidiyorum bu insanların yanınamı gidiyorum dedim
ben evden çıktıktan sonra ağbim kendini o dasına kiltlemiş ertesi güne kadar çıkmamış odasından hiç taki babamı hastaneye kaldırana kadar hatırlama bile istemiyorum çok mutluyum şimdi ama eskiye dönsem aileme bunları hiç yaşatmazdım senağlama

çok doğru söylemişsin biliyormusun keşke geriye dönebilsek

cok garıp tahaff ama bı okadar da guzel bı gundu benım ıcın.mutluluk huzun burukluk heyecan hepsını bı arada yasamıstım.cok mutluydum uzun zamandır sevdıgım adamla evlendım artık yalnız o ve ben olucaktık yıllardır hayalını kurmustum o zamanların ama uzuluodum aılem mahallem arkadaslarım her bırıyle o kadar cok sey paylastık kı o mahallenın tasların bı agzı dılı olsada bı konussa...cocuklugum genc kızlıgım ılklerımı hep orda o ark.yasadım.vee tabıı aılemmm onlardan ayrılıp baska bı ıle gıdecektım annem napardı bensız ben onsuzz.cok zor olmustuu yaa.hem aglarım hem gıderımm dıee dıee cıkmıstım annem ananem babanem dedem bıle aglamıstı canlarım benım yaa cok uzun zaman oldu onları gormeyelı vee cok ozledım cok duygulandım bak sımdı yaaa senağlama

ayy canım ya cok uzuldum okuunca ama sımdı eger esınle mutluysan evınde huzurluysan hepsı anı olarak kalmıs ıste.uzucu de olsa.benım dede de ben cıktıktan sonra alıvermıs bızımkılerı karsısına nıe verdık kı al ıste gıttı nolcak sımdı ayda yılda bı gelcek evladımızdan pısmanlıgımız vardı bı kac yıl daha kalsaydı dızımızın dıbınde babama cıkısıvermıs sen verdın dıe.cunku o gun benı ıstemeye geldıklerınde dedemden ıstemıslerdı evın buyugu olarak oo ben yapamıycam dıyıp cıkmıstı aglayarak odadan canım benım yaaa ınan evlılık hakıkaten zor zanaatmıs bee arkadasımm :teselli:

Ben henüz çıkmadım ama az kaldı cıkarken ağlayacagımı sanmıyorum ,özleyecegim bir annem yok çünkü evde...babama gelince canımı o kadar yaktı ki bu yasıma kadar bilmiyorum onu da özler miyim acaba?belki..

bizde kuaförden çıkıp fotoğraf işini hallettikten sonra eve geldik.ev oldukça kalabalıktı.gelin almaya geldiklerinde babam ağladığını görmesinler diye ortadan kayboldu.kuşağımıda dedem bağladı cnm benim o ağladı ben ağladım.düğün oldu bitti salondan ayrılma vakti gelipte vedalaşmaya başlayınca babamdan ayrılamadım,kardeşimde çok ağladı.hatta düğünden 1 hafta sonra el öpmeye geldik hatta kardeşim bukadar çabuk geleceğinizi bilseydim hiç ağlamazdım dedi.cnm babam biz el öpmeye gelesiye kadar eve sığamamış.şimdide hergün yanlarındayım kaydirigubbakcemile2

Benim hüzünlü değil telaşlı bir anım var...
Annemler Kocaelinde, dolayısıyla oradan çıkıp ıstanbula gelecektik.. Sabah 7,5ta kuaförde olmamıza rağmen saç makyaj makikür pedikür derken saat geç oldu... foto çekimi uzun sürdü, gelin arabasında yanlış anlaşılma olmuş, o geç haırlandı... Doayısıyla ıstanbul nikaha yetişmek için çook acele etmemiz gerekti...
Hatta annemler nikah salonuna yetişemediler, bizim saatimiz geldiğinde hala yoklardı, nikah salonunda beni geln odasından çıkardılar çünkü benden sonraki gelinler gelmişti, salonun kenarında ben aşkım teyzem ve enişten beni nikah masasına gitmem için ikna etmeye çalışıyorlar, tüm davetlilerin gözü bizde, ben ısrarla bababe annemler gelmeden gitmem diye omuz silkeliyorlar...
Davetliker yanlış anlamaya gelini zorla evlendiriyorlar sanmaya başlamış, sevgilimin arkadaşları geldi anlattılar, kardeşimi aradım, 3 dk sonra ordayı dedi, yavaş yavaş yürüdüm tam masaya oturduğum anda annemler girdi içeri.... Acaip stresli bir gündü, ne hüzün ne mutluluk hiçbişey hissedemedim... Sadece steres telaş ve gerginlik vardı....

o gün cok kötüydüm arkadaslar. suan aklima geldikce bile gözlerim doluyor... 1 sene oldu evleneli ama daha ne bir fotografa yada cd lere bakmadim bakamadim... ben Almanyaya gelin gittim ve biliyordumki onlari istedigim zaman gelip göremiycem cünkü ayni sehirde yada ayni ülkede otursam atlar arabaya gelirdim ama iste yurtdisi gelince istedign herzaman gelemiyosun atlayip arabaya gidemiosun ve 1sene oldu hala görmedim hepsini cok ama cok özledim. insallah 1 ay sonra ucuyorum türkiyeye kavusuyorum aileme. cok özledim vatanimi! havaalaninda tanidigim tanimadigim herkese slmmmm vercemmmm! bekle beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii türkiyemmmmmmmmmmmmmm

fotoğrafçıya gideceğimiz için ağlayıp makyajım akmasın kötü olmayım diye makyöz kız aman kimse ağlmasın diye herkesi tembihledi bende tutmaya çalıştım kendimi kötü bir duygu tabi içim ezilmişti bıraksalar hıçkıra hıçkıra ağlardım ama şaka ya vuruldu bişeyler ağlamadım asıl koyan düğün bitişiydi salonda vedalaşırken annemin babamın elini öpmek kötü koydu bana ailenden çıkıp başka bir ailenin oluyomuşsun gibi oluyor ya senağlama :1no2:

fotoğrafçıya gideceğimiz için ağlayıp makyajım akmasın kötü olmayım diye makyöz kız aman kimse ağlmasın diye herkesi tembihledi bende tutmaya çalıştım kendimi kötü bir duygu tabi içim ezilmişti bıraksalar hıçkıra hıçkıra ağlardım ama şaka ya vuruldu bişeyler ağlamadım asıl koyan düğün bitişiydi salonda vedalaşırken annemin babamın elini öpmek kötü koydu bana ailenden çıkıp başka bir ailenin oluyomuşsun gibi oluyor ya senağlama :1no2:

Artik hatirlamak bile istemiyorum biryandan annem benimle kavga ediyordu, bir yandan oglan evi sürekli kavga cikariyordu hicbirsey ödemek istemiyorlardi, öte yandan damat (!) gelin cikarmaya geldiginde kardes yolu istendi diye evin icinde bagirip cagiriyor ve sonra almaktan vazgectim diye gitmeye kalkiyordu, birde bana takilan uruplari almaya kalktiklarinda annemden yardim isteyince yine kavga cikti ve nihayet annem dayanamayip dügünü erken terketti.

Sevgili esim annesine sarilip aglarken ben ailemden vedalasamadim bile, üstelik resim cekerken görümcemin bu resmi gelinin anasina gönderecem diye laf sokmasi ise cabasiydi. Allah bana bunlari yasatanlardan baska kimseye böyle dügün yasatmasin!

benimde çok kötüydü düğünüm ağlamamk için zor durmuştum kınamda kaynana görümce kavga çıkarttı birde eşime ne söyledilerse eşim bütün akşam kaşlarını çattı bana. zaten nikahımızdada kavga çıkartıp gelmemişlerdi. kınadan sonra damat kaldırmaya gittiğimizde ayak üztü ağırlandık hemen gelin hemen gidin denildi hiçbişeyde vermediler annem hazırlamış herşeyi evde canım benim. eğlenemedim hiç. düğün günü görümce belası laf soktu cevap vermedim eglin alıcıda kavga çıkarttılar hep benim ailem sustu aman elaleme rezil olmayalım çirkefe çatmayalım diye. salondada yapmadıklarını bırakmadılar kaç defa aklımdan gelinliği çıkarıp ellerine vermek geçti ama eşime kıyamadım ki. nikah günümüzde yemin etmiştim onu hiç ama hiç bırakmayacaktım ailesine fırsat vermeyecektim. yine sesimi çıkartmadım ama ertesi günü el öpmeye gittiğimizde evinden kovdu manyak. düğün kasetlerimi seyredemiyoruz eşimde bende çok geriliyoruz çünkü. senelerdirde ayırmaya uğraşıyorlar ama şükür allahıma eşim beni bende onu çok seviyorum allahım ayırmasın.

evliliğimmm ahhhhhhhhh ne zaman evlilik öncesini ve düğünü sorsalar içim acıyor yaaaaaa

18 yaşımda evlendim ben...eşimden yana çok şanslıyım ama kendi ailemde çok sağlık sorunları oldu annesiz kızlar gibi gelin oldum..........babam annemin rahatsızlığından çökmüş kardeşim ufacıktı

belime kurdelayı takarken elleri titriyordu....babam asla duyguları belli etmez hatta duygusuz derim ona
ama ogün çok elleri titredi ....kimsesizler gibi tek gittim kuaföre bir böğrekcide yaptım kahvaltımı herkesler uyurken çıktım evimden.............anlamadım ben gelin oluşumu...boğazım düğüm düğüm şuan

annem şunu dedi bana düğünden sonra babam demişki artık bu evde olmayacak dimi

kuaförden eve geldim ev kalabalıktı.. herkes saçıma tel taktırdım ona bakıyordu. tuvalete girmek için gelinliğin altını çıkardım. altıma kaprimi giydim. ve evdeki herkesle vedalastım. sonra odaya girip gelinliğimi giydim. herkes yardım etti.. annem gayret kuşağımı bağladı.. bir duygusallık vardı.. ama önceden herkese tembihlemiştim ağlarsanız dramatize ederseniz gitmem diye.. ki ben ağlayınca tansiyonum fırlar.
odadan gelinliğimle çıkıp salona oturdum. herkes bana bakıyordu resim çekinildi..
sonra gelin arabaları gelirken babamın resmiylee vedalaşmak için misafir odasına geçip oturdum tek başıma... o arada eşim geldi kayınvalidem kayınpederim.. hep beraber çıktık evden merdivenleri kardeşim ve eşimle indik.. biri sağımda biri solumda dua edildi.. ben ağlamak istemiyordum. kendimi sıkmaktan mahvolmuştum. arabaya bindim.. arkamda söz veren herkes ağlıyordu.. gittim..
o arada arabaya bağlanan tenekelerin sesine millet bize bakıyordu.. eve ulaştık. hemen annemi aradım.sonra akşam oldu ve düğüne gittik.. oynadık düğünü bitirdik.. oradan ayrılmakda çok zor olmadı.. zaten ertesi gün kardeşim askere gittiği için biz annemde kaldık:))

üfff çok sıcak bir gündü, kuaförden sonra fotoğrafçı şöle durun, böle durun, gelin hanım biraz gül bilmem ne o telaşeen sonra eve geldim, yemek yedirdiler, annem, arıyordu gözlerim yoktuortalıkta yatak odasında buldum,herzamanki gibi asil, sessizce ağlıyordu... yanına gittim sarıldım, ellerim ayaklarım titriyordu, sonra salona gittim baktım herkes ağlamaklı..." ne olur dedim ağlamayın, babam gelcek şimdi (kalp hastası kendisi,hem de şeker) eğer onu üzerseniz, oturur saatlerce ağlarım günüm mahvolur dedim... babam geldi, "her zaman ailemizi gururlandırdın, seni çok seviyorum, beni hiçbir zaman üzmedin, dilerim çok mutlu olursun babam" deddi ssesi titreyerek, hala aklıma geldikçe ağlarım ki ben o anda kendimi nasıl tutabildim... sonra kayınpederime verdi beni, arabaya bindim, yanıma abimin eşi oturdu duvağımı açtım, annem sana emanet babamda dedim, düğünde kendi kendime dedimki iki şıkkın var, ya ağlayıp herkesi üzeceksin, ya da sıkacaksın kendini... tuttum hiç ağlamadım... ne zamankieve geldik.... tam 2 saat ağladım, eşim beni sakinleştirmeye çalıştı tabi o gece o ddakka ağlanır mı :))))) vee 3 yıl bitti...
herkese bir ömür boyu mutluluklar dilerim

kardeşim kuşağımı bağlayana kadar iyiydim..o kuşağı bağladı bana sarıldı ben ağladım..öyle kaldım..
sonra baktım..annem,babam,dayım,yengem,k.validem herkes ağlıyo..zordu tabi ve sonrasında ben 1 hafytalık evliyken bi başka şehre yerleştiler..

ayyyy gözlerim doldu..hemen çıkıyorum bu topic'den

off mahvoldum ya zaten ailemden uzağım o güne gittim iice kötü oldum mahvettiniz beni kızlar
kuaförden eve gelince başta herşey çok güzeldi ne olduysa kapıdan çıkarken oldu kendimi çok tuttum ağlamamak için....anneme babama kardeşime sarılınca mahvoldum.....
salona gittik herşey düğünün sonuna kadardı ancak kendimi ozamana kadar tuttum.....ilk dayım sarıldı bende flim koptu bi anda herkesi arkamda bırakıp hiç bilmediğim bi şehire gidiyordum....düğün fotoğraflarımda kıpkırmızı bir göz....kına gecem de de çokk ağlamıştım....kına ve düğün cd mi izlerim hala ağlarım......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…