- Konu Sahibi Antepligelin
-
Wooow kizlar 198 cevap olmus süpersiniz :) Hepinizin hikayeside cok güzel, cok hüzünlü. Keske o günü birdefa yasama firsatimiz olsaydida, ya mutlu olacagimizi bilerek gönül rahatligiyla ciksaydik yada mutsuz olacagimizi bildigimiz icin vazgecebilseydik....
bende 6 yıllık evliyim kesinlikle düğün cdlerini izlemem resimlere bakamam çünkü çok kötü oluyorum kayınvalidem görümcem düğünümü maffettiler gelin çıktığım gün ağbim belime kuşağımı bağlarken babam bayıldı kalp hastasıydı babamı o an hiç bırakmak istemedim gitmek istemedim çok kötüydüm ya ne yapıyorum ben nereye gidiyorum dedim kendime ailemi bırakıp nereye gidiyorum bu insanların yanınamı gidiyorum dedim
ben evden çıktıktan sonra ağbim kendini o dasına kiltlemiş ertesi güne kadar çıkmamış odasından hiç taki babamı hastaneye kaldırana kadar hatırlama bile istemiyorum çok mutluyum şimdi ama eskiye dönsem aileme bunları hiç yaşatmazdım senağlama
üfff çok sıcak bir gündü, kuaförden sonra fotoğrafçı şöle durun, böle durun, gelin hanım biraz gül bilmem ne o telaşeen sonra eve geldim, yemek yedirdiler, annem, arıyordu gözlerim yoktuortalıkta yatak odasında buldum,herzamanki gibi asil, sessizce ağlıyordu... yanına gittim sarıldım, ellerim ayaklarım titriyordu, sonra salona gittim baktım herkes ağlamaklı..." ne olur dedim ağlamayın, babam gelcek şimdi (kalp hastası kendisi,hem de şeker) eğer onu üzerseniz, oturur saatlerce ağlarım günüm mahvolur dedim... babam geldi, "her zaman ailemizi gururlandırdın, seni çok seviyorum, beni hiçbir zaman üzmedin, dilerim çok mutlu olursun babam" deddi ssesi titreyerek, hala aklıma geldikçe ağlarım ki ben o anda kendimi nasıl tutabildim... sonra kayınpederime verdi beni, arabaya bindim, yanıma abimin eşi oturdu duvağımı açtım, annem sana emanet babamda dedim, düğünde kendi kendime dedimki iki şıkkın var, ya ağlayıp herkesi üzeceksin, ya da sıkacaksın kendini... tuttum hiç ağlamadım... ne zamankieve geldik.... tam 2 saat ağladım, eşim beni sakinleştirmeye çalıştı tabi o gece o ddakka ağlanır mı :))))) vee 3 yıl bitti...
herkese bir ömür boyu mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?