- Konu Sahibi Antepligelin
-
baba evinden ayrılmak okadar zorki :çok üzgünüm: benimki bir ayrı zor olmuştu kına gecem oldu ama annem kanserdi senağlama insanın elinde değil ağlamamak.. annemi yatakta gördükçe içim kan ağlıyordu senağlama bende gurbet gelini olucam diye annemin yanında olamicam a.s ve 2 gün sonra otobüse bindim türkiyeye geldim heycanlı heycanlı gelin olucam gelinliğim alındı ama annem yanımda yok senağlama ve türkiyeye geldikten 1 hafta sonra annemin ölüm haberini aldım senağlama alışmak çok zor ama insana allah sabır veriyormuş a.s işte bu benim evlilik hikayem senağlama allahım kimseyi düğününde ağlatmasın
Yazını okurken gözyaşlarımı tutamadım annelerimizin prensesiyken elkızı olduk.Alana kadar kıymetli alınca değersiz olduk...Kuaföre kızkardeşimle beraber gittik..Çok çok eğlenceliydi. Sonra eve beraber döndük. Babacığım yaklaşık 1 aydır küstü bana evlilik tarihi belli olduğundan beri. Annemle,kardeşimle geyik yapmaya devam ettim bol bol. Gelinliğimi giydirdiler..:dance:
Düğün salonuna gitmek için kocam ve 2 kuzeni geldi. Annemler önden gittiler biz arabada bir tur atıp öyle gittik. Yol boyunca aman ne kahkahalar susmadık hiç..
Düğün salonuna girdiğim anda;
işte o anda önce anamı babamı gördüm. Sonra kardeşimi ve ablamı ve onların eşleri!!! İşte o an pişman olduğum andır. Evlilik kararım hataydı! Ailemdeki herkes yumruk olmuş gözlerle gitme der gibi bakıyordu.:çok üzgünüm:
Hemen nikah kıyıldı kocam hala der ağlaya ağlaya evet dedin der. Nikah memuru,nikah şahidim(kan kardeşim) bile beni zor sakinleştirdi.:bbo:
Düğün sırasında arada neşelensem de bir anda gözyaşlarına boğuluyordum.
Babam zaten hiç yüzme bakmadı. Kuşağı bağlarken de takısını takarken de hiç gözgöze gelemedik. Bu duygusal durum düğünden sonra belki 2,3 ay daha sürdü.benneyaptımki
Ben hata yaptım kızlar! Evlenmem çok büyük bir hataydı,şu ada bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Anamın babamın gözbebeğiyken ellerin oyuncağı oldum..senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?