Yani ayrılıktan yanamisiniz ben istemiyorum tekrar birlesecegimi düşünüyorum ama bilmiyorum beni sevdiğini söylüyor ayrı ev tutmuyor ya gelirsin ya bosanirim diyorEşiniz sizi sevse, başkasına ezdirmez.
Hamileykeni bırakın, normalde de şiddet uygulamaz.
Eşiniz sizi sandığınız gibi sevmiyor.
Bağrınıza taş basın, aklınızı başınıza alın.
Kamu spotu: Evlenir evlenmez çocuk yapmayın.
Haklısınız ya ben gitmezsem o da boşanmak isterseKararinizin arkasında durun.
Ev ev üstünde olmaz
E siz o eve dönerseniz yine aynı şeyleri yaşayacaksınız. Neden bunları kendinize reva görüyorsunuz?Yani ayrılıktan yanamisiniz ben istemiyorum tekrar birlesecegimi düşünüyorum ama bilmiyorum beni sevdiğini söylüyor ayrı ev tutmuyor ya gelirsin ya bosanirim diyor
Dönmek istemiyorum asla oraya ama ondan da ayrılmak istemiyorum çocuğumuz var. kafam çok karışık bilmiyorum zaten benim ikinci evliliğim tekrar boşanmak istemiyorum ailemi de düşünüyorum ne yyapicagimi inanın gerçekten bilmiyorum.E siz o eve dönerseniz yine aynı şeyleri yaşayacaksınız. Neden bunları kendinize reva görüyorsunuz?
Ben sizin dayak yememenizden yanayım, kendi evinizin olmasından yanayım, size ve ailenize küfür edilmemesinden yanayım, kayınvalidenizin sizi hizmetçi gibi kullanmamasından yanayım.
Ayrılıkta insan bir süre yas tutar, üzülür; sonra geçer gider. Bu yaşadıklarınızla 1 ömrü geçirmeye razı mısınız?
İyi de bu adam değil miydi ki cinsellikte de zor kullanan?Dönmek istemiyorum asla oraya ama ondan da ayrılmak istemiyorum çocuğumuz var. kafam çok karışık bilmiyorum zaten benim ikinci evliliğim tekrar boşanmak istemiyorum ailemi de düşünüyorum ne yyapicagimi inanın gerçekten bilmiyorum.
Oraya dönerseniz yine dayak yiyeceksiniz öyle bir evliligi yurutebilirseniz dönünHaklısınız ya ben gitmezsem o da boşanmak isterse
Çocuğumu ne yapayım babasız mı buyuteyim ben tek basima bitirmek o kadar kolay değil ki
Dönmek yok bosanmicam da kalsın ozaman öyle tek başına aklı başına gelene kadarSen kararını vermişsin , dönecek gibi duruyorsun. Korkuyorsun bosanmasindan.
Madem böyle bir rest çektin , çıktın o evden sonuna kadar devam et. Yoksa döndüğünde çok daha kötü olaylar bekler seni. Bunu sende çok iyi biliyorsun.
Karakolluk olacak kadar yüz göz olmuşsunuz. O adam bile diyemeyeceğim eşiniz hamile karısına şiddet uygulayıp , üstüne yapılan psikolojik şiddete sessiz kalmış.
Adam olmayı becerememiş erkek lakaplı o kişi , sevgiden söz etmesin. Bu kişi mi baba olacak ? Bu kişi mi hayat arkadaşı olacak ?
Iki kişilik bir hayat kuramayan o kişiden ne es olur ne baba.
Bana kalırsa kesinlikle boşan. Ama bu olmaz , imkansız diyorsan madem sonuna kadar restine devam et.. Yoksa hayatın cehenneme döner.
Dönmek yok bosanmicam da kalsın ozaman öyle tek başına aklı başına gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?