- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
param olsa 1 dakka kimse beni tutamaz zaten bi ise giremedim yani hem evi hem faturaları ceviricek imkanım yok olsa en ufak bi sorunu anlattıgımda babam bana anlatma huzurumu kacırıyosun bilmemne ulan sana anlatmıcamda kime anlatıcam ona göre cünkü kadın annem gibi susucak hizmet edicek erkek hic is yapmıcak kadın kosturcak vay anam vay asla öyle olmadım özgür gibi hala geziyorum istedigimi yasıyorum diye esim onlara göre ses cıkarmadıgı icin ideal es konumunda ruhunu soran yokAslinda ben sizi kendimden daha guclu goruyorum.bir ailem var melek gibi. Bosansam benden cok onlar perisan olacaklar. Birde bana belli etmemeye cakisacaklar buyur burdan yak.babamin saclarini bir senede bu insanlar yuzuunden ben beyazlattim.benim cevrem diyoki bak mahallemdeki insanlar bile dusununki o kadar sevilem aileyiz insanalriz akrabalarim bile bana bizi sen perisan ettin belimizi sen buktun nasil insalara gelin oldun dediler. Iste aman ailem uzulmesin diye geri gdiemiyorum.yoksa sizin gibi ailem olsa cok daha guclu olurdm satmasin dunyanin anasini bu dunyada ailem yok kocamda olmayiversin derim.ohhh guzelce evimi tutarim icine kedimi koyarim elime kitabimi alirim cam kenarinda kahvemi yudumlarim.ben dunyaya dunya bana guzel.