- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.155
- 798
Valla bazen her sey tek taraflidir.. Sizin gibi kliselerle konustugum zamanlar benim de olmustur eminim, ama hayat ogretti, insanina denk gelmeyince tum iyiliklerin sonucsuz kaldığını, evliligin tek tarafin sucuyla da bitebilecegini, hem yasadiklarim hem duyup gorduklerimle..Bakın hiçbir evlilik tek taraflı bitmez siz siz olun kelimelerinize dikkat edin hatasını anlayan bir insandan daha güzeli olamaz karşılıklı anlayış fedakarlık olmuş olsaydı bu boyuta gelmezdi ne dior hadis te biriniz ateş iseniz biriniz su olunuz ama bu insanlar ikisi de ateş olmuş Hangimiz eşimizle tartışmadı lütfen söyleyin peki hanginiz kapıyı çarpıp çıktı ? Eminim Özür dilemeler pismanliklar oldu üzüldünz krldnz bu son mesajmdr anlatmak ıstdgm farklı yöne cektnz kimsenin aile hayatı beni ilgilndrmyr büyük söz sylrm başıma gelir kınamakta değil asla niyetim allah yar ve yardimcisi olsun onunda eşininde ki doğru yolu bulsunlar babam hep derdi niyetidir insanı yaşatan iyi niyetli insanlar kötülüğü defederler insallah öyle de olur haklarnda hayırlısı olsun hoşçakal in
Ayetler, hadisler en dogrusunu öğütler elbet ama ne derece dogru anlayip yaşıyoruz Islamiyeti veya ne derece yasayanlara denk geliyoruz..
Allah kiymet bilen, guzel bakip guzel goren insanlarla karsilastirsin her zaman..