Baba evine dönüş..

Bakın hiçbir evlilik tek taraflı bitmez siz siz olun kelimelerinize dikkat edin hatasını anlayan bir insandan daha güzeli olamaz karşılıklı anlayış fedakarlık olmuş olsaydı bu boyuta gelmezdi ne dior hadis te biriniz ateş iseniz biriniz su olunuz ama bu insanlar ikisi de ateş olmuş Hangimiz eşimizle tartışmadı lütfen söyleyin peki hanginiz kapıyı çarpıp çıktı ? Eminim Özür dilemeler pismanliklar oldu üzüldünz krldnz bu son mesajmdr anlatmak ıstdgm farklı yöne cektnz kimsenin aile hayatı beni ilgilndrmyr büyük söz sylrm başıma gelir kınamakta değil asla niyetim allah yar ve yardimcisi olsun onunda eşininde ki doğru yolu bulsunlar babam hep derdi niyetidir insanı yaşatan iyi niyetli insanlar kötülüğü defederler insallah öyle de olur haklarnda hayırlısı olsun hoşçakal in
Valla bazen her sey tek taraflidir.. Sizin gibi kliselerle konustugum zamanlar benim de olmustur eminim, ama hayat ogretti, insanina denk gelmeyince tum iyiliklerin sonucsuz kaldığını, evliligin tek tarafin sucuyla da bitebilecegini, hem yasadiklarim hem duyup gorduklerimle..
Ayetler, hadisler en dogrusunu öğütler elbet ama ne derece dogru anlayip yaşıyoruz Islamiyeti veya ne derece yasayanlara denk geliyoruz..
Allah kiymet bilen, guzel bakip guzel goren insanlarla karsilastirsin her zaman..

Sizi savcılığa şikayet edicem eğer bu mesajınız bana ise ? Komşu adam fantezisi ne demek ? Ben evli iki çocuk annesi bir bayanım kimsiniz siz nasil böyle bir mesaj yayinlnr aklım almıyor ben sanki kadına edebine namusuna laf ettim ? İnanin bu yazdklrnz yanınıza brkmcm admin sizde nasıl yaynlrsnz bu mesaji ? Beni banlamy bildnz bu rezillik nedir peki? ,

Allah hakszlga uğrayan herkesin yardimcisi olsun

Bakın hiçbir evlilik tek taraflı bitmez siz siz olun kelimelerinize dikkat edin hatasını anlayan bir insandan daha güzeli olamaz karşılıklı anlayış fedakarlık olmuş olsaydı bu boyuta gelmezdi ne dior hadis te biriniz ateş iseniz biriniz su olunuz ama bu insanlar ikisi de ateş olmuş Hangimiz eşimizle tartışmadı lütfen söyleyin peki hanginiz kapıyı çarpıp çıktı ? Eminim Özür dilemeler pismanliklar oldu üzüldünz krldnz bu son mesajmdr anlatmak ıstdgm farklı yöne cektnz kimsenin aile hayatı beni ilgilndrmyr büyük söz sylrm başıma gelir kınamakta değil asla niyetim allah yar ve yardimcisi olsun onunda eşininde ki doğru yolu bulsunlar babam hep derdi niyetidir insanı yaşatan iyi niyetli insanlar kötülüğü defederler insallah öyle de olur haklarnda hayırlısı olsun hoşçakal in
kocasinın teline yanlışlıkla öpücüklü kalp emojisi gönderen kadına bi sürü laf söyleyen birisi, başka kadının kocasıyla olan kavgasında bu denli kadını suçlaman çok yanlış hatta kadını önceki yorumlarinda yalancılıkla suçladın................... hoşçakalın....

Lavantkokulu yaşadklrnzdn dolayi allah yar ve yardimcnz olsun Hepimjz muhakkak ki yasadk acısını tatlısını ama allah niyetmizn temzlgn önümüze getirdi çok şükür insallah sizinde hayatınız hep güzelliklerle dolu olur çok şükür ben saygı ve sevgi dogrultsnda evliligim yürütmy clsyrm eşim den hakaret küfür asla duymdm kendimi o kaliteye düşürmedm ods öyle şerefli bir insan ki adam gibi adam bana hakaret küfür hiç bir zaman etmedi bu yüzden karşılıklı diorum kendim de böyle grdm yoksa amacm kimseyi yarglmk değil

O olayı size açılmami ister misiniz ? Yanlislkla kocami arayıp aryp durdu yanlislkla msjlr attı sizce yanlışlk kaç defa olur ? Siz böyle yanlışlkla ardnzm kimseyi veya içeriği edep dışı mesaj yanlışlkla kaç defa atlr veya atldys neden Özür dilerim yanlışlkla oldu denilmdi ben konuyu tam yanstmyrm burda kendimi inctmk istmyrm çünkü eşim allah tan is yerini dgstrd çünki öylesine adam gibi adam onu engelledi bakın işte bende bir adam la evliyim ben haketmdm oda gereğini yaptı ben kendimi üzmek istmdm daha fazla o gerekeni yaptı olayı tam anltym bir hafta evi terkettim ama eşim çiçeklerle glip Özür diledi çünkü benden vazgeçmedi çünkü ben ona karşı hep olmsi gerektiği gibi davrdnm seni kaybetmek asla istmm dedi bana peki sizce bunu neye göre yaptı neden yaptı ?

Belliki bu yorumlarımı kaldrmynlr koca dan yana çok şey yasams ve belli neden yasadklri? Siz kendinize care bulun önce kelin ilacı misali hadi bakalım

O olayı size açılmami ister misiniz ? Yanlislkla kocami arayıp aryp durdu yanlislkla msjlr attı sizce yanlışlk kaç defa olur ? Siz böyle yanlışlkla ardnzm kimseyi veya içeriği edep dışı mesaj yanlışlkla kaç defa atlr veya atldys neden Özür dilerim yanlışlkla oldu denilmdi ben konuyu tam yanstmyrm burda kendimi inctmk istmyrm çünkü eşim allah tan is yerini dgstrd çünki öylesine adam gibi adam onu engelledi bakın işte bende bir adam la evliyim ben haketmdm oda gereğini yaptı ben kendimi üzmek istmdm daha fazla o gerekeni yaptı olayı tam anltym bir hafta evi terkettim ama eşim çiçeklerle glip Özür diledi çünkü benden vazgeçmedi çünkü ben ona karşı hep olmsi gerektiği gibi davrdnm seni kaybetmek asla istmm dedi bana peki sizce bunu neye göre yaptı neden yaptı ?
Kendi konunda ama kadının hem seni hem kocanı engellediğini söylemişsin..... üstelik okadar msj atılıyor yanlışlıklaymış madem niye hiç eşin kadına bişey demiyorda sen olay çıkarıyorsun...
Madem sadece yanlışlıkla olan msjlardı eşinin bi suçu yok niye evi terkettin........?????
Madem eşin suçsuz niye özür diliyor....?????

Evi terkedince ailenin evine gittiğinde dul kadın muamelesi mi yedin ki bu konu sahibinin o muameleye uğrayacağını duşündün???

Lavantkokulu yaşadklrnzdn dolayi allah yar ve yardimcnz olsun Hepimjz muhakkak ki yasadk acısını tatlısını ama allah niyetmizn temzlgn önümüze getirdi çok şükür insallah sizinde hayatınız hep güzelliklerle dolu olur çok şükür ben saygı ve sevgi dogrultsnda evliligim yürütmy clsyrm eşim den hakaret küfür asla duymdm kendimi o kaliteye düşürmedm ods öyle şerefli bir insan ki adam gibi adam bana hakaret küfür hiç bir zaman etmedi bu yüzden karşılıklı diorum kendim de böyle grdm yoksa amacm kimseyi yarglmk değil
Tesekkur ederim temennilerinize de, "kalbimiz, niyetimiz temiz, o yuzden hayatimiz guzellikler dolu" mesajini yerlestirmeseydiniz keske yorumun icine..
Ayetler, hadislerden ornekler veriyorsunuz, ne guzel.. Keşke dinimizin tum emir ve tavsiyelerini, merhamet, iyilik, zarafet, insanlik ile ilgili kurallarini en dogru sekilde anlasak, yasasak ve yasayan insanlara denk gelsek.. Millete "haketmissindir" damgasi vurup duruyorsunuz, Peygamberimizin(sav) ve tum peygamberlerin(asm) ne çileler çektiğini bilmiyorsunuz sanirim? Kalp temizligi ise mevzu, mukemmel varliklardi Onlar(asm)..
Iyi niyetli, guzel kalpli olalim InsaAllah zaten, buna tamam ama insanlarin acilarini, dertlerini de "sen haketmissindir, niyetinin karsiligi budur, bak ben nasil mutluyum" alt metniyle resmen yerden yere vurmak, ustune iyice yuklenmek hangi vicdana, iyi niyete sığar?
Siz ya fanus icinde yasiyosunuz, ya baska dünyadan olmalisiniz, hayret ediyorum cidden..
Yaşınız da kucuk eger profildeki dogruysa, gerci yaşla pek alakasi yok ama.. Size nacizane tavsiyem, bakış acınızı geliştirin biraz..

Herkes yasadklrn bilir size de bişey diemyrm haklısınız kendinzce hiç bir kadın uzulmësn incinmesn tek dileğim bu ama bazen kadınlarnda haksız olduğu şeyler var hayırlısını versin allah

Herkes yasadklrn bilir size de bişey diemyrm haklısınız kendinzce hiç bir kadın uzulmësn incinmesn tek dileğim bu ama bazen kadınlarnda haksız olduğu şeyler var hayırlısını versin allah

Back
X