Meraba arkadaslar, 2 yildir evliyim cocugum henuz yok, esimle cok severek 4 yilin sonunda evlendik ve isi dolayisiyla ailelerimizden farkli bi sehirdeyiz..
inisli cikisli bi evliligimiz vardi daha oncede bikac konu acmistim benim aileme vs karsi cok soguktu ama idare ediyodum her seferinde ben.. Gecen persembe aksami cok sacma bi sebeple kavga ettik, alt komsunla cok samimiyizdir, o aksam kadin hastalanmis hastaneye gitmis 18 yasindada bi oglu var dersaneden gelince kapida kalmis, aksam 10 civari msj atti bana kapida kalmis oglum size gelsinmi diye, gelsin dedim kapiyi caldi cocuk esim actirmadi, kendi evinde rahat edemiyomusta anahtarini tasisaymista vs vs diye, bende tavir yaptim yarin birgunde bizim birine ihtiyacimiz dustugunde kimse donup bize bakmiycak bende gülerek seni izliycem dedim.. Ben oyle deyince kufretti kahpe soyu dedi bana, bende ona cok afedersiniz o... Cocugusun sende o zaman dedim ama tamamen sinir aninda agizdan cikmis bisey yoksa daha salak demisligim yoktur.. Geldi tokat atti bana bende yanimda kagit makasi vardi onu aldim elime yaklasma yanima sakin polisi ariyorum diye telefonumu aldim. İyice sinirlendi vurdu savurdu beni yerden yere, bi taraftan halen kufurler savuruyo bi taraftan s.. Ol git bi gidemedin vs vs diyo, heryerim morardi tirnaklarim kirildi, odaya kendimi kilitleyip babasini aradim, ben gidiyorum haberiniz olsun dedm kendi hatamida soyledim o bana kufredince dayanamadim bende ona soyledim tek hatam bu dedim.. Ardindan oda benim babama msj atmis alin kizinizi gidin basa cikamiyorum ben diye. O arada kredi kartini falan aldi benden, babama biletimi aldirdim hemen gece 12.30da binip butun esyalarimi toplayip sabaha geldim baba evine.. Acim cok taze evimi yuvami cok ozluyorum ama en ufak bi hareket yok, ne anasi ne babasi, ne hergun bende yiyip icip evine yatmaya giden kizkardesi hicbisekilde sormadi bile nasil oldun naptin diye.. Cok zoruma gidiyo icime sindiremiyorum.. Esim heryerden engellemis silmis beni, butun akrabalarimi silmis hesaplarindan.. Baba evindede olmuyo 2. Kez gelince.. Allah var bisey hissettirmiyolar senin evin burasi biz arkandayiz diyolara ama aklim evimde, ne zorluklarla ne emeklerle yuva yaptim ben orayi.. Canim cok yaniyo kizlar bana bi yol gosterin..