Baba evine dönüş..

Profilinde yaş 24 yaziyor bu kafada genç bir hanim olmasindansa adamin akrabasi çıkması bir nebze daha iyidir(kotunun iyisi).
Aynen valla.. kadın kadının düşmanıdır dedikleri şey bu olsa gerek.. hem kadının hemde adamın ettiği küfür aynı anlama geliyor ama bunun farkına varamıyor ve mağdur olanı yerin dibine sokmaya çalışıyor.. Allah akıl fikir versin ne diyelim..

Burda sirf kadin diye savunma yapmıyoruz hic birimiz, kac tane kadini da hatalı bulup linç etmiştir bu kk :KK53:
Ama bu adamın nisanliliktan beri neler yaptigi ortada..
Kendi kaldiramayacagi laflari karisina ediyor ve karsiliginda bi sey duyunca tırnaklarını kirana kadar darp ediyor.. Normal bi insan mi var karsimizda ya..
Konu sahibi ister bosanir ister bosanmaz, herkes eksiyi artiyi soyler cekilir.. Nisan atmadi evlendi, cocuk yokken kurtulsun diye cirpiniyor burdaki insanlar da..
Bi de "18 yasinda cocugun ne isi var evinizde, adam rahat etmek ister evinde" demesi?? Sanki cocuk her gun yatiya geliyor o eve.. Nasil bi bakis açısıdır, cidden hayretler icindeyim..
Ben o üyenin gerçek olup olmadığını çok merak ediyorum.. bir kadın nasıl oluyorda başka bir kadının dayak yemesinde yalancılıkla suçluyor az kalsın "keşke daha fazlasını yapsaydı" diyecek gibi yorumlar yapmış.. çok garip geldi bu durum bana..

yapmanız gereken şey belli aslında...

çocuğunuz olmadığı için toparlanmanız kolay

Meraba arkadaslar, 2 yildir evliyim cocugum henuz yok, esimle cok severek 4 yilin sonunda evlendik ve isi dolayisiyla ailelerimizden farkli bi sehirdeyiz..
inisli cikisli bi evliligimiz vardi daha oncede bikac konu acmistim benim aileme vs karsi cok soguktu ama idare ediyodum her seferinde ben.. Gecen persembe aksami cok sacma bi sebeple kavga ettik, alt komsunla cok samimiyizdir, o aksam kadin hastalanmis hastaneye gitmis 18 yasindada bi oglu var dersaneden gelince kapida kalmis, aksam 10 civari msj atti bana kapida kalmis oglum size gelsinmi diye, gelsin dedim kapiyi caldi cocuk esim actirmadi, kendi evinde rahat edemiyomusta anahtarini tasisaymista vs vs diye, bende tavir yaptim yarin birgunde bizim birine ihtiyacimiz dustugunde kimse donup bize bakmiycak bende gülerek seni izliycem dedim.. Ben oyle deyince kufretti kahpe soyu dedi bana, bende ona cok afedersiniz o... Cocugusun sende o zaman dedim ama tamamen sinir aninda agizdan cikmis bisey yoksa daha salak demisligim yoktur.. Geldi tokat atti bana bende yanimda kagit makasi vardi onu aldim elime yaklasma yanima sakin polisi ariyorum diye telefonumu aldim. İyice sinirlendi vurdu savurdu beni yerden yere, bi taraftan halen kufurler savuruyo bi taraftan s.. Ol git bi gidemedin vs vs diyo, heryerim morardi tirnaklarim kirildi, odaya kendimi kilitleyip babasini aradim, ben gidiyorum haberiniz olsun dedm kendi hatamida soyledim o bana kufredince dayanamadim bende ona soyledim tek hatam bu dedim.. Ardindan oda benim babama msj atmis alin kizinizi gidin basa cikamiyorum ben diye. O arada kredi kartini falan aldi benden, babama biletimi aldirdim hemen gece 12.30da binip butun esyalarimi toplayip sabaha geldim baba evine.. Acim cok taze evimi yuvami cok ozluyorum ama en ufak bi hareket yok, ne anasi ne babasi, ne hergun bende yiyip icip evine yatmaya giden kizkardesi hicbisekilde sormadi bile nasil oldun naptin diye.. Cok zoruma gidiyo icime sindiremiyorum.. Esim heryerden engellemis silmis beni, butun akrabalarimi silmis hesaplarindan.. Baba evindede olmuyo 2. Kez gelince.. Allah var bisey hissettirmiyolar senin evin burasi biz arkandayiz diyolara ama aklim evimde, ne zorluklarla ne emeklerle yuva yaptim ben orayi.. Canim cok yaniyo kizlar bana bi yol gosterin..
Allah sabır versin. Görünen o ki son damla olmuş komşu çocuğu. Siz suan kötü hissediyorsunuz ya emin olun acınız hafiflediğinde karşı tarafa daha yeni anlicak ne yaptıgını ve pişman olacak. Allaha sığının.

atılırsa atılsın işten size ne? barışmayı mı düşünüyorsunuz? boşanacaksınız sanmıştım.
Konu sahibi barismayi düşünüyor
Barisacam zaten kocam işsiz mi kalsın diye darp raporu almamış
Ne söylersek söyleyelim havada kalacak her şey

Hala kendisinden ya da ailesinden geri don talebi gelse doneceksini gibi ama donerseniz omur boyu bu tavra siddete maruz kalacaksiniz. Hic arkanizi donup bakmayin bile

Adam seni öldüreyazmis sen hala isinden olur diyosun. Adam seni engellemis sulaleni silmis sen tek bir hareket yok diyosun. Sen bu adamla barisirsan neler olur neler... hem tirnaklarin kirilmis hic mi nefret duymuyorsun benim aklim almadi. ben olsam hayatini zindan etmek icin canimi disime takarim. Isinden mi oluyomus olsun, isterse gebersin :sinirli:

Arkadaslar meraba bikac gundur giremedim siteye kendimi inzivaya cektim ve dusundum heryesi.. Kiminiz bana kizmis haksiz bulmus ona kufretmemden dolayi, kiminiz geri barismak icin ugrasiyo demis.. İsin asli su, evet nisanliykende olmustu bikac sorun ama insan yasamadan ogrenemiyo bazi seyleri, o zaman nisandan donemedim sevgime yenik dustum evlenince duzelir dedim olmadi..
Kufretmeme kizanlar; oyle bi raddeye geldimki cinnet ani derlerya hani oyle gozum karardi ilk o kufru yiyince, elimde silah olsa cekip vuracak kadar gozum dondu o 1 saniyelik surede.. Bende onun canini yakmak icin soyledim zira icime sindiremedim, kendimede yakistiramadim sonradan ama agizdan cikanin donusu yok..
Simdi ise halen baba evimdeyim, geziyorum tozuyorum dusunmemeye calisiyorum, aklimdan cikarmaya calisiyorum, bikac gun daha bekleyip mal paylasimi davasi ve bosanma davasini acicam.. Evimi ozluyorum evet kendi duzenim vardi kendime ait bi yasamim vardi babamin evinde diken ustundeyim heran ama alisicam, cok sukur ki ailem arkamda.. Belki sorda bi surec olacak benm icin cunku cok severek evlendim, halen seviyorum ama gururum sevgimin malesef bin adim onune geciyo, bana yaptigini unutsam aileme soyuma ettigi kufuru unutamiyorum.. Vakit ayirip yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim, bu derece merhametsiz bi adamla bi dakikami daha gecirmeye niyetim yok..

Arkadaslar meraba bikac gundur giremedim siteye kendimi inzivaya cektim ve dusundum heryesi.. Kiminiz bana kizmis haksiz bulmus ona kufretmemden dolayi, kiminiz geri barismak icin ugrasiyo demis.. İsin asli su, evet nisanliykende olmustu bikac sorun ama insan yasamadan ogrenemiyo bazi seyleri, o zaman nisandan donemedim sevgime yenik dustum evlenince duzelir dedim olmadi..
Kufretmeme kizanlar; oyle bi raddeye geldimki cinnet ani derlerya hani oyle gozum karardi ilk o kufru yiyince, elimde silah olsa cekip vuracak kadar gozum dondu o 1 saniyelik surede.. Bende onun canini yakmak icin soyledim zira icime sindiremedim, kendimede yakistiramadim sonradan ama agizdan cikanin donusu yok..
Simdi ise halen baba evimdeyim, geziyorum tozuyorum dusunmemeye calisiyorum, aklimdan cikarmaya calisiyorum, bikac gun daha bekleyip mal paylasimi davasi ve bosanma davasini acicam.. Evimi ozluyorum evet kendi duzenim vardi kendime ait bi yasamim vardi babamin evinde diken ustundeyim heran ama alisicam, cok sukur ki ailem arkamda.. Belki sorda bi surec olacak benm icin cunku cok severek evlendim, halen seviyorum ama gururum sevgimin malesef bin adim onune geciyo, bana yaptigini unutsam aileme soyuma ettigi kufuru unutamiyorum.. Vakit ayirip yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim, bu derece merhametsiz bi adamla bi dakikami daha gecirmeye niyetim yok..
ayy cok uzuldum ama ailelerimizde bizi elin adami dovsun sovsun diye buyutmuyo ne emekler vermisler bizlere soyuna sovecek kadar sevmiyosa almasaymis birazdaha bekleyin karsi taraf istemezse barismayi sizde caba sarfetmeyin yazik gunah sizede

ayy cok uzuldum ama ailelerimizde bizi elin adami dovsun sovsun diye buyutmuyo ne emekler vermisler bizlere soyuna sovecek kadar sevmiyosa almasaymis birazdaha bekleyin karsi taraf istemezse barismayi sizde caba sarfetmeyin yazik gunah sizede

bende uzuluyorum evet, cok canim yaniyo bu kadarmi degerim yokmus, hicmi sevmemis diye dusunmekten kafayi yiycem ama hakkimda en hayirlisi bu olacak sanirim.. Yinede buyuk konusmuyorum sadece su surecte Allah a sigindim ve benim icin en hayirlisi neyse onu yasamayi kabullendim..

Hani küllerinden doğmak denir ya, inşallah bu acıyı öyle güçlü bir şekilde atlat ki sen bile inanama! Yeni hayatın hayırlı olsun

bende uzuluyorum evet, cok canim yaniyo bu kadarmi degerim yokmus, hicmi sevmemis diye dusunmekten kafayi yiycem ama hakkimda en hayirlisi bu olacak sanirim.. Yinede buyuk konusmuyorum sadece su surecte Allah a sigindim ve benim icin en hayirlisi neyse onu yasamayi kabullendim..
bncede Allah herseyin hayirlisino versin zorlamayla olmaz vardir bundada bi hayir

Darp raporu alamadim cunku bende onu darp ettim cizdim heryerini ve de kendisi polis ve kucuk bi sehirde yasiyoruz hemen duyulacak bi yer, daha sonra olurda barisirsak diye o an dusunmedim raporu, cunku 15 gun hapis cezasi varmis ve devlet memurlari meslekten men edilebiliyomus.. Nasil alisicam nasil toparlanicam bilmiyorum :KK43:
Ya akıllı mısın alsana rapor. O rapor aldıysa o merhametın yuzunden sen ıcerı tıkılacaksın ve nafaka alamayacaksın boşversene. Senı hırpalayan kufur eden bır adının yanına donmeyı dusunmuyorsun dımı? Aklını basına topla gıt rapor al ve bır ıse gır calış. Bu ne yaa

Arkadasim hep barışma ümidiyle hareket etmişsin

Nie almadın darp raporunu bırak bitsin hayatı

Senin yaşadıklarının aynısını yasadi bir arkadasim

Hep bir ümit bekledi barisir die. adam ayrıldı üstelik 7 yıl flört 9 yil evlilik ve bir çocuğa ragmen

Meğer sıkılmış gitsin die yapıyormuş pisliklerini

Hemen başkasıyla evlendi çocuk yaptı

Acıma acınacak hale düşersin

Güçlü ol kendini yarınlarına güçlü hazırla

Allah yar ve yardımcın olsun

Benim eşimde polis. Sizinki mesleğine çok güvenmiş keske darp raporu alsaydınız. Ve keske hakkında soruşturma açılsaydı.

Back
X