- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim anldgm. Şu bu kocasını dövmş artık adam dayanamams her yerden hepsini silmiş engellemiş bunu da hiç aryp sormams peşine bile düşmemş ulan adam ii bi bok degldyse 5 yıllık beraberlk neden ??? Nisan sevgili olma üstüne birde evlilik neden ??? Hepiniz bu zihniyeti savnyrsanz boşann baba evinizde otrn bakalm burda yazmkla yaşamak aynı şey mi ??
Alışma süreci değil bu tamamen dayağa alışma süreci olur dayak atan bu şekilde dövüp gece yarısı karısını evden kovan adamdan ne bekliyorsun hala aramasını mi gerçekten bu kar zalim merhametsiz birinden Hala merhamet beklemek yanlış düzelmeyecek çünkü asla .beş yıldır benim kocam da düzelmedi çocuk öldü yine aynı hala küfür çok sinirlenince dayak surata yumruklar .Allah yardımcın olsun kolay değil boşanmak da baba evine de gitmek de ama ailen sana sahip çıkıyorsa boşanmayi düşünebilirsin yarın çocuğunla da kapıya koyar bu vicdansız seniBizim evliliklerimizde neden böyle şeyler olmadı acaba? Küfürler dayaklar? Rezillikler? Alın kızınızı gidinler? Alışma süreci öyle olmuyor. Mesela siz önceden kendinize göre kıyafetlerinizi yerleştirirdiniz ama şimdi başka birinin daha kıyafeti geliyor arıyor bulamıyorsunuz işte odur alışma süreci. Ya da evde farklı bir kanalı izlemek istiyorsunuz, çünkü zevkleriniz farklıdır bu yüzden zamanla alışırsınız. İşte budur alışma süreci. B.ktan bir sebepten Dayak yiyip yerden yere savrulup evden gönderilmek değildir.
Bir kere hakaret edildimi devamı mutlaka gelir, bir kere o el kalktımı devamı mutlaka olur.Yani sürekli size karşı böyle değilse ikiniz de anlık bir sinirle bunları yaşamışsanız.
Barışın derim.
Birçok evlilikte ilk beş yıl biraz sıkıntılı olabiliyor aynı evde yaşamaya ,birbirinize alışma süreci...
Siz şimdilik sessiz bir şekilde izleyin bakalım iletişime geçiyor mu daha birkaç gün olmuş bekleyin bakalım.Elbet biri sizinle iletişim kuracak.
Git al raporunu darp izlerin duruyor.Hakkknda hayırlısı.Bence doğru karar verdin.Kizlar peki simdi darp raporu alabilirmiyim, olay persembe aksam oldu morluklarim halen gecmedi simdi hastaneye gidicem ama ne yapmam lazim bilmiyorum
Soylediginiz her kelimeye katiliyorum. Ortada kufur var dayak var evden kovma var daha ne olsun illa öldurmesi mi lazim ...Bizim evliliklerimizde neden böyle şeyler olmadı acaba? Küfürler dayaklar? Rezillikler? Alın kızınızı gidinler? Alışma süreci öyle olmuyor. Mesela siz önceden kendinize göre kıyafetlerinizi yerleştirirdiniz ama şimdi başka birinin daha kıyafeti geliyor arıyor bulamıyorsunuz işte odur alışma süreci. Ya da evde farklı bir kanalı izlemek istiyorsunuz, çünkü zevkleriniz farklıdır bu yüzden zamanla alışırsınız. İşte budur alışma süreci. B.ktan bir sebepten Dayak yiyip yerden yere savrulup evden gönderilmek değildir.
Meraba arkadaslar, 2 yildir evliyim cocugum henuz yok, esimle cok severek 4 yilin sonunda evlendik ve isi dolayisiyla ailelerimizden farkli bi sehirdeyiz..
inisli cikisli bi evliligimiz vardi daha oncede bikac konu acmistim benim aileme vs karsi cok soguktu ama idare ediyodum her seferinde ben.. Gecen persembe aksami cok sacma bi sebeple kavga ettik, alt komsunla cok samimiyizdir, o aksam kadin hastalanmis hastaneye gitmis 18 yasindada bi oglu var dersaneden gelince kapida kalmis, aksam 10 civari msj atti bana kapida kalmis oglum size gelsinmi diye, gelsin dedim kapiyi caldi cocuk esim actirmadi, kendi evinde rahat edemiyomusta anahtarini tasisaymista vs vs diye, bende tavir yaptim yarin birgunde bizim birine ihtiyacimiz dustugunde kimse donup bize bakmiycak bende gülerek seni izliycem dedim.. Ben oyle deyince kufretti kahpe soyu dedi bana, bende ona cok afedersiniz o... Cocugusun sende o zaman dedim ama tamamen sinir aninda agizdan cikmis bisey yoksa daha salak demisligim yoktur.. Geldi tokat atti bana bende yanimda kagit makasi vardi onu aldim elime yaklasma yanima sakin polisi ariyorum diye telefonumu aldim. İyice sinirlendi vurdu savurdu beni yerden yere, bi taraftan halen kufurler savuruyo bi taraftan s.. Ol git bi gidemedin vs vs diyo, heryerim morardi tirnaklarim kirildi, odaya kendimi kilitleyip babasini aradim, ben gidiyorum haberiniz olsun dedm kendi hatamida soyledim o bana kufredince dayanamadim bende ona soyledim tek hatam bu dedim.. Ardindan oda benim babama msj atmis alin kizinizi gidin basa cikamiyorum ben diye. O arada kredi kartini falan aldi benden, babama biletimi aldirdim hemen gece 12.30da binip butun esyalarimi toplayip sabaha geldim baba evine.. Acim cok taze evimi yuvami cok ozluyorum ama en ufak bi hareket yok, ne anasi ne babasi, ne hergun bende yiyip icip evine yatmaya giden kizkardesi hicbisekilde sormadi bile nasil oldun naptin diye.. Cok zoruma gidiyo icime sindiremiyorum.. Esim heryerden engellemis silmis beni, butun akrabalarimi silmis hesaplarindan.. Baba evindede olmuyo 2. Kez gelince.. Allah var bisey hissettirmiyolar senin evin burasi biz arkandayiz diyolara ama aklim evimde, ne zorluklarla ne emeklerle yuva yaptim ben orayi.. Canim cok yaniyo kizlar bana bi yol gosterin..
Canımm son durumun ne
Darp raporu almıssın dava açtın mı ve boşanacagını eşine söyledin mi eşin hiç aradı mı
Hayırlısı olsun canımhenuz davayi acmadim, hicbisekilde konusmadik soylemedim yani, ifade vermeye gittiginde ogrenecek herseyi bugun, en gec yarin
Meraba arkadaslar, 2 yildir evliyim cocugum henuz yok, esimle cok severek 4 yilin sonunda evlendik ve isi dolayisiyla ailelerimizden farkli bi sehirdeyiz..
inisli cikisli bi evliligimiz vardi daha oncede bikac konu acmistim benim aileme vs karsi cok soguktu ama idare ediyodum her seferinde ben.. Gecen persembe aksami cok sacma bi sebeple kavga ettik, alt komsunla cok samimiyizdir, o aksam kadin hastalanmis hastaneye gitmis 18 yasindada bi oglu var dersaneden gelince kapida kalmis, aksam 10 civari msj atti bana kapida kalmis oglum size gelsinmi diye, gelsin dedim kapiyi caldi cocuk esim actirmadi, kendi evinde rahat edemiyomusta anahtarini tasisaymista vs vs diye, bende tavir yaptim yarin birgunde bizim birine ihtiyacimiz dustugunde kimse donup bize bakmiycak bende gülerek seni izliycem dedim.. Ben oyle deyince kufretti kahpe soyu dedi bana, bende ona cok afedersiniz o... Cocugusun sende o zaman dedim ama tamamen sinir aninda agizdan cikmis bisey yoksa daha salak demisligim yoktur.. Geldi tokat atti bana bende yanimda kagit makasi vardi onu aldim elime yaklasma yanima sakin polisi ariyorum diye telefonumu aldim. İyice sinirlendi vurdu savurdu beni yerden yere, bi taraftan halen kufurler savuruyo bi taraftan s.. Ol git bi gidemedin vs vs diyo, heryerim morardi tirnaklarim kirildi, odaya kendimi kilitleyip babasini aradim, ben gidiyorum haberiniz olsun dedm kendi hatamida soyledim o bana kufredince dayanamadim bende ona soyledim tek hatam bu dedim.. Ardindan oda benim babama msj atmis alin kizinizi gidin basa cikamiyorum ben diye. O arada kredi kartini falan aldi benden, babama biletimi aldirdim hemen gece 12.30da binip butun esyalarimi toplayip sabaha geldim baba evine.. Acim cok taze evimi yuvami cok ozluyorum ama en ufak bi hareket yok, ne anasi ne babasi, ne hergun bende yiyip icip evine yatmaya giden kizkardesi hicbisekilde sormadi bile nasil oldun naptin diye.. Cok zoruma gidiyo icime sindiremiyorum.. Esim heryerden engellemis silmis beni, butun akrabalarimi silmis hesaplarindan.. Baba evindede olmuyo 2. Kez gelince.. Allah var bisey hissettirmiyolar senin evin burasi biz arkandayiz diyolara ama aklim evimde, ne zorluklarla ne emeklerle yuva yaptim ben orayi.. Canim cok yaniyo kizlar bana bi yol gosterin..
Ayni cins olmaktan utandimEşine ulaş konuşmak için çağır yada sen git is yerine v.s belli ki öfke ile edilmiş kelimeler ailendn hoslanmysa hoşlansn die de gözüne sokma kendin gt gel ailen sonuçta onunkleride sevmyn dielim saygı duymak zorundsn ama ona göre davranrsn bi yuva zor kurulur ama kolay yıkılır enkazı büyük olur kız adınla cktgn baba evinden dul adınla geldiğin baba kapısı verdiği karın tokluguna ekmek zehir olur şartını koyarsn eşine dayak küfür yok Dersin sende edebinle durur komsuculuk oynmy brkr eşine evine dört elle sarlrsn annelerimizi hatrlylm annelrmz yokluğu görmüş görmce kaynanayi görmüş ne acılar çekmiş eşinden de grmstr onlar da o zaman pes deselrdi onlar dan örnek alalım hadis bile ne dior sen eşine Huri ol o sana zaten köle olur bir diğeri ise ne dior evlilikte biriniz ateş ise diğeriniz su olun ... benden bu kadar