Lavantkokulu yaşadklrnzdn dolayi allah yar ve yardimcnz olsun Hepimjz muhakkak ki yasadk acısını tatlısını ama allah niyetmizn temzlgn önümüze getirdi çok şükür insallah sizinde hayatınız hep güzelliklerle dolu olur çok şükür ben saygı ve sevgi dogrultsnda evliligim yürütmy clsyrm eşim den hakaret küfür asla duymdm kendimi o kaliteye düşürmedm ods öyle şerefli bir insan ki adam gibi adam bana hakaret küfür hiç bir zaman etmedi bu yüzden karşılıklı diorum kendim de böyle grdm yoksa amacm kimseyi yarglmk değil
Tesekkur ederim temennilerinize de, "kalbimiz, niyetimiz temiz, o yuzden hayatimiz guzellikler dolu" mesajini yerlestirmeseydiniz keske yorumun icine..
Ayetler, hadislerden ornekler veriyorsunuz, ne guzel.. Keşke dinimizin tum emir ve tavsiyelerini, merhamet, iyilik, zarafet, insanlik ile ilgili kurallarini en dogru sekilde anlasak, yasasak ve yasayan insanlara denk gelsek.. Millete "haketmissindir" damgasi vurup duruyorsunuz, Peygamberimizin(sav) ve tum peygamberlerin(asm) ne çileler çektiğini bilmiyorsunuz sanirim? Kalp temizligi ise mevzu, mukemmel varliklardi Onlar(asm)..
Iyi niyetli, guzel kalpli olalim InsaAllah zaten, buna tamam ama insanlarin acilarini, dertlerini de "sen haketmissindir, niyetinin karsiligi budur, bak ben nasil mutluyum" alt metniyle resmen yerden yere vurmak, ustune iyice yuklenmek hangi vicdana, iyi niyete sığar?
Siz ya fanus icinde yasiyosunuz, ya baska dünyadan olmalisiniz, hayret ediyorum cidden..
Yaşınız da kucuk eger profildeki dogruysa, gerci yaşla pek alakasi yok ama.. Size nacizane tavsiyem, bakış acınızı geliştirin biraz..