Baba kiz Anne oglan

hiç normal değil.kötü olaylar çıkıyor gündemde
ben veya eşim kızımızı hiçbir zaman dudağından öpmemişizdir

Cinsiyetten bagimsiz cocuk dudaktan opulmez, her seyi gectim, agzimiz mikrop yuvasi...

Sevgililer öpüşür diyen arkadaşlara katılıyor, 5aylık olmamıza rağmen beni hala dudaktan öpmeyen sevgilimi esefle kınıyorum
Şaka bi yana, hayır kesinlikle öpülmemeli. Tam da cinsel kimliğin farkına varıldığı fail dönemde özellikle.

Çocuğun cinsiyeti önemli olmaksızın dudaktan öpülmemeli. Çocuklar için bu durumu normalleştirmek doğru olmaz diye düşünüyorum. Hijyen olayına hiç girmiyorum bile. Bir de gerçekten çocugunu dudağından öpmek isteyen anne var mı? Benim mi duygularım eksik ya?

Anne babalar oper demisim, annebabalar opusur olacakti :))
Maalesef o anne ve babalar var. Yanlış oldugunu, çocuğun ruh sağlığı açısından zararlı olduğunu söylediğimizde kızan universite mezunu eğitimci anne babalar var.
Bizzat şahitim.

Bunu şu social mom denen çakma psikologta gördüm
Bu çok çok iğrenç geliyor bana

Maalesef o anne ve babalar var. Yanlış oldugunu, çocuğun ruh sağlığı açısından zararlı olduğunu söylediğimizde kızan universite mezunu eğitimci anne babalar var.
Bizzat şahitim.
Gerçekten şaşkınım ben anlam veremiyorum bu insanlara. Hani neden insanın içinden neden böyle bir istek gelir onu gerçekten anlayamıyorum.

Bunu şu social mom denen çakma psikologta gördüm
Bu çok çok iğrenç geliyor bana
Elinde çift diplomayla foto çekinmişti. Birinde sosyoloji ingilizce, biri de türkçe yazıyordu. Millete hakaret falan ediyordu. Ay nerden hatırladım aşırı tadım kaçtı çakma psikolog yapıyorsa yanlıştır arkadaşlar. Doğrusunu biz eğitimciler diyoruz öpmeyinnn

Annem beni çocukken dudağımdan öperdi ama ondan başkasının öpemeyeceğini bunun bana zarar vereceğini de anlatmıştı. Çocuğa bunu düzgünce açıkladıktan sonra anne-babayla ne bileyim teyze-dayı-amca vs arasındaki farkı da anlatınca bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Gidip de başkalarını öpmeye çalışmaz çocuk. Erkek kuzenimin annesi öpmesine kesinlikle izin vermiyordu mesela o da gidip gidip diğer aile büyüklerini dudağından öpmeye çalışıyordu. Önemli olan sizin nasıl yetiştirdiğiniz bu noktada. Annesi dudağından öpüyor diye başka insanların da öpmesinin normal olmadığını öğretmek gerekiyor. Ama insanlar çok değişti gerçekten neler neler görüyoruz haberlerde, öz kızına tecavüzler vs.

Kuzen sizde gördüğü için normal olduğunu zanedip, annesi de yanlış olduğunu bildiği icin izin vermediğinde merakini baskalari ile gidermeye çalışmış olabilir.
Her haukarda normal değil. Yanlış.

Kuzen sizde gördüğü için normal olduğunu zanedip, annesi de yanlış olduğunu bildiği icin izin vermediğinde merakini baskalari ile gidermeye çalışmış olabilir.
Her haukarda normal değil. Yanlış.
Yok hayır televizyonda görmüş ve annesi hiç bir açıklama yapmadan yasaklamıştı. Aramızda 10 yaş falan var zaten baya küçük benden, yani o doğduğunda bile o yaşları geçmiştim. 4-5 yaşıma kadar öyle öperdik.

Sonuçta bir yerden görmüş. Ve yanlış yanlışı doğurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…