- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Dudaktan opersen cocugu,tacize acik olur normallesir herkese opturur. Dudaktan anne babalar oper sevgili oper .
Anne babalar oper demisim, annebabalar opusur olacakti :))Anne baba DA dudaktan öpmemeli. Uzmanların üzerinde durduğu bu zaten.
Çocuğun cinsiyeti önemli olmaksızın dudaktan öpülmemeli. Çocuklar için bu durumu normalleştirmek doğru olmaz diye düşünüyorum. Hijyen olayına hiç girmiyorum bile. Bir de gerçekten çocugunu dudağından öpmek isteyen anne var mı? Benim mi duygularım eksik ya?
Maalesef o anne ve babalar var. Yanlış oldugunu, çocuğun ruh sağlığı açısından zararlı olduğunu söylediğimizde kızan universite mezunu eğitimci anne babalar var.Anne babalar oper demisim, annebabalar opusur olacakti :))
Mrb. Kk hanimlari. Kafama takilan birsey var . Gercekten tartisma amacli bu konuyu acmiyorum. Sadece genel anlamada kadinlarin bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum..
Kiz veya erkek yasi diyelim 3 4 5 vs. Babasiyla dudak dudaga bir kiz cocugu, veya Annesiyle dudak dudaga olan bir oglan cocugu.. Sizce bu normal mi ?
Gercekten toplumun bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum.
Gerçekten şaşkınım ben anlam veremiyorum bu insanlara. Hani neden insanın içinden neden böyle bir istek gelir onu gerçekten anlayamıyorum.Maalesef o anne ve babalar var. Yanlış oldugunu, çocuğun ruh sağlığı açısından zararlı olduğunu söylediğimizde kızan universite mezunu eğitimci anne babalar var.
Bizzat şahitim.
Elinde çift diplomayla foto çekinmişti. Birinde sosyoloji ingilizce, biri de türkçe yazıyordu. Millete hakaret falan ediyordu. Ay nerden hatırladım aşırı tadım kaçtıBunu şu social mom denen çakma psikologta gördüm
Bu çok çok iğrenç geliyor bana
Annem beni çocukken dudağımdan öperdi ama ondan başkasının öpemeyeceğini bunun bana zarar vereceğini de anlatmıştı. Çocuğa bunu düzgünce açıkladıktan sonra anne-babayla ne bileyim teyze-dayı-amca vs arasındaki farkı da anlatınca bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Gidip de başkalarını öpmeye çalışmaz çocuk. Erkek kuzenimin annesi öpmesine kesinlikle izin vermiyordu mesela o da gidip gidip diğer aile büyüklerini dudağından öpmeye çalışıyordu. Önemli olan sizin nasıl yetiştirdiğiniz bu noktada. Annesi dudağından öpüyor diye başka insanların da öpmesinin normal olmadığını öğretmek gerekiyor. Ama insanlar çok değişti gerçekten neler neler görüyoruz haberlerde, öz kızına tecavüzler vs.
Yok hayır televizyonda görmüş ve annesi hiç bir açıklama yapmadan yasaklamıştı. Aramızda 10 yaş falan var zaten baya küçük benden, yani o doğduğunda bile o yaşları geçmiştim. 4-5 yaşıma kadar öyle öperdik.Kuzen sizde gördüğü için normal olduğunu zanedip, annesi de yanlış olduğunu bildiği icin izin vermediğinde merakini baskalari ile gidermeye çalışmış olabilir.
Her haukarda normal değil. Yanlış.
Yok hayır televizyonda görmüş ve annesi hiç bir açıklama yapmadan yasaklamıştı. Aramızda 10 yaş falan var zaten baya küçük benden, yani o doğduğunda bile o yaşları geçmiştim. 4-5 yaşıma kadar öyle öperdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?