oğlum 6 aylık bitek ben öpüyorum dudağından, hatta başlamışken dayanamıyorum ayak göbüş Allah verdiyse yardırıp gidiyorum :)
napayım dayanamıyorum, biraz büyüyünce öpmem heralde :)
geçen gün bir misafirliğe gittim kızdı bana benim yaşıtım olan biri, bu pedofilidir yapma diye
Mrb. Kk hanimlari. Kafama takilan birsey var . Gercekten tartisma amacli bu konuyu acmiyorum. Sadece genel anlamada kadinlarin bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum..
Kiz veya erkek yasi diyelim 3 4 5 vs. Babasiyla dudak dudaga bir kiz cocugu, veya Annesiyle dudak dudaga olan bir oglan cocugu.. Sizce bu normal mi ?
Gercekten toplumun bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum.
Cocuk kız olsun erkek olsun annesi olsun babası olsun hiç farketmeden bu manzarayı gormek midemi bulandırıyor. Herkesin kendi tercihidir saygı duyarım keşke bunu ulu orta yerlerde yapmasalar veya çarşaf çarşaf resim video paylasmasalar çocuklarının dudağını öperken...
Yorumlariniz icin tsk.ederim sanirim ayni seyleri dusunuyoruz. Arkadasim paylasmis bende yanlis cocugun edebini kacirmayin dedim. Ama sanirim biraz sinirlendi bende geri cevap vermedim.. Herkesin dogrusu kendine tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?