Baba kiz Anne oglan

oğlum 6 aylık bitek ben öpüyorum dudağından, hatta başlamışken dayanamıyorum ayak göbüş Allah verdiyse yardırıp gidiyorum :)

napayım dayanamıyorum, biraz büyüyünce öpmem heralde :)

geçen gün bir misafirliğe gittim kızdı bana benim yaşıtım olan biri, bu pedofilidir yapma diye

Ben de 4 yaşındaki oğlumu öpuyorum bazen onu da anne dudağından da öpeceğim dediği zaman bazen burnundan alnın dan boynundan öpeceğim diyor ama annane teyze vs yanaktan bile öpmek istemiyor

Ben karşıyım normal bulmuyorum. Başkasını dudaktan öpmek nasıl anormalse bu da öyle anormal geliyor.

Ben anormal görmüyorum. Bir adamın kızını dudağından öptüğünü görsem yadırgamam. Tam tersi baba kızın iletişimi hoşuma gider. Gülümserim.

Ben kızımı bu güne kadar dudağından hiç öpmedim. Eşimi de görmedim hatırlamıyorum. Ama bizimki hijyenden dolayı. Eşim öpse tepki vermem. Ama babası ve annesi dışında izin vermem asla.

Anne-ogul
Anne-kiz
Baba-ogul
Baba-kiz
Hamgi varyasyonda olursa olsun dogru degil. Cocuk dudaktan opulmez

Toplum olarak hangi ara bu kadar bozulduk hayret ediyorum . Normal değil iğrenç bşy hatta iğrenç ötesi

Öpecek başka bir yeri mi kalmamış diyorum ben de. Ayrıca ağız en kolay hastalık bulaştıran organdır. Riske girmeye ne gerek var?

elbette pedofili değil ama yapmayın.
çünkü çocuk bunun normal olduğunu bilinç altına işliyor. sınırlar nedir kavram kargaşası yaşar. çocuklarımıza susmamayı öğtetmeye çalışıyoruz ama doğruyla yanlışı ayırt edemezse nasıl konuşsun?

benim çok yakınımı küçükken dudagindan opüyorlardi.
o dönem tv de aski memnu
yaprak dökümü felan vardı.
onlara bakıp "aaa baksana abi kardeşini seviyor diyordu".
onun için sevginin ifade sekliydi.
onu sevmek isteyen herkese dudağını uzatiyordu.kadın ,erkek ,tanıdık, tanımadık kim olursa.
uyarınca
hayirrr o beni seviyorrr diyordu.
yaş en fazla 3 .okadarda tatliydiki girdiği ortamda dikkat çekiyordu hemen.
şimdi büyüdü genç kız tabiki kimseyi opmuyor artık o şekilde :)
ama gerçekten çocukların bunu normal karsiladiginin bir kanıtı.
o yaşlarda kötü niyetli birinede denk gelebilirdi.belkide geldi .
bilemiyorum..

KK üyeleri normal bulsa bile konunun uzmanları kesinlikle doğru bulmuyor. Çocuğun kafasında cinsel kimlik,dürtü ve ilişki anlamında kavram kargaşasına neden olduğunu bunun da önemli derecede zarar verdiğini söylüyorlar. Ki; uzman fikirlerini öğrenmeden önce ben de aynı fikirde olduğumdan çevremde o duruma rast geldiğimde uyarıyordum. Şimdiyse daha rahat ve emin olarak söyleyebiliyorum.

bu arada sizin yaklasiminizda uygun olmamış.
edeb bozmak tabiri hiç hoş olmamış.
belki gelişimi açısından uygun olmadığını soyleseydiniz farklı tepki verirdi.
bu tür
" çocuğun edebini bozarsiniz v.s" gibi direk yargilayici cümlelere anne baba olarak tepki vermesi normal.
yaptığı tartışılır ama yaklasiminizda doğru değil.

Karşıyım. Bebekler çocuklar dudaktan öpülmemeli . Bunu normale indirgememeli aileler. Sonra okulda uğraşıyoruz birbirlerini öpmesinler diye :/ aynı Oda da yatmak bile kötü sonuçlar doğuruyor. Çocuk gördüklerini başka çocuklar üzerinde uyguluyor

Cinsiyet ayırmaksızın yanlış buluyorum.
Elbette onlara bayılıyorum,her yerlerinden öpmek istiyorum ama neden öğreteyim ki oranın da öpüldüğünü.

Cocuk istismari olaylari sebebiyle gayette anliyorum sizi, ama yegenlerim kucucukken biz opmemeye calissak bile bazen operlerdi dudagimizdan. Allah kismet ederde evladim olursa sanirim kendi cocugumuda operim her yerinden, dudagida dahil. E ben opuyosam babasida opecek tabikide. Belirli bir yastan sonra bunun dogru olmadigini ogretmeye calisim galiba.

Cocuk kız olsun erkek olsun annesi olsun babası olsun hiç farketmeden bu manzarayı gormek midemi bulandırıyor. Herkesin kendi tercihidir saygı duyarım keşke bunu ulu orta yerlerde yapmasalar veya çarşaf çarşaf resim video paylasmasalar çocuklarının dudağını öperken...

Ben hiçbir zaman normal bulmadım, hem oğlum hem kızım var. Yalnız kızım 6 yaşına kadar babam yıkasın beni diye ağlıyordu ve babası yıkamazsa banyoya girmiyordu bildiğiniz kıyamet kopuyordu. Pedagogla konuştum bu konuyu bu bir dönem birkaç ay sonra kendisi istemeyecek babayı utanacak o süreçte müdahale etmeyin babası yıkamaya devam edebilir bir sakınca yok demişti. Ve evet birkaç ay sonra utanmaya başladı.

Ben bu davranışa saygı duymuyorum açıkçası.
Ulu orta değil hiç yapılmamalı. Hatta çocuklara aşkım, sevgilim gibi özel kelimelerin söylenmesi bile çocukların ergenlik ve genç yetişkinlik dönemlerinde AŞK konusunda kafalarının karışmasına yol açıyormuş. Hassas konular yani.

Yorumlariniz icin tsk.ederim sanirim ayni seyleri dusunuyoruz. Arkadasim paylasmis bende yanlis cocugun edebini kacirmayin dedim. Ama sanirim biraz sinirlendi bende geri cevap vermedim.. Herkesin dogrusu kendine tabikide

Esasen doğru söylemişsiniz. Çocuk eğitim uzmanları mahremiyet ve edep konusunun önemine binaen bu konuya da dikkat edilmesini öneriyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…