Kalp doktoru kalbine iyi bakar, tesisatci da tesisatini tamir eder.
Konuya gelirsek, belki o zamana kadar gorusleri degisir, daha cok var yaza
düğünde kız tarafı nerde diye soracaklar diye dert ediyorsanız düğün yapmasanız mesela olmaz mı?
zaten evlenmişsiniz resmi nikahınız var. yıl dönümünüzde ikinize özel planlar yapsanız. baş başa tatil gibi.
milleti memnun edemeyeceksiniz zaten, onları eğlendireceğinize siz keyfinize bakın derim.
Okumuş etmiş bir adamın (öğretmen yani sonuçta) sen üniversite kazandın diye böyle tepki vermesi.
Katılıyorum. Bir de ben kaç yaşında olduğunuzu merak ettim.
Ailenizin inşallah o güne kadar fikri değişir ve gelir düğüne ?
Tek çocuk musunuz ? değilseniz de babanız diğer kardeşlerinize de mi böyle ?
Hadi evliliğinizi ona göre istemediği biriyle yapmışsınız ama geçmişten beri sizinle alıp veremediği ne ben orayı anlamadım ?
Hiç bir anne baba çocuğunun kötülüğünü istemez ki kaldı ki eğitimci bir babadan bahsediyoruz ?
Normal psikolojide olan biri bu şekilde davranmaz kızına, buna iten bir sebep mi var ki anlayamadım ben:26:
Bana kazma diyen evladin dugunune bende gitmem.herkesbabaya yuklemis ama sadece bu yoruma kadar geldim adama demedigini birakmamis.
Baba ile kızın sevgisi bağlılığı çok başkadır..
Ben hep babaların kızlarına kıyamayacağına inandım,
böyle gördüm böyle bilirim.. Ama sizin durumunuza çok üzüldüm
Keşke size destek çıksalardı, mutlu olmanız için çaba sarfetselerdi..
Siz sımsıkı eşinize sarılın.. Sizin hayat arkadaşınız acınızı mutluluğunuzu
paylaştığınız tek insan o sanırım.. Elalem neder diye sakın takmayın kafanıza..
Boşverin onları inanın en son planda onlar gereksizler yani..
Gelmesinler çok mu lazım..? Siz sevdiğinizle mutlu olun bir ömür inşallah
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Bu konudan bende çok dertliyim just .
Ancak yasayan anlar bunu .
Herşeye takan bir baba çok zor
Herşeyden farklı anlam cikarir benim babamda .
Ne denir ki simdi babana .
Gelmesin boşver .
Huzurun olur en azindan .
İnşallah o zamana kadar değişir fikirleri, belki yumuşar
Akrabaların gelir bence neden gelmesinler
İsteğinde çok haklısın, herkes ister düğününde eksik olmasın
En kötü ihtimalle biz geliriz, kalabalık bir kız tarafı olacağımız kesin =)
Allah rast getirsin, gönlünce olsun düğünün inşallah, hiç uhden kalmasın, mutluluklar dilerim
Yok ben bir kez beni öptüğünü sardığını hatırlamam
Onlara inat çok güzel bi yuva kurucam İnşallah
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ilaç gibisiniz valla kk hatunları
Ben zırt pırt sarılır öperim annemi ve babamı.Yok ben bir kez beni öptüğünü sardığını hatırlamam
Onlara inat çok güzel bi yuva kurucam İnşallah
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ilaç gibisiniz valla kk hatunları
Benim babamda aynen herşeyden anlam çıkarırZor baba gerçekten.
Eşimin ailesi gelirdi bize bekarken, kayınvalidemin yanına otururdum surat asardı. Niye onun yanına oturuyomuşum, babamın yanına oturmalıymışım. Çok hevesliymişim ben evlenmeye falan filan...
Ama şimdi Just'ı düşünüyorum da onun durumu daha zor. En azından benim babam istemese de yaptı düğünümü, yanımda oldu.
Görmek ister babasını yanında ama bence de gelmesin. Sorun çıkarır huzur bozar
Ayy Just sen neler yaşamışsın öyle, ama ben çok üzüldüm
Babalar sert olur ama senin baban baya bi sert galiba
Düğünü de yapılmamış garibimin ya. Boşver sen baban gelmese de eğlenmene bak. Tadını çıkar her şeyin. Eğer eşini seviyosan o da seni seviyor sayıyor koruyorsa daha kimseye ihtiyacın yok ki bu saatten sonra
Bu konudan bende çok dertliyim just .
Ancak yasayan anlar bunu .
Herşeye takan bir baba çok zor
Herşeyden farklı anlam cikarir benim babamda .
Ne denir ki simdi babana .
Gelmesin boşver .
Huzurun olur en azindan .
Ben zırt pırt sarılır öperim annemi ve babamı.
Yaşım 31 eşşek kadarım.
Üzüldüm size cidden.
Ohoo ben babamın yaptığı suçlamaları söylesem burdan aforoz edersiniz kendisini
O nasıl baba dersiniz
Paranoyada son nokta babam ya
Yapmadığım şeylerle itham ederdi kendimi de kanıtlayamazdım
Sizle özelden konuşuruz burda şimdi rezil etmeyeyim diyorum kendimi
Gerçi onun rezillikleri bunlar da bir babanın kızına söylemeyeceği sınırda duracağı şeyler vardır
Allahım ya seviyorum diyorum kocamı aranızda bir şey mi oldu ondan mı evlenmek istiyorsun diyor manyak mı ne
Herkesin derdi seksmiş, baba senin derdin o dicektim de insan kızının namusuna da laf eder mi yav
Allah'ım ayırmasın eşin ile seni.İşte gerçekten anne baba olacak herkese demek isterdim bunu insanın arkasında anne babası olmadığında hayatla baş etmesi gerçekten çok zor düşünsenize elim ekmek tutmuyorken çaresiz kalıyordum ne ailenizden yardım isteyebiliyorsunuz ne de eşiniz var, çocuğuna destek çıkmazsan sapacağı yollar çok karanlık olur şükür sapmadım ben eşim elimden tuttu ama zor
Yaso'm sana da üzüldüm.O son dediğinin aynısını bana da dedi babam, tesadüf eseri babam balkonda annemle konuşurken duydum. 'bunlar bu kadar evlenmek istosa bi halt yemişler heralde'dedi babam. O an beynimden vurulmuşa döndüm zaten. Çıktım karşısına çatır çatır konuştum. Ne demek istiyosun diye. Yemin ederim bilinçaltıma o kadar işledi ki o günler 3 ay vajinusmus yaşadım benO haltı yiyemedik yani
Cok üzüldum canim , insan oyle bigunde elbet anne ve babasini yaninda gormek ister..
Baban gelmese bile Annenle aranizda sorun yok o Gelebilir
ve akrabalarinizda gelebilir aslinda neden gelmesinlerki
Sonucta senin sorunun babanla tum akrabayla degilki
Bence gelmeliler , sen yinede davet edersin gelseler gelirler
gelmezseler o onlarin ayibi..
uzme tatli canini..
Açıkcası benim ailem de tepki gösterdi yaş farkından çok ikinci evliliği olmasına çünkü genelde öyle bi'düşünce var hiç evlenmemiş/hiç evlenmemişle evlenmeli diye.
Ama öyle bi'şey olsa sanmıyorum senin olaydaki durumlar olsun en fazla naparsan yap yarın pişman oldum deme derlerdi.
Moralini bozmak istemiyorum aileni de bilmiyorum ama bizde babamın gelmediği düğüne diğer akrabalar gelmez ve abuk sabuk dedikodu döndürürlerdi.
Akrabanı, babanı en iyi bilen sensin yok babamın huyunu herkes biliyo dersen gelen olur elbet.
Ya hem de artık yuvanı kurmuşsun şu saatten sonra ne düşünebilirler ki konuşan şimdi de konuşurdu, sen ogünün tadını çıkarmaya bak:)
Bizim komşunun oğlu da evlendi bir yıl sonra düğün yaptılar herkes ne saçma iş vs diye konuştu ama yine düğün tıklım tıklımdı, gelinle damat da çok eğlendi. Milleti takarsan mutlu olamazsın zaten.
düğün günü gelsin dayanamazlar onlarda gelirler.......annen babanı ikna eder onunda içi parçalanır taş değil ya oda baba just...kötü bişey yapmamışın ki sen sevdiğinlede mutlusun daha neyin lafını yapıyorlar ailen anlamadım......psikoleji okumuşun aslında niye byle yaptıklarını az çok algılarsın.....gerçi insan kendi içinde olunca doğru düzgün kafasını toplayıpta yorum yapamıyoki
ay bak arkadaslarının onerisi de cok hoşmuş...seni seven bu gunu hevesle bekleyen insanlar varken boyle kaygılarla su hazırlık surecini golgeleme, sen guzel guzel sac gelinlik secimlerine bak
davetin icin de tesekkur ederim, bilemiyorum artık bakarsın surpriz yaparım
not: sen yine de onlara koz verme davetiyeni yolla ki sonra arkandan konusamasınlar. hem ilerde konu olursa anında cevabı yapıstırırsın. insanlar iyi niyetli olmadıktan 3-5davetiyenin masrafını bile hesap ettigini soyler dedikodu yaparlar. yapacagını yap kafan rahat olsun, onlar dusunsun dursun...
Anneannenizi bizzat çağırın,koskoca kadın onlardan izin alacak değil ya.
Canım yaşadığın sıkıntıları az çok biliyorum.
Baban durup ben ne yaptım da kızım bize sormadan evlendi gitti demesi gerekirken
hala hatasını anlamamış sana düşmanı gibi davranmaya devam ediyor.
Düğün zamanına gelince babanın bu karakterde olduğunu bütün akrabalarınız biliyordur.
Baba tarafını bilemem de anne tarafın ve kuzenlerin yalnız bırakmaz seni en mutlu gününde..
Hatta ben kuzenleri toplayıp geliyim kuzum :)
Gelinin akrabaları dendiğinde çıkar oynarız karşılıklı
Üzülme sen güçlü bi bayansın. Düğün gününde bunları düşünme sen eşinle mutluluğuna odaklan canım.
Tabi en mutlu günün de anneni ve babanı görmek istersin bu senin en doğal hakkın..
Ama olmuyorsa da olmuyordur justum,en mutlu gününü kendine zehir etme lütfen.
Gelen gelir gelmeyen gelmez.
Justum aksama bu konuyu ayrintili konusalimm sana soyleyeceklerim var muahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?