Baba nefreti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalp doktoru kalbine iyi bakar, tesisatci da tesisatini tamir eder.

Konuya gelirsek, belki o zamana kadar gorusleri degisir, daha cok var yaza

İyi baksam da dışarıyı kontrol edemem ki babamın bu hareketini kontrol edemiyorum mesela doğal olarak ben de etten kemikten yapılmayım, duygularım var, buna engel olmak imkansız, kim olsa üzülür yani umarım değişir sağolasınız

yok düğün yapıcam bugün kesin karar verdim

Ayy Just sen neler yaşamışsın öyle, ama ben çok üzüldüm
Babalar sert olur ama senin baban baya bi sert galiba
Düğünü de yapılmamış garibimin ya. Boşver sen baban gelmese de eğlenmene bak. Tadını çıkar her şeyin. Eğer eşini seviyosan o da seni seviyor sayıyor koruyorsa daha kimseye ihtiyacın yok ki bu saatten sonra

Bu konudan bende çok dertliyim just .
Ancak yasayan anlar bunu .
Herşeye takan bir baba çok zor
Herşeyden farklı anlam cikarir benim babamda .
Ne denir ki simdi babana .
Gelmesin boşver .
Huzurun olur en azindan .

bir de 15 yaşında bir kız kardeşim var ona da böyle anneme de böyle babannem bile lanet o neden böyle bilmem ki kime çekmiş der

artık siz düşünün üniversiteye ağlaya ağlaya gittim kaydımı her şeyimi kendi başıma hallettim cebimde beş kuruş para yoktu yürüyerek gidip geldim o zamanki sevgilim yardım etti hep

pişman olcaksın da gelip seni almıcam rezil olursun İnşallah o üniversitede falan falan ne laflar

Allah düşmanımın başına vermesin. Hep öyleydi ki mahsus ağlatırdı yani bir de kıs kıs gülerdi ağlasın biraz açılsın iyidir diye

Bana kazma diyen evladin dugunune bende gitmem.herkesbabaya yuklemis ama sadece bu yoruma kadar geldim adama demedigini birakmamis.

gelmesin yüzünü de görmeyeyim İnşallah ne hali varsa görsün bu lafı dedirtecek neler çektirdi bana anneme kardeşime siz bilmiyorsunuz böyle demeniz doğal ben babamdan ne laflar yedim Allah görür bilir, hesaplaşıcaz bu yaptıklarına karşılık onla

Yok ben bir kez beni öptüğünü sardığını hatırlamam

Onlara inat çok güzel bi yuva kurucam İnşallah

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ilaç gibisiniz valla kk hatunları

Gelmesin boşver .

Benim babamda aynen herşeyden anlam çıkarır Zor baba gerçekten.
Eşimin ailesi gelirdi bize bekarken, kayınvalidemin yanına otururdum surat asardı. Niye onun yanına oturuyomuşum, babamın yanına oturmalıymışım. Çok hevesliymişim ben evlenmeye falan filan...
Ama şimdi Just'ı düşünüyorum da onun durumu daha zor. En azından benim babam istemese de yaptı düğünümü, yanımda oldu.
Görmek ister babasını yanında ama bence de gelmesin. Sorun çıkarır huzur bozar

Ahahaha çok tatlısınız ya dün konuştuk zaten kızlarla hepinizi bekliyorum İzmire özel kk masası hazırlayacağım size

Yok ben bir kez beni öptüğünü sardığını hatırlamam

Onlara inat çok güzel bi yuva kurucam İnşallah

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ilaç gibisiniz valla kk hatunları
Ben zırt pırt sarılır öperim annemi ve babamı.
Yaşım 31 eşşek kadarım.
Üzüldüm size cidden.

Gelmesin boşver .

Ohoo ben babamın yaptığı suçlamaları söylesem burdan aforoz edersiniz kendisini
O nasıl baba dersiniz
Paranoyada son nokta babam ya
Yapmadığım şeylerle itham ederdi kendimi de kanıtlayamazdım
Sizle özelden konuşuruz burda şimdi rezil etmeyeyim diyorum kendimi
Gerçi onun rezillikleri bunlar da bir babanın kızına söylemeyeceği sınırda duracağı şeyler vardır
Allahım ya seviyorum diyorum kocamı aranızda bir şey mi oldu ondan mı evlenmek istiyorsun diyor manyak mı ne
Herkesin derdi seksmiş, baba senin derdin o dicektim de insan kızının namusuna da laf eder mi yav

Ben zırt pırt sarılır öperim annemi ve babamı.
Yaşım 31 eşşek kadarım.
Üzüldüm size cidden.

İşte gerçekten anne baba olacak herkese demek isterdim bunu insanın arkasında anne babası olmadığında hayatla baş etmesi gerçekten çok zor düşünsenize elim ekmek tutmuyorken çaresiz kalıyordum ne ailenizden yardım isteyebiliyorsunuz ne de eşiniz var, çocuğuna destek çıkmazsan sapacağı yollar çok karanlık olur şükür sapmadım ben eşim elimden tuttu ama zor

O son dediğinin aynısını bana da dedi babam, tesadüf eseri babam balkonda annemle konuşurken duydum. 'bunlar bu kadar evlenmek istosa bi halt yemişler heralde'dedi babam. O an beynimden vurulmuşa döndüm zaten. Çıktım karşısına çatır çatır konuştum. Ne demek istiyosun diye. Yemin ederim bilinçaltıma o kadar işledi ki o günler 3 ay vajinusmus yaşadım ben O haltı yiyemedik yani

Yani anladığım kadarıyla sen kaçarak evlendin.Yani ailenin rızası dışında evlendin.Senin evlenmek nasıl tercihinse,onlarında düğüne gelmemesi tercihleridir.Bana göre,her ne sebep olursa olsun,kızların kendi rızaları dışında ve de kaçarak evlenmeleri aileler için ağır geliyor.Zor bir durum.Sen millet ne der diyorsun ama zaten nikahında yokmuş ailen.O zaman da konuşmuştur konuşan.

Allah'ım ayırmasın eşin ile seni.

Yaso'm sana da üzüldüm.

Anneannenizi bizzat çağırın,koskoca kadın onlardan izin alacak değil ya.

Tabi en mutlu günün de anneni ve babanı görmek istersin bu senin en doğal hakkın..
Ama olmuyorsa da olmuyordur justum,en mutlu gününü kendine zehir etme lütfen.
Gelen gelir gelmeyen gelmez.

Justum aksama bu konuyu ayrintili konusalimm sana soyleyeceklerim var muahh

Bugün üşenmedim babanneme gittim anlattım durumu böyle böyle diye

Davet edersen niye gelmeyelim en önce ben gelirim dedi Senin bileziklerini bile yaptırdım ilk ben takıcam diyor
Ben toplarım amcanları, halanları, hepsini gelirim o gelmezse gelmesin sen ne bakıyorsun ona he he de geç kafasında var onun azcık ben torunlarımı evlatlarımdan çok severim, senin evlendiğini görmeye gelmez miyiz hiç dedi nasıl sevindim anlatamam ya sarılıp ağladım tontonum bir tanesin diye babannem ve babamın ailesi böyle diyorsa annemin ailesi kesin gelir zaten onlar daha da çok sever beni =)

Çok mutlu oldum =)

böyle yapmayın lütfen ya kız kötü ne yapmış ki allah aşkına sevmiş sevdiği adamla evlenmek istemiş onaylamamışlar başka secenek bırakmamışlar Allah nasip ederse hepimiz anne olacağız hepimizin evlatları olacak biri sevdi diye böyle mi davranacağız evlatlarımıza..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…