- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
Benim babamda aynen herşeyden anlam çıkarırZor baba gerçekten.
Eşimin ailesi gelirdi bize bekarken, kayınvalidemin yanına otururdum surat asardı. Niye onun yanına oturuyomuşum, babamın yanına oturmalıymışım. Çok hevesliymişim ben evlenmeye falan filan...
Ama şimdi Just'ı düşünüyorum da onun durumu daha zor. En azından benim babam istemese de yaptı düğünümü, yanımda oldu.
Görmek ister babasını yanında ama bence de gelmesin. Sorun çıkarır huzur bozar
Bugün üşenmedim babanneme gittim anlattım durumu böyle böyle diye
Davet edersen niye gelmeyelim en önce ben gelirim dediSenin bileziklerini bile yaptırdım ilk ben takıcam diyor
Ben toplarım amcanları, halanları, hepsini gelirim o gelmezse gelmesin sen ne bakıyorsun ona he he de geç kafasında var onun azcık ben torunlarımı evlatlarımdan çok severim, senin evlendiğini görmeye gelmez miyiz hiç dedi nasıl sevindim anlatamam ya sarılıp ağladım tontonum bir tanesin diye babannem ve babamın ailesi böyle diyorsa annemin ailesi kesin gelir zaten onlar daha da çok sever beni =)
Çok mutlu oldum =)
Allah'ım ayırmasın eşin ile seni.
Yaso'm sana da üzüldüm.
O son dediğinin aynısını bana da dedi babam, tesadüf eseri babam balkonda annemle konuşurken duydum. 'bunlar bu kadar evlenmek istosa bi halt yemişler heralde'dedi babam. O an beynimden vurulmuşa döndüm zaten. Çıktım karşısına çatır çatır konuştum. Ne demek istiyosun diye. Yemin ederim bilinçaltıma o kadar işledi ki o günler 3 ay vajinusmus yaşadım benO haltı yiyemedik yani
ağlattın beni just
Aynenoöyle .
Yüzükaldim kendime uzaktan alyansa benziyormus .
Evlenmek iiçin çok can atiyormusum .
Evlenince bu rahati hicbir yerde bulamazmisim .
Falan filan .
Değişmezler bu saatden sonra adamlar ..
ay ben de ağladım valla ama sevinçten kelebekimdemek ki herkes farkında babamın saçmaladığının ..
Ohoo ben babamın yaptığı suçlamaları söylesem burdan aforoz edersiniz kendisini
O nasıl baba dersiniz
Paranoyada son nokta babam ya
Yapmadığım şeylerle itham ederdi kendimi de kanıtlayamazdım
Sizle özelden konuşuruz burda şimdi rezil etmeyeyim diyorum kendimi
Gerçi onun rezillikleri bunlar da bir babanın kızına söylemeyeceği sınırda duracağı şeyler vardır
Allahım ya seviyorum diyorum kocamı aranızda bir şey mi oldu ondan mı evlenmek istiyorsun diyor manyak mı ne
Herkesin derdi seksmiş, baba senin derdin o dicektim de insan kızının namusuna da laf eder mi yav
Parfüm sikinca kolundan birini mi etkilemeye calisiyorsun olur .
Makyaj yaparsin niye bu kadar susleniyorsun olur .
Makyaj yapmasam bu halde ortaliklarda gezme beni rezil etme olur .
Pijamayla otururum evde .
O kadar kiyafeti bosuna mi aliyorsun diye kavga cikarir .
böyle yapmayın lütfen ya kız kötü ne yapmış ki allah aşkına sevmiş sevdiği adamla evlenmek istemiş onaylamamışlar başka secenek bırakmamışlar Allah nasip ederse hepimiz anne olacağız hepimizin evlatları olacak biri sevdi diye böyle mi davranacağız evlatlarımıza..
üzme sen kendini babanda yumuşar belki aman yumuşamazsada yumuşamazsın be gelmezse o onun ayıbı olur senin değil..
sanki çok rahat var da evde dimi
Cook .
Nasil rahatim anlatamam .
Saclarim kivircik diyebilirim öyle sik dalgasi var .
Su saclarini duzlestir paspal paspal gezme evde diye kavga ettik dun de
Harika bir ev hhayatim var .
Bugün üşenmedim babanneme gittim anlattım durumu böyle böyle diye
Davet edersen niye gelmeyelim en önce ben gelirim dediSenin bileziklerini bile yaptırdım ilk ben takıcam diyor
Ben toplarım amcanları, halanları, hepsini gelirim o gelmezse gelmesin sen ne bakıyorsun ona he he de geç kafasında var onun azcık ben torunlarımı evlatlarımdan çok severim, senin evlendiğini görmeye gelmez miyiz hiç dedi nasıl sevindim anlatamam ya sarılıp ağladım tontonum bir tanesin diye babannem ve babamın ailesi böyle diyorsa annemin ailesi kesin gelir zaten onlar daha da çok sever beni =)
Çok mutlu oldum =)
aynı he kadın gibi giyiniyorsun derdi
zaten 23 yaşındayım başka ne gibi giyinicem ki Allah Allah
makyaj yapmama olayı çok enteresanmış yalnız
benimki de bak hiç abartmıyorum ben zaten çok öyle kısa giyemem rahatsız olurum açılır falan dizimin az üstünde olur hep benim şehrimde böyle gezemezsin teşhirci misin fink mi atıcan orda burda mı sürtücen falan diyordu(benim şehrim kısmına dikkat çekerim derebeyi çünkü o buralara gelirseniz ayağınızı denk alın he keser valla )
Justcım çok üzüldüm, bilemedim ne diyeceğimi ya..
Ama bence şükretmelisin, anne baba varlığı elbette çok önemli ama sen asıl dayanağın olan eşini bulmuşsun ve mutlusun.
Hep bu taraftan bak olaya.
Ve düğüne herkesi çağır..Baban olmasa da olur.
Babam olmasa da annem var diye düşün, belki babanı ezip rahatça sana destek olamıyor, ama içten içe o da kahroluyordur eminim.
Babanın sana karşı neden bu tavırlarda olduğuna da hiç anlam veremedim..Bir de öğretmenmiş. Çok tuhaf.
Just ablacığım üzme kendini lütfen.
Baban çok haksız.
Sen düğününü yap eğlen göbek at ohoh yandan
Geliyim mi bendeÜniyi kazanaydım orda ah ah
Sakın üzme kendini gelmezlerse gelmesinler,elalemi takacak olursak ohoo
İstediğin gibi olsun düğünün,muhteşem bir gelin olucaksın
Bide babana çok şaşırdım herkesin derdi sex falan
süper babaanne şarkısını armağan ediyorum babaannene.Bugün üşenmedim babanneme gittim anlattım durumu böyle böyle diye
Çok mutlu oldum =)
öyle tabii, boş ver evlendin mutlusun. en azından kocadan yana yüzün gülmüş.Üzülme GülümmmBen çok kafaya takmıştım ama değmezmiş. Herkes hayatını yaşıyor, ben kendimi yıpratıyorum niye ?
Artık takmıcam
Parfüm sikinca kolundan birini mi etkilemeye calisiyorsun olur .
Makyaj yaparsin niye bu kadar susleniyorsun olur .
Makyaj yapmasam bu halde ortaliklarda gezme beni rezil etme olur .
Pijamayla otururum evde .
O kadar kiyafeti bosuna mi aliyorsun diye kavga cikarir .
annen neden gelmedi? babandan mı çekindi?:26:Allah o günleri göstermeyi nasip ederse, kızım olsun oğlum olsun asla ailemin yaptıklarını yapmam. Ben gelinlik provama bile yetim gibi tek başıma gidiyodum, annem bile yoktu peşimde ahh ahh
adam modayı takip ediyor demek ki göz zevkini bozmasana sen de adamın
Ben demedim mi gelirler diye? Mutluluğunuz daim olsun,totonuzu kaşıyınHer şey istediğiniz gibi gider inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?