Baba Neydi?

T teacher1990 canim allah her seyi dort dirtluk vermiyor hayatta her sey dort dortluk degil malesef senin de belki esinden ve evlatlarindan yana yuzun gulecek evlatlarin esin cok iyi olacak belki allah buyuk canim ilahi adalette var unutma baban bu yaptiklarini bir gun oduyecek

O oyle olmuyo iste....
Malesef
Affetmek istesen de olmuyo
Bu sebepten evlenecek arkadaslar merhametli ve cok iyi baba olabilecek insani secin lutfen
Ben simdi kizim icin okadar mutluyum ki mukemmel bi babasi var cok sukur

Evet kesinlikle haklisn.annenle baban nezaman ayrildi

Su sekilde dusun
Annen ayrilamasaydi ve hala onun maddi manevi siddetine maruz kalsaydi
Ve sen bisey yapamasaydin
Rahat ol uzak kalabiliyosun

Bayan sizin gibi çok kız var.

Ortaokuldayken bir arkadaşım vardı, aynı apartmandaydık. Kızın babası doktordu ama üstü başı dökülür, cebinde parası olmazdı bu kızın. Evlerine haciz de geldi. Adam meğer kumarcıymış, pisliğin tekiymiş ayrıca, hatunu aldatıyormuş. Kadın da çocuklar da varlık içinde yoklukta sürünüyorlarmış, annem yıllar sonra söyledi.

Varlık içinde yokluk çok sinir bozucudur eminim. Ben anlayamıyorum bu erkekleri gül gibi karın, çocukların var neden adam olmuyorsun kardeşim? Böyle babaların hepsi boynu altında kalır umarım.

Ahhh canmm ( beni anlattin sanki umarim allahm esinde yuzunu guldursunannende korkmasin boyle guzel yurekli adamla evlenmeli bence o da sende hakediyosunuz bunu uzulme neolur

Sanırım baba varken yokluğunu çekmek daha zormuş
Annem 20 yıl içkici ayyaş dayakcı bı adama dayanmış ablalarım ve benım ıcın ve ben 5 yaşındayken tarfık kazasında öldü.
Annem bizim üstümüze koca getirmek ıstemedı 15 yıl dul kaldı çalıştı dıdındı bızı buyuttu evlendırdı ve kendısıde çok iyi bir adamla evlendı. Okadar mutluuyum kı onun ıcın.
Umarım senn annende o beyle evlenır . Hakkınızda hayurlısı olsun.

insan atlatamıyor sanırım,ya da ben atlatamıyorum.Babasına aşık kızları görünce,kızlarına aşık babaları görünce sanki bana acı veriyorlar.

Yaa
Sana sarılıp deli gibi ağlayasım var.
Bu kadar mı aynı oluruz..
Bu kadar mı aynı şeyleri yaşarız..
Bizimkinde bi tek kumar yok geri kalan her şey aynı.
Alıntıladığım mesajda da dediğin gibi..
Babasına aşık kızlar acı veriyor.
Bi o kadarda düşünüyorum.
Babaya nasıl aşık olunur..
Nasıl

Bende ölse ağlamam..
Bi tek bana yaşattıklarına ağlarım.
Her gün ettiğim dua bi gün kabul olur ümidim var..
Elin oğlunun açtığı yara bu kadar derin olmaz gibime geliyor..
Elin oğlunun yarasını baska bi elle kapatabilirsin ama özünden baska öz yok ki
Nasıl kapansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…