Çok teşekkür ederimYouTube da Uğur Akkafa nın ölüm ile ilgili Videoları var, tavsiye ediyorum izleyin.Rahatlayacaksınız.
Özlem duygusu mahveden işteBu acının tek ilacı zaman malesef
Ama acınızdan korkmayın bu yerinde olması gereken bir acı sabır dilerim canım
Allah razı olsunDaha acınız çok taze.
Başınız sağolsun.
Rica ederim canım benim.Ben de üç ay önce çok genç kuzenimi kaybettim, çok zor bir durum.Ama bu videoları izleyince çok rahatladım.Ölümün aslında bir yok oluş olmadığını sadece mekan değişikliği olduğunu ve çok daha güzel bir mekana gidiş olduğunu anladım.En kısa zamanda izle lütfenÇok teşekkür ederim
Ya içimde anlatamadığım o kadar çok duygum var ki , ben annenin babasının hiç görmedim hep dede hasretiyle büyüdüm, hep dua ederdim inşaallah benim çocuğum benim babamı görür diyeBende kaybettim babamı arkadasimdi sırdaşımdı herseyimdi 4 yıl oldu bir gün yok içimin yanmadigi ama napalim bekliyosun bekliyosun ne gelen var ne giden ne bir ses kabulleniyosun Allah sabir versin ben hep öyle dua ederdim sabir isterdim seninki cok yeni daha ben ilk 1 sene cok kötüydüm sonra cocugum icin toparlanmam lazim dedim mecbursun çünküAma hep kolumun biri kırık
İçşm rahat babam şehit gibi vefat ettiRica ederim canım benim.Ben de üç ay önce çok genç kuzenimi kaybettim, çok zor bir durum.Ama bu videoları izleyince çok rahatladım.Ölümün aslında bir yok oluş olmadığını sadece mekan değişikliği olduğunu ve çok daha güzel bir mekana gidiş olduğunu anladım.En kısa zamanda izle lütfen
Emin ol, çok daha güzel bir dünyada çok daha güzel şartlarda yine beraber olacaksınız.Kısacık dünya hayatı ile sonsuz ahiret hayatı aynı olabilir mi?İmtihanını iyi değerlendirip, isyan etmeden sabırla beklemekten başka yapacak birşey yok maalesefYa içimde anlatamadığım o kadar çok duygum var ki , ben annenin babasının hiç görmedim hep dede hasretiyle büyüdüm, hep dua ederdim inşaallah benim çocuğum benim babamı görür diyeevlendim çocuğum olmadı sonra babamın hastalığı Çok istedim Allahtan bir çocuğum olsun babam görsün diye ama olmadı sonra yuvam bozuldu gitti her şeyi üst üste yaşadım ama en agırıda baba acıs ıymıs
Allah razı olsun bende sizin gibiyim işte en ufak bişey de mezarına gitmek istyom derdimi anlatym konusuyom ağlıyorum sonra gidiyorumBenimki gideli 10 yıl oluyor. Her türlü kriz anında soluğu mezarlıkta alıyorum hala. Evlilik teklifini bile orada aldım. Doğum yapmadan önce “bana şans dile” demeye yine mezarına gittim.
Babam maalesef hayatımdaki hiçbir önemli ana şahit olamadı. Ama ben manen onun desteğini hep hissettim. Acısı unutulmuyor ama ilk zamanlar kadar da yakmıyor emin olabilirsin. Nur içinde yatsın..
İsyanıö asla yok ama en ufak bişey canım sıkıldıgı zaman babam olsaydı böyle olmazdı diye ağlıyorum mezarına gidip babama derdimi anlatıyorum ama o mezar hep boş geliyor: (Emin ol, çok daha güzel bir dünyada çok daha güzel şartlarda yine beraber olacaksınız.Kısacık dünya hayatı ile sonsuz ahiret hayatı aynı olabilir mi?İmtihanını iyi değerlendirip, isyan etmeden sabırla beklemekten başka yapacak birşey yok maalesef
Çok teşekkür ederim canım , Eminim çektikleri günahlarına kefaret olmuştur.Rabbim ahiretini hayırlı eylesin.İçşm rahat babam şehit gibi vefat ettikanserdi çok çekti çok acısı oldu bütün acılarını döktü gitti inşaallah mekanı cennettir sizinde basınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?