• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABA SIKINTISI... KONUŞALIM LÜTFEN

Baban ailedeki bütün bireyleri sindirmiş astığım astık kestiğim kestik kardeşinde sindirilmesini kabul etmemiş isyan bayrağını asmış ve babandan nefret etmiş sanırım eve dönmeyecek

o zaman sizin annenizi ikna etmeniz lazım. yetişkin insanlarsınız anneniz babanızdan vazgeçmiyorsa 1+1 eve çıksınlar siz ananenizle kalın. anneniz babanızdan vazgeçmiyor seviyordur onun hayatı müdahale edemezsiniz, etseniz de suçlu olursunuz. siz kendinizden uzak tutun, sizin hayatınızı karıştırmasına, huzurunuzu bozmasına izin vermeyin. ananeniz ne diyor bu duruma. onun evinde kalıyorsanız onun sözü geçer diye düşündüm. anne/baba kıymetlidir, özeldir ama bu onlara huzurumuzu kaçırma hakkını vermez. yurtdışında çalışırken herşey daha iyiydi diyorsunuz. ihtiyacınız olan şey mesafedir belki de.

gitsin istiyoruz hep çünkü evde yokken çok mutluyuzzz ananem sert kadındır hep o kzımıştır laf etmiştir ama annem yine anne yapma diyip araya girdi kocasını yüceltti

Baban ailedeki bütün bireyleri sindirmiş astığım astık kestiğim kestik kardeşinde sindirilmesini kabul etmemiş isyan bayrağını asmış ve babandan nefret etmiş sanırım eve dönmeyecek

dönmek istemiyor gece baktım eve gelmiş ama perşembe babam izmire gidecek inşaallah ordan da yurt dışına gider

istemedi yıllar önce ben söyledimm yok gitmiyor yok kardeşleri de istemiyor babamı çünkü ne zmana görse onları hemen borç para istiyor kimsede babamın bu huyunu sevmiyor bu sefer babam beni kimse takmıyor diyor
baban karekter olarakta iyi bir insan değil onun babası nasılmış sanırım bu nesilden nesile aktarılan birşey

Merhaba Kızlar;
İçim bir tuhaf huzursuzum.. Kimseye dökmedim,dökemedimm.. Nasıl başlayacağımı da bilmiyorum kusura bakmayın. öncelikle kendimden bahsedeyim. Biz 3 kardeşiz 2 erkek kardeşim var. Evde ananem annem babam 3 çocuk yaşıyoruz. Babam bize hiç sevgisini gösteremedi. hep evin içinde bağıran bir insandı çatal düşse büyük tepkiler verirdi. ' hep 'diyorum ama küçüklüğümden bu yana çoğunluğu bu şekilde düzgün olduğu zamanlarda oldu ama - ler götürüyor onları neyse, aşırı agresif huzursuzluk yaratan bir insan biz hep olsun sinirlidir. Kolay bir hayat yaşamamış diyorum kendime sabr et ama o o şekilde yaşamış çocuklarına ailesine daha iyi olması gerek neden aynısını bize yaşatıyor dedim yıllarca.. sevmek istiyorum babamı ama sevemiyorum. annem üzüldükçe daha doğrusu üzüldüğünü sıkıntılarını bize yansıtmamaya çalıştıkça kendince tabi biz anlıyoruz daha da üzülüyorum. babam = düşüncesiz! demek.Dün ben evde yokken ortanca kardeşimle babam tartışmış babam durumu alevlemiş iyice bağırıp küfür etmiş kardeşimde üzerine yürümüş babamı yumruklamış kafasına birşeylerle vurmuş gözü dönmüş çıldırmış duvarlara vurmuş ananem annem araya girmiş tam kafasına masayı fırlatırken ananem yapma Allah rızası için diyince kendine gelmiş çıkmış gitmiş . Rabbime anlattım dua ettim bol bol.. ama içim yanıyor ... kardeşimle konuştum eve geldiğimde anlattıkları o kadar tanıdık o kadar iyi anlıyorum ki senelrdir içimde olanlar abla bu evde herkes aynı düşüncelerde ama kötü olan tepkisini gösteren ben oldum varsın olsun dedi ben çocuklarıma böyle yapmıcam yaparsam çocuğum bana bunu yapsın öldürsün beni dedi. içim bir kere daha yandıııı eve gelmicem o gidene kadar dedi . annem le konuştum saçmalıyor boşver gelir gelir dedi annem boşanmak istemiyor seviyor çünkü . ve babam boşanırsa kimsesi yok.. nolursunuz beni rahatlatın konuşalımmm
Babasını yumruklayan çocuk dikkatimi çekti ..
Allah ıslah etsin ne diyim

Eve para vermenizi istemiyor derken baban kendine mi harcıyor veya kumar vs mi?

babam parayı dışarda harcıyor kumar vardır diye düşünüyoruz. borç ödemez fatura ödemez çocuğun okul taksidiini harçlığını vermezzz kendin ye desek tamam der annem şuna para ver buna para ver der öyle belkii

Kardesinin yaptığı sirf babasi olmasindan dolayı dogru degil ama hakli ve normal. Kimse omur boyu katlanmazdi kendimi yerinize koydum ben de katlanmazdim. Allah annenizi islah etsin muhtemelen yalniz kalmaktan korkuyor babanizi seviyor. Yanlis anlamayin ama kocasi icin de olsa cocuklarini ezdiren kadinlari sevmiyorum.

Kardesinin yaptığı sirf babasi olmasindan dolayı dogru degil ama hakli ve normal. Kimse omur boyu katlanmazdi kendimi yerinize koydum ben de katlanmazdim. Allah annenizi islah etsin muhtemelen yalniz kalmaktan korkuyor babanizi seviyor. Yanlis anlamayin ama kocasi icin de olsa cocuklarini ezdiren kadinlari sevmiyorum.

içim bu yönden yanıyor yaaaa anne neden yapıyorsun sen kötü bir insan değilsin baba neden sana dolu dolu baba diyemiyoum neden sevdirmedin kendinii .....

babam parayı dışarda harcıyor kumar vardır diye düşünüyoruz. borç ödemez fatura ödemez çocuğun okul taksidiini harçlığını vermezzz kendin ye desek tamam der annem şuna para ver buna para ver der öyle belkii
Annenin babana olan "sevgisi"ni anlayamadım. Biz bakarız diyorsunuz... Çok mu mutlu çocuklarını mutsuz görmekten?

gitsin istiyoruz hep çünkü evde yokken çok mutluyuzzz ananem sert kadındır hep o kzımıştır laf etmiştir ama annem yine anne yapma diyip araya girdi kocasını yüceltti

ananenizle konuşun o zaman. konuşsun annenizle ben evimde huzur istiyorum desin. yollasın babanızı. annen de gidebilir onunla belki başbaşa kalmak onlara da iyi gelir kimbilir? bütün kardeşler birleşip ikna edin ananenizi. hep kavga gürültü içinde yaşamaktansa ayrı yaşamak yeğdir.

İcimi yaktiniz. Lutfen siz böyle olmayin kimse olmasin. Bir adami tek liman olarak gormesin kimse. Bosanmak hic güzel bisey degil allah kimseye vermesin ama kadinlae bosanmak istemeyince erkekler artirarak devam ediyor bu durumlara. Ve en azindan siz terapi alsaniz?

Genel olarak erkek evladı büyüyünce annesini korumaya alıyor eğer ki anne babadan şiddet görüyorsa birde bu tür ailelerde var gözlemlediğim ama günümüzde dayakçı kocaya tahammül göstermeden ve yıllarca çekmek istemediğinden daha çabuk boşanıyor

Back
X