Yaptığım şeyin doğruluğunu kafamda tartıyorum bir sonuca varamıyorum. Bi yandan içim rahat bi yandan huzursuzum.
Kendinizi bildiniz bileli sorunlu bi aileniz var. Babanızın alkol sorunu var. Anne baba arasında şiddetli geçimsizlik var. Baba kavga sırasında fiziksel şiddet uygulamıyor ancak sözlü şiddet, küfür had safhada. Arada sizde nasibimizi alıyorsunuz.
Annenizle babanız kavga ediyor, babanız annenizin üstüne yürüyor. Önüne geçip "anneme böyle davranamazsın, üstüne yürüyemezsin" der misiniz?
Sonunda dayanamadım ve önüne geçtim. Küçüklüğümden beri yapmak istediğim bişeydi. Dayanamadım artık.
Bi yanım karışmasaydın diyor çünkü bir sürü huzursuzluk çıkacak bundan sonra 7 ay sonra evleniyorum muhtemelen aylarca konuşmayacağız.
Bi taraftan annemin strese üzüntüye bağlı bir sürü hastalığı var onun üzülmesini istemiyorum ona bu şekilde davranmasını da istemiyorum artık.
Karşısına geçecek kadar gözümü karartamazdim eskiden. Kincidir, sözlü şiddeti boldur. Benimle kavgaları daha büyür çünkü susmam kapanmayacak yaralar açmamak için çok karşısına dikilmezdim.bence geç bile kalmışsın
baban olması her halükarda "saygı göstermek" demek değil
ben olsam çok daha önce neler yapardım...
Az bile bence.. Annem bir yana dünya bir yana.. Feriştahı gelse annemin üzerine yürüyemez. Babaysa babalığını bilsin.
Az bile bence.. Annem bir yana dünya bir yana.. Feriştahı gelse annemin üzerine yürüyemez. Babaysa babalığını bilsin.
Benim de babadan yana yüzüm gülmedi, o yüzden sizi anladığımı düşünüyorum.. Ben de boşan diye yalvardığım günleri bilirim.. Yalnız üstüne yürüme gibi bir durumda annem yapma dese bile inanın dinlemezdim. Siz gidince belki anneniz de boşanmayı tercih edecektir, genelde anneler düğün aradan çıksın ele güne karşı kızım mahcup olmasın diye düşünebilir, belki o da bu şekilde düşünüyordur, konuştunuz mu bunu ?Annemin daha çok üzülmeyeceğini bilsem neler yaparım. Kesinlikle bu zamana kadar susmazdım hep o engelledi. Daha küçüktüm boşan diye kaç kere söyledim.
Ama ben gidicem onlar aynı evde yaşayacak hala.
Annemin daha çok üzülmeyeceğini bilsem neler yaparım. Kesinlikle bu zamana kadar susmazdım hep o engelledi. Daha küçüktüm boşan diye kaç kere söyledim.
Ama ben gidicem onlar aynı evde yaşayacak hala.
üzüldüm; strese bağlı hastalıklar dedimiz ya..
nedir bu annelerimizin, kadınlarımızın çektiği...
ama sorsan en iyi müslüman onlar; ah, ah...
Yok düşünmüyor. Yani nasıl desem araları iyi ise bi sıkıntı yok. Ama kavga edince bambaşka biri oluyor ve bu çok sık oluyor. Normal karı koca gibi değiller zaten ayrı yatarlar falan. Kopuklar aslında ama değiller. Ben küçükken bosanacakmis ananemler engellemiş. Şimdi iki kardeşim daha var. Zaten yaslandilar bosanmazlar artik.Benim de babadan yana yüzüm gülmedi, o yüzden sizi anladığımı düşünüyorum.. Ben de boşan diye yalvardığım günleri bilirim.. Yalnız üstüne yürüme gibi bir durumda annem yapma dese bile inanın dinlemezdim. Siz gidince belki anneniz de boşanmayı tercih edecektir, genelde anneler düğün aradan çıksın ele güne karşı kızım mahcup olmasın diye düşünebilir, belki o da bu şekilde düşünüyordur, konuştunuz mu bunu ?
iyi de gerektiğinde manevi olarak annenin yanında olmayacak mısın?
benim görümcem de evli mesela
kayınpederimi de çoooooooook severiz
ama olur da birgün böyle birşey olursa
çocukları kök söktürür ona
sadece öz çocukları da değil
ben de, damadımız da....
Iyiki yaptin gec kalmistin demiyorum cunku caresizligini biliyirum bende hep babamdan korkan biri oldum bazen diyorum belki vakti zamaninda katsina dikilecek cesaretimiz olsaydi ne anneme ne bize bunca eziyeti yapmayacaktiYaptığım şeyin doğruluğunu kafamda tartıyorum bir sonuca varamıyorum. Bi yandan içim rahat bi yandan huzursuzum.
Kendinizi bildiniz bileli sorunlu bi aileniz var. Babanızın alkol sorunu var. Anne baba arasında şiddetli geçimsizlik var. Baba kavga sırasında fiziksel şiddet uygulamıyor ancak sözlü şiddet, küfür had safhada. Arada sizde nasibimizi alıyorsunuz.
Annenizle babanız kavga ediyor, babanız annenizin üstüne yürüyor. Önüne geçip "anneme böyle davranamazsın, üstüne yürüyemezsin" der misiniz?
Sonunda dayanamadım ve önüne geçtim. Küçüklüğümden beri yapmak istediğim bişeydi. Dayanamadım artık.
Bi yanım karışmasaydın diyor çünkü bir sürü huzursuzluk çıkacak bundan sonra 7 ay sonra evleniyorum muhtemelen aylarca konuşmayacağız.
Bi taraftan annemin strese üzüntüye bağlı bir sürü hastalığı var onun üzülmesini istemiyorum ona bu şekilde davranmasını da istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?