Bugune kadar sessiz kaldiginiz hata, annenin kendini ezdirmis siz onu ezdirmeyin, en azindan bundan sonrasi icin babaniz annenizi yalniz ve savunmasiz gormesin, evlenseniz de gitseniz de annenizin elini asla birakmayin.
Iyiki yaptin gec kalmistin demiyorum cunku caresizligini biliyirum bende hep babamdan korkan biri oldum bazen diyorum belki vakti zamaninda katsina dikilecek cesaretimiz olsaydi ne anneme ne bize bunca eziyeti yapmayacakti
SAna nasil dacranirsa davransin 7 ay icinde annenin arkasinda okdugunu hissettir ona
O zaman başka çarem yok diyip katlanıyor demek ki.. Kardeşlerin de varsa boşanmayacak demektir zaten.. Umarım baban düzelir gerçi ben insanların düzeleceğine inanmam ama bir umut işte..Yok düşünmüyor. Yani nasıl desem araları iyi ise bi sıkıntı yok. Ama kavga edince bambaşka biri oluyor ve bu çok sık oluyor. Normal karı koca gibi değiller zaten ayrı yatarlar falan. Kopuklar aslında ama değiller. Ben küçükken bosanacakmis ananemler engellemiş. Şimdi iki kardeşim daha var. Zaten yaslandilar bosanmazlar artik.
O üzülmesin diye sustum hep. Artık susamiyorum.
Boşanmaya baştan beri cesareti yok. Maddi olarak bağımlı değil çok şükür annem büyüttü bizi ama cesaretsiz.O zaman başka çarem yok diyip katlanıyor demek ki.. Kardeşlerin de varsa boşanmayacak demektir zaten.. Umarım baban düzelir gerçi ben insanların düzeleceğine inanmam ama bir umut işte..
Ekonomik özgürlüğü de varken keşke biraz da cesareti olsa da hiç değilse ömrünün geri kalanında mutlu olsa.. Benim annem de başta cesaret edemedi o da çalışıyordu ama babamın son bir hatasında bitirdi, tak etti canına çünkü artık.. Şimdi o kadar memnun ki anlatamam, keşke en başından ayrılsaydım diyor :) Biraz da kardeşlerin var diye ayrılmıyordur belki bilemedim..Boşanmaya baştan beri cesareti yok. Maddi olarak bağımlı değil çok şükür annem büyüttü bizi ama cesaretsiz.
Yaşlandıkça daha azaldı aslında kötü huyu gücü yok çünkü eskisi gibi. Daha da yaşlanmasi lazım bu günlerin geride kalması daha doğrusu azalması için. Duzeltmez öyle bi ümidim yok benim. En azından küçük kardeşim benim yaşadıklarımı yasamayacak.
Ekonomik özgürlüğü de varken keşke biraz da cesareti olsa da hiç değilse ömrünün geri kalanında mutlu olsa.. Benim annem de başta cesaret edemedi o da çalışıyordu ama babamın son bir hatasında bitirdi, tak etti canına çünkü artık.. Şimdi o kadar memnun ki anlatamam, keşke en başından ayrılsaydım diyor :) Biraz da kardeşlerin var diye ayrılmıyordur belki bilemedim..
AynenBabam, annemi üzecek olsa sadece önüne geçmem.
Çıngar çıkarırım, yapamaz
Tüm yorumları okudum. Annenizin maddi özgürlüğü de varmış boşanmayı düşünmüyorsa memnundur halinden. İlk mesajda evet iyi yapmışsın diye düşündüm ama sonradan vazgeçtim. Karışmayın bir daha sonra siz kötü olursunuz. Babanız boşasa anneniz size sizin yüzünüzden der. Anneniniz boşansa babanız sizi suçlar. Onlar böyle alışmışlar elleşmeyin bence.
Kısmen haklısınız. Memnun değil ama adım da atmıyor. Kötü ben olur muyum? Olma ihtimalim var.
Varsın kötü olayım. Pek umrumda değil bu saatten sonra. Kör topal ilerlesinler onda sıkıntı yok ama o kadar üzmesini kaldıramıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?