- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi sonbaharisevenkiz
-
Ilımlı adım atamıyorum ki keşke sizin gibi olsam. Baba tarafı anneme karşı babamı dolduruyordu babaannemin sahte sahte ayrıl diye ağlamasını hatırlıyorum ben ta 5.ci sınıfa giderken. Bebekken gelmemiştir hastaneye bile neyim ki ben öcü muyumonlar neden bana karşı bu şekilde insan torununu görmeye gelmez mi eve de gelmemişler ta sonra. Beni anneannem büyütmüş uzak yerde 2 saatlik yola gidip gotururlermis beni evin dibinde oturuyor babaannem bakmamış beni bile. Kinliyim :)
Babam bayrama gideceğiz diyor zehir olacak of yaBende sevmiyorumm :)
Ister istemez yanyana geldigimiz durumlar olursa cok abartmamak sartiyla mesafemi koyuyorum ama onun disinda pek ayni ortamda bulunmamaya calisiyorum :)
Sizde eger mecbursaniz cok dert etmeyin dusunmemeye calisin olanlari.
Bende anne tarafını çok seviyorum canım onlar ama baba tarafi benden uzak Allaha yakın olsun. Ben seçemiyorum onları sevmek zorunda da değilimBen de sevmiyorum ne baba tarafını ne anne tarafını sevemiyorum. Akrabayız diye kendimi sevmek zorunda da hissetmiyorum sonuçta akraba seçimini biz yapmıyoruz.
Bende görüşmek istemiyorum ama bayrama gidecekmisiz. Ankarada yüzlerine bakmıyorum valla isim var okul var derslerim var diyip bahane buluyorum ne yapayım artıkBende hiç sevmem hatta görüşmem.
Luzümsuzlar
Babam bayrama gideceğiz diyor zehir olacak of ya
Emeginize sağlık güzel bir yazı olmuş haklısınız. Ama yapı olarak baba tarafı sert takıntılı bencil yapıya sahip onlara gittiğimde hiç rahat olamıyorum meselabak hep annenden anneannden duyduklarınla yarglıyorsun, sende de önyargı oluşmuş. bebekken hastaneye gelmediklerini sen nereden bileceksin ki? veya sen küçükke olan bir sürü detayı?? hatıraların onların hakkında duyduklarınla şekilleniyor. keşke annen seni onlara götürseydi küçükken, veya sen şimdi gitsen. mesela ben de zamanında babaannemin benim erkek olmamı çok istediğini, erkek torunu daha çok sevdiğini, doğumda hastanede benim kız olduğumu öğrendiğinde üzüntüden byıldığını falan öğrendim annemlerdentaa çocukken söylemişlerdi bunu bana. ben de çocuk aklımla babaanemin beni öpüp sevmesine izin vermezdim aklımda oluşan negatif algıyla. fakat büyüdükçe insan daha objetkif bakmaya başlıyor. şahsi olarak hiçbir ayrım yaptığını görmedim bana. şu lafı etti şöyle yaptı beni sevmezdi diyemem. bence insanlarla bizzat ilişkilerine göre karar ver.
8 günTamam gidin ama cok durmayin ne olacak sanki dunyanin sonu degil ya.
Bende görüşmek istemiyorum ama bayrama gidecekmisiz. Ankarada yüzlerine bakmıyorum valla isim var okul var derslerim var diyip bahane buluyorum ne yapayım artık
Benim babamda sevmiyo zaten artık.Cesaretliymissin ben diyemem
Aynen bende sevmediğim insanlarla aynı havayı solumaya ayni ortamda bulunmaya katlamamam...Tak kulaklığını duymazlıktan gel en güzeli.
Sevmediğim insanlarla aynı ortamda olunca sinir oluyorum.
Ya saygi duymak bence çok farklı bişey. Hakeden insana saygı duyarım. Şimdi benim canım ciğerim olan anneme '' gelinlik " adı altondaki iskenceleri kafamdan çıkarıp nasıl saygı duyayım ben. Neler oldu gözümün önünde küçücük bedenim neleri gördü ya. Saygı duyasim bile gelmiyor inaninNe sevmek ne de saygı duymak zorundasın.Sevgi, saygı hak edene verilir.Sırf babanın annesi, babası diye yaptıkları kötülükleri ( ama onlar senin atan, ceddin diye görmezden gelip) saygıyla ödüllendirmek saçmalığın dik alasıdır bence.
Ben olsam hiç tınlamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?