• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba tepkisi

doux

Çareyi dışarıda arama, çare sadece senin içinde.
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
1.723
1.763
208
sevdiginizle tanisdirma anlatma olayindan tut isteme verme.. evlilik vs olaylarina kadar babanizin tepkisi nasildi?

Babadan babaya değişir tüm bunlar.
Anladığım kadarıyla bi istatistik tutup kendi babanın vereceği tepkinin permutasyonunu hesaplamaya niyetlisin, ama bunun yerine bence sen bize babanı anlat; biz verebileceği tepkileri tahmin edelim.

Cevaplari bende merakla bekliyorum. Bana da cevap verirseniz sevinirim. Benim babam sevgilim olduğunu biliyor tanismadilar daha erken olduğunu düşünüyor. Babam böyle konularda sert değildir çok şükür ama biz babamla hic sevgilim hakkinda konuşmadık utanirim yani ben babamdan.tepkisi nasıl olur bilmiyorum ilerki zamanlarda

Ilk evlenecegim dedigimde verdi veristirdi hatta ver yuzugu geri olmaz de filan diye baya costu evde daha tanimiyordu bile tanisti gayet ilimliydi ama hala hemen evlenmemizi istemiyordu biz evlendik sonra dahada ilimli oldu birlikte konusabiliyolar bahcede takiliyorlardi biz ziyarete filan gittigimizde simdilik guzel

Benim babam bu konularda çok sertti. Sevgilinin olması mümkün değil tarzında bir adamdı. Kolay kolay vermem, soyunu sopunu çok araştırırım der, beni sürekli gererdi.
Sevgilim evlenme teklif etti, ertesi gün yüzüğü gözüne sokup abime söyledim. Biraz kızdı. Kıskandı sanırım. Sonra bir kaç hafta eşimin soyunu sopunu araştırdı da araştırdı. Benle pek muhatap olmadı. Tanıştılar.
Babam en son duydu. Abim söyledi ben hiç karışmadım. Sevgilim ve ailesi sorunsuz insanlar olduğu için babamın hoşuna gitti. Güldü etti. Sorular sordu sürekli ailesiyle kendiyle ilgili. Resimlerine baktı. Sonra eşim bize yalnız başına tanışmaya geldiğinde baktım babam çocuğa sarıldı :)) Sonrada hemen verdi beni. Yıllarca boşuna korkmuşum yani:))

Ama sorunlu bir genç yada aile olsaydı gerçekten canıma okurdu babam. Diretirdi, bi ton laf ederdi. Dua etsin kızı iyi koca bulmuş :))

4 senelik sevgilim di az çok biliyordu. Beni istemeye gelecekler dedim Güldü geldiler istediler babam ısındı eşime. Hatta şuan ben eşime en ufak bişey desem babam beni uyarır neden çocuğa böyle yapıyorsun diye. Melek gibi çocuk der. Damadını pek sever

sevdiginizle tanisdirma anlatma olayindan tut isteme verme.. evlilik vs olaylarina kadar babanizin tepkisi nasildi?
benimki triplere girmişti,çünkü uzun süredir görüştüğümüzü falanda öğrenmiş haliyle 'EN SON BABALAR DUYAR' misali biraz bozulmuştu :)
istemede olsun nişanda olsun hiç birinde eşimede yüz vermedi.mizacı serttir babamın.
neyse ama bu aşamaları eşim bir bir geçti,şimdi babam eşimi gördüğünde beni gördüğü kadar çok seviniyor:)
kız babası olmak kolay degil kardeşim,ama arkadaşların dediği gibi tabi babanın karakteri de önemli..:KK52:

Babam maç izlerken sana bişey söyleyeceğim maçtan sonra demiştim, o da maçı bırakıp beni dinlemişti. Bazı insanlar seninle tanışmak istiyor baba diye saçma bi cümle kurmuştum korkumdan :) Tanışsınlar tabi elinde sonunda olacak bu, buyursunlar gelsinler demişti.Sonra sarılmıştı bana,ağlamıştık. İnanamamıştım yaklaşımına ve bana güzel günler bundan sonra başlıyor tanıyalım damadımızı demişti.

babam , 2 hafta konuşmadı benimle . yüzüme bakmadı :KK43: hatta yaşımın erken olduğunu, nereden bulduğumu, tanıdık olmadığı için endişelendiğini de söylemiş anneme... neyse ki rahmetli annem (kayınvalidem) kayınpederim eşim ve anneannesi gelince tanışmaya babam çok beğendi eşimi ailesini..
babam erkek arkadaş olayına çok kızardı.. sinirli bir insan.çok korkuyordum. hatta eşime babam sinirlidir diyordum.. (simdi eşim bana babamın melek gibi bir insan olduğunu söyleyip duruyor) ben annemin babama söylediği ilk akşam gece hastalanmıştım.. sonra da öğrendiğinde babam hastalandı:(

hatta birşey diyeceğim şu anda eşimi eniştemden daha çok seviyor :)

Son düzenleme:
Back
X