• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar ailemle yaşıyorum ama hiç yaşamak istemiyorum , özellikle babamın yüzünü görmeye tahammülüm yok , bunda da bana yaptıkları hep ben ailede ezildim , geri planda kaldım her şeyi yapan , koşan ama kimseye yaranamayan , evin işini yapıyorum , bekliyor ki sürekli kendine yardım edeyim kac yaşına gelmiş hala daha durmuyor emekli bir de ve yaptığı işler bahçe işleri felan , köyü var oraya gidip arpa buğday ekip benden yardım bekliyor , ve bana da öyle para felan vermez ,40 yılda bir yani bende istemem , ama benden sürekli iş bekleyip , yediğimi içtiğimi başıma kalkıyor , bir meyve , çekirdek aldı diyelim onu bana cok büyük bir şey yapmış gibi anlatıyor ki ben yemek seçen biri değilim, çoğu zaman kahvaltı yaparım , kendi harçlığımla kahve felan alıyorum bana para vermediği halde ona karışıyor , ben bi yere gidiyordum erkek kardeşimle onunla konuşuyor erkek kardeşim hiçbir şey yapmaz ama o başka yerde , bi yere gidecek olsun yada paraya ihtiyacı olsun hemen gönderir olmasa bile borç alır , onunla konuşup onun yanında bana yüzünü eğip , elini uzatmadan gitti , diğer evladının işi olup olmamasını , evlenmesini her şeyini düşündü , ama beni hiç düşünmedi daha engel oldu bir de benden , hayır bekliyor , üstelik bir de bana bela okuyor , ağlarken de bırak ağlasın dedi sizce ben ne yapayım

Ben de aynı durumdayım. Ailemle yaşıyorum ama artık yaşamak istemiyorum onlarla. Özellikle babama tahammülüm yok. Benim babam seninki gibi değil ama bizimkinin de başka kötü huyları sorumsuzluğu var. Artık bu şehirde onlarla yaşamak istemiyorum.

Kendi ayakların üzerinde durmaya çalış tatlım

Benimde ailem maddi ve manevi hiç destek olmadı bana

Seni çok iyi anlıyorum
Allah yardımcın olsun
İnşallah karşına iyi biri çıkar kendi yuvanı kurup mutlu olursun
Kıyamam sana ben
:KK19:
Amin inşallah cok tesekkur ederim :KK200::KK68:

Back
X