- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Merhaba arkadaşlar ailemle yaşıyorum ama hiç yaşamak istemiyorum , özellikle babamın yüzünü görmeye tahammülüm yok , bunda da bana yaptıkları hep ben ailede ezildim , geri planda kaldım her şeyi yapan , koşan ama kimseye yaranamayan , evin işini yapıyorum , bekliyor ki sürekli kendine yardım edeyim kac yaşına gelmiş hala daha durmuyor emekli bir de ve yaptığı işler bahçe işleri felan , köyü var oraya gidip arpa buğday ekip benden yardım bekliyor , ve bana da öyle para felan vermez ,40 yılda bir yani bende istemem , ama benden sürekli iş bekleyip , yediğimi içtiğimi başıma kalkıyor , bir meyve , çekirdek aldı diyelim onu bana cok büyük bir şey yapmış gibi anlatıyor ki ben yemek seçen biri değilim, çoğu zaman kahvaltı yaparım , kendi harçlığımla kahve felan alıyorum bana para vermediği halde ona karışıyor , ben bi yere gidiyordum erkek kardeşimle onunla konuşuyor erkek kardeşim hiçbir şey yapmaz ama o başka yerde , bi yere gidecek olsun yada paraya ihtiyacı olsun hemen gönderir olmasa bile borç alır , onunla konuşup onun yanında bana yüzünü eğip , elini uzatmadan gitti , diğer evladının işi olup olmamasını , evlenmesini her şeyini düşündü , ama beni hiç düşünmedi daha engel oldu bir de benden , hayır bekliyor , üstelik bir de bana bela okuyor , ağlarken de bırak ağlasın dedi sizce ben ne yapayım