- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de ama annem bu konuda öyle doldu taştı ki olgun davranamıyor
Arkadaşların sabah sabah beyni bulAnmış hır çıkaran koca burada açık ve net. Annenizden allah razı olsu 19 ay dile kolay.
Bakın bu konuşma içerisinde annenizi ilgilendiren hiçbir durum söz konusu değil. Çocukların nereye gideceğine kiminle görüşeceğine anneniz mi karar verecek? Hakkında konuştuğu kişi eşinizin annesi. Kusura bakmayın bir insana annesini kötüler ve bu şekilde konuşulursa izin vermiyorum dercesine, eşiniz annenize saygı duymaz. Kim olsa duymaz. Sizin anneniz için kayınvalideniz ya da bir başkası böyle bir laf etse siz de hazmedemezsiniz. Eşiniz normalde de saygısızlık yapıyordur belki bilemiyorum ama bu yazdıklarınıza istinaden söylüyorum ki hiç kimse böyle bir konuşma yapmamalı anneniz çocuklarınıza bakıyor diye çocukları sahiplenmiş ama unutulan bir nokta var ki o çocuklar sizin ve eşinizin ne olacağına ancak siz karar verebilirsiniz...
Bakın kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, insanlar belli bir yaşa gelip rahat edeceğim derken torunlar çıkıyor piyasaya. Bakmak istemeyene zorla baktıramazsınız. Gönlünden geçer de bakarsa ne ala ama bakmıyorsa da bakmaz. Siz böyle lafları hem eşinize hem kendinize işittireceğinize, böyle minnet altında kalacağınıza bir bakıcı tutun. Hem yaşlı insanlar yorulmasın hem kafanız rahat etsin evinizde huzur olsun.
Kadının annesi bakınca cocuklara her türlü sorun yaşanıyor.
Bence imkanınız varsa kreşe verin kafnaız rahat etsin
bu erkeklere yaranılmıyor zaten. kadın o yaşta sabahın 6sında kalkıp çocuk bakmak zorunda mı? babanne napıyor bu saatte. her sorumluluğu anneanneye atıp sonrada torunlarım torunlarım diye sayıklamak çokta inandırıcı gelmiyor bana. çok haklısınız ne kadar ekmek o kadar köfte. uzaktan konuşması kolay. bende sizinki gibi durumları yaşıyorum ve sizi çok iyi anlıyorum.
Konunuzu daha ayrıntılı yazmanızda fayda var. Kayınvalidenizi sevmeyebilirsiniz, sevmeseniz de bu anlattıklarınıza istinaden hakkınızdır bir şey diyemem. Her insan vicdan taşımıyor maalesef. Ama hala şunu savunuyorum. Ne olursa olsun anneniz eşinize bu şekilde konuşmasın. Yüzgöz olunmuş fazlaca. Bakın huzurunuz elden gidiyor. Eşinizi de alın karşınıza konuşun, anneniz sürekli kayınvalidenizle ilgili laf söylüyorsa eşiniz bu nedenle öyle davranıyordur. Eşiniz de annenize saygı duysun. İş inatlaşmaya dönmüş. Arayı bulacak olan sizsiniz, yeri geldiğinde annenizi yeri geldiğinde eşinizi uyarmalısınız. Eşiniz iş değişikliği yapamıyor mu? Ev ev üstüne olmuyor görüldüğü gibi kendi canınız kanınız da olsa olmuyor...Konumuz çocuklara bakmanın ötesinde ben 6 ay hastanede yattım ama annesi düğünden Düğüne günden güne koştu be gelin hastaysa toruna bakmak benim Görevim değil kimin kızı hastaysa o baksın dedi ve benim ölme ihtimalime karşı eşime kız aramaya başladı
Ama eşim şimdi çocukların kendi ailesine gitmeden asla benim aileme gidemeyeceğini söylüyor
Yani benim ailemle görüştürmeyebileceğini iddia ediyor
Çocuklar zaten kreşte ama eşim hafta içi sürekli şehir dışında olduğundan ailem eşimin yokluğumu telafi etmeye çalışıyor
Konunuzu ilk okudum dedim ki anne keske babaanne nerde vs demeseydiAnnesi de ben hayattayken çocuklarıma üvey anne ararken haddini aşmıştı ve ben yinede çocuklarımın babaannesi eşimin annesi diye saygı çerçevesinde görüşüyorum
Ama var olmayan çocuklarıma değer vermeyen bi kadının da sürekli gözüne sokulması beni irrite ediyor
Eşimin annesi asla yardımcı olmadı bize hiç bir zaman aksine işimizi hayatımızı zorlaştırmak için elinden geleni yaptı
Annemle didişti uğraştı durdu
Nitekim o hiç yardımcı olmayınca annem Yanıma yerleşti 19 aydır bir fiil bizim için uğraşıyor
Hafta sonu benim ailemle yemek yiyoruz. ablam kuzularımı Yazın götüreyim bende kalsınlar deyince, eşim olmaz önce benim aileme dedi. annem de Dayanamadı ne kadar ekmek o kadar köfte dedi eşim inatlaşınca
Bu sabah 6 da annem Oğlumu giydiriyor eşim gitti hadi oğlum babaanne de diye zorluyor çocuğu.
Rüyanda mı gördün be adam!!!
Gittim yanına benim annem sabahın 6 sında sıcak yatağından kalkmış çocuğunla uğraşıyor sen ne yapmaya çalışıyorsun dedim usulca... Nitekim ortalık karıştı eşim bağırmaya başlayınca annem de "drtl haklı bozuluyorum bana inat yapar gibi her fırsatta babaanne diye tutturuyorsun nerde hani babaannesi" dedi.
Sizce haksız mıyım onca sorun varken üstü örtülü, gün yüzüne çıkarmaya Çalışır gibi sürekli vurgulaması doğru mu?
Annemin emeğine saygısızlık değil mi bu?
(Ben babaannesiyle çocukları görmek istediklerinde ki bu çok nadir oluyor zaten görüştürüyorum çocuklar ailesinin umrunda bile değil)
inşallah biran önce iyileşirsin canım daAnnesi de ben hayattayken çocuklarıma üvey anne ararken haddini aşmıştı ve ben yinede çocuklarımın babaannesi eşimin annesi diye saygı çerçevesinde görüşüyorum
Ama var olmayan çocuklarıma değer vermeyen bi kadının da sürekli gözüne sokulması beni irrite ediyor
Eşimin annesi asla yardımcı olmadı bize hiç bir zaman aksine işimizi hayatımızı zorlaştırmak için elinden geleni yaptı
Annemle didişti uğraştı durdu
Nitekim o hiç yardımcı olmayınca annem Yanıma yerleşti 19 aydır bir fiil bizim için uğraşıyor
Hafta sonu benim ailemle yemek yiyoruz. ablam kuzularımı Yazın götüreyim bende kalsınlar deyince, eşim olmaz önce benim aileme dedi. annem de Dayanamadı ne kadar ekmek o kadar köfte dedi eşim inatlaşınca
Bu sabah 6 da annem Oğlumu giydiriyor eşim gitti hadi oğlum babaanne de diye zorluyor çocuğu.
Rüyanda mı gördün be adam!!!
Gittim yanına benim annem sabahın 6 sında sıcak yatağından kalkmış çocuğunla uğraşıyor sen ne yapmaya çalışıyorsun dedim usulca... Nitekim ortalık karıştı eşim bağırmaya başlayınca annem de "drtl haklı bozuluyorum bana inat yapar gibi her fırsatta babaanne diye tutturuyorsun nerde hani babaannesi" dedi.
Sizce haksız mıyım onca sorun varken üstü örtülü, gün yüzüne çıkarmaya Çalışır gibi sürekli vurgulaması doğru mu?
Annemin emeğine saygısızlık değil mi bu?
(Ben babaannesiyle çocukları görmek istediklerinde ki bu çok nadir oluyor zaten görüştürüyorum çocuklar ailesinin umrunda bile değil)