Ben eşinizin hatalı olduğunu düşünüyorum. Anneniz ya da Kardeşiniz öyle dediğinde eşiniz "annem çocukları görmek istiyor biraz hasret gidersinler sonra size de göndeririz" diyr bilirdi ya da hiç sesini çıkarmaz o gün geldiğinde konuşur anlaşırdınız
Emek veren anneniz eşiniz de de bunun kompleksi oluşmuş sanırım. Anneniz hiç konuşmasaymış keşke eşinizin yaptığı hdsizliğe karşı...
Olan olmuş gerçi bundan sonra annenize eşinizin pişman olduğunu söyleyin bence sürekli eşinize de gelsin babaanneleri baksın 3 ay annem de dinlensin deseniz
Gelir mi babanne?
babaanne gelmem demez gelir bi tartışma çıkarır insan çileden çıkarana kadar büyük bir inatla sabırla elinden gelen herşeyi yapar ve yüzüstü bırakıp çeker gider
ben onda sorun çıkarmak için çabayı başka kimsede görmedim
aynı zamanda yalan söylemek gibi huyları olduğu için ben de istemiyorum
hani eşiniz iş saatlerini düzeletecekti haftaiçi yanınızda kalacak
eşiniz kadar bencil biri görmedim
annenizle keşke ikili diyaloga hiç girmeseydi
nankör eşiniz
güya şuan düzelme aşamasında iş devrini yapıyormuş!!!
nasıl ki bayanlar için k.valideyle yaşamak zordur
siz de annenizi yanınıza almışsınız ve tabii ki eşiniz içinde bu zor olacaktır.
sonuçta çocuklarınıza bakıyorda olsa anne kız bi araya gelip babaannesine gitmesine bu kadar karşı çıkmamalısınız.
aynısını kayınvalideniz ve eşiniz yapsa burda herkes yine aynı tepkiyi verirdi.
karakteri kişililği ne olursa olsun o kadın çocuklarınızın babaannesi ve elbette eşiniz ne zaman isterse görüşecekler.
ısrarla tekrarlıyorum annemi yanıma almadım eşimin ısrarları ve eşim yokken çocuklarla benim zor durumda kalmam sebebiyle geldiler
görüşmelerine kimse bişey demiyor ama benim ailemle kıyas edip önce benimkiler gelir diyemez şu şartlarda
O zaman eşinizle dışarıda bir yemekte başbaşa konuşun bu konuyu isterseniz ailenizin yanında konuşmanız uygun olmaz çünkü yine bir tatsızlık çıkabilir. Açıkça ona annenizin çocuklara bakmasını isteyip istemediğini bundan rahatsız olup olmadığını sorun eğer rahatsızlık duyuyorsa tamam annem bakmasın zaten onlarda bizde rahat değillerdir tüm düzenleri altüst oldu hem bu şekilde birbirinizle atışmanızda hoşuma gitmiyor peki bu konuda başka çözümün nedir diye sorarsanız o da belki bu konu hakkında rahatsız olup olmadığını sizinle başbaşa olduğunda daha rahat dile getirir.
eşimle bu konuyu daha çok yeni konuştuk ailem olunca beyefendi tüm sorumlulukları bi kenara bıraktığı için ailem gitmesin diye ne dualar ediyor
ben ailem gitsin kendi düzenimizi kuralım istiyorum