- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Akıl sağlığını iyice yitirmiş olabilir tabi belki de ecel vakti yaklaştı kim bilir babaannem ölmeden birkaç dakika önce erken yaşta kaybettiği yeğeninin ismini söyleyip git geliyorum demişti tabi sizin birkaç gündür süregelen bir olay olduğu için akıl sağlığının kötüleştiğini düşünüyorum benHerkese merhaba babaannem 100 yaşını aştı yıllardır yatalak son günlerde sürekli ölmüş akrabaları yanında gibi konuşuyor açıkçası biraz korkmaya başladık böyle bir şey yaşayan var mı?
hayır demiyoruz, bu bunamamış pek çok yaşlıda hatta ağır depresyonu olanlarda görülebilen bir durum, bunama belirtisi olabilir de olmayabilir de, şiddetine ve oluşma sıklığına bağlı..Buna bunama diyoruz.
hayır demiyoruz, bu bunamamış pek çok yaşlıda hatta ağır depresyonu olanlarda görülebilen bir durum, bunama belirtisi olabilir de olmayabilir de, şiddetine ve oluşma sıklığına bağlı..
birşeye kesin olarak bunama TANISI koyuyorsanız (teşhis de değil yani direkt tanı koymuşsunuz), anlatılan belirtilerin tüm insanlar için geçerli olduğunu teyit etmeniz ve karşı taraftan çok iyi anamnez almanız gerekiyor, iki satırlık bilgiyle hemen bunama tanısı koyup ardından da gelen yorumlara bilirkişilik yaptığınız için yazma gereği duydum
seni korkutmak istemem bazı yaşlılar ölmüş kişileri görüyorsa vefatı yakıdır derlerHerkese merhaba babaannem 100 yaşını aştı yıllardır yatalak son günlerde sürekli ölmüş akrabaları yanında gibi konuşuyor açıkçası biraz korkmaya başladık böyle bir şey yaşayan var mı?
5 dakika öncesi dendiğini okumadım, 5 dakika olduğunda kısa süreli hafızası dahi çalışmıyordur, o ciddi bir durum, bunamadan ziyade alzheimer dan da şüphelenilebilir. emin değilim.Eskinin cok iyi hatirlanip 5 dakika oncesinin hatirlanmamasi durumu bunama degil mi?
Oksimetre ile ölçüm yapın 60 in altı bir rakam gorurseniz,hasta halusulasyon gormeye başlamıştırHerkese merhaba babaannem 100 yaşını aştı yıllardır yatalak son günlerde sürekli ölmüş akrabaları yanında gibi konuşuyor açıkçası biraz korkmaya başladık böyle bir şey yaşayan var mı?
Yaşlılığa bağlı hastalıkları var ama annem bakıyor kendi başına hiç bir şey yapamıyor bazen aklı karışıp insanları unutuyor ama şimdi hep ölmüş elti ve kardeşleriyle konuştu çay verin falan dedi namaza gidiyorlar dedi ilginçti
Aynen canım öleceği zaman değilmi hep akraba, sevdikleri gelirmiş bende şahit oldumŞimdi sizi korkutmak istemem ama bizim oralarda ölmüşleri sayıklayana çağaran kişiye ölücek gözüyle bakıyorlar nekafar doğru bileme tabi taktir allahındır
Ben hep oyle gordum yanıAynen canım öleceği zaman değilmi hep akraba, sevdikleri gelirmiş bende şahit oldum
Normaldir canım korkmayın,yaşlılar hep yapar böyle şeyler,hele ki 100 yaşını aşmış diyorsunHerkese merhaba babaannem 100 yaşını aştı yıllardır yatalak son günlerde sürekli ölmüş akrabaları yanında gibi konuşuyor açıkçası biraz korkmaya başladık böyle bir şey yaşayan var mı?
babannem boyleydi görünuyorlar derler bizde çağırirlarmisHerkese merhaba babaannem 100 yaşını aştı yıllardır yatalak son günlerde sürekli ölmüş akrabaları yanında gibi konuşuyor açıkçası biraz korkmaya başladık böyle bir şey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?