Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi sizi korkutmak istemem ama bizim oralarda ölmüşleri sayıklayana çağaran kişiye ölücek gözüyle bakıyorlar nekafar doğru bileme tabi taktir allahındırHerkese merhaba babaannem 100 yaşını aştı yıllardır yatalak son günlerde sürekli ölmüş akrabaları yanında gibi konuşuyor açıkçası biraz korkmaya başladık böyle bir şey yaşayan var mı?
Alzheimer hastalığı rahatlatacak bir ilaç verebilir doktor büyük ihtimal sizin anneannenizeBenimde anneannem 90 yaşında ..kocasini yani dedemi tanimiyor bazen beni nie bu adamin yanina yatiriyorsunuz diye bas bas bagiriyor bazen ...bazen de babam beni cagiriyor eve gitcem diyor ..annem nerde benim diyor.. gecen gun anneme sen kimle evlendin sana iyi bakiyor mu diyor ..gitti aklı canimmm anneannemm cok uzuluyorum artik beni ve torunlarinin hic birini bilmiyor ustelik 5 yasina kadar bana o bakti o buyuttu beni((
Yaşliliga bagli akil karisikligi bunama yani
Hasta mı acaba kendi uemegini yiyip icebiliyor mu yaniHerkese merhaba babaannem 100 yaşını aştı yıllardır yatalak son günlerde sürekli ölmüş akrabaları yanında gibi konuşuyor açıkçası biraz korkmaya başladık böyle bir şey yaşayan var mı?
Bende biraz öyle mi acaba diye korktum nasıl olmuştu dedeniz
Sizi üzmek için yazmıyorum ama dedeme son günlerinde oldu sürekli ölmüş insanlarla iletişim halindeydi
Anladım teşekkürlerDedem de vefat etmeden önce konuşmuştu ölen birkaç akrabasıyla.. Ama aklı karışmış da olabilir ben sadece başımıza geleni yazmak istedim.
yaşlandıkça eski anılar tüm detaylarıyla hatırlanıyor denir, örneğin dün yediği yemekleri hatırlamaz ama 5 sene önce bir öğleden sonra yapılan yarım saatlik bir konuşmanın / eylemin tamamını tüm ayrıntılarıyla hatırlar. Bunama desek, sizinle konuşurken de gelgitlerin olması lazımdı. Babaannenizi en iyi siz tanırsınız, gerçek gibiyse ve bunun dışında herseyi normalse belki gerçekten gözlerindeki perde incelmiştir, ihtimal yani.