Babaanneme ne oluyor?

pastirma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
170
335
33
37
Herkese merhaba babaannem 100 yaşını aştı yıllardır yatalak son günlerde sürekli ölmüş akrabaları yanında gibi konuşuyor açıkçası biraz korkmaya başladık böyle bir şey yaşayan var mı?

Benimde anneannem 90 yaşında ..kocasini yani dedemi tanimiyor bazen beni nie bu adamin yanina yatiriyorsunuz diye bas bas bagiriyor bazen ...bazen de babam beni cagiriyor eve gitcem diyor ..annem nerde benim diyor.. gecen gun anneme sen kimle evlendin sana iyi bakiyor mu diyor ..gitti aklı canimmm anneannemm cok uzuluyorum artik beni ve torunlarinin hic birini bilmiyor ustelik 5 yasina kadar bana o bakti o buyuttu beni :KK43:((
Yaşliliga bagli akil karisikligi bunama yani

Bizimde bir halamiz vardi rahmetli ,oyle cok yasli bir emekli ogretmendi ataturku filan görmüş siz dusunun artik.

Dayimin düğününde askiyla duvara asilmis abiyelerle 50 yil once olmus akrabalari gibi konusuyordu. Bunamadan kaynaklaniyor sanirim

Siz yine de doktoruna bi danışın beyinde bir şeyler oluyor olabilir.

Herkese merhaba babaannem 100 yaşını aştı yıllardır yatalak son günlerde sürekli ölmüş akrabaları yanında gibi konuşuyor açıkçası biraz korkmaya başladık böyle bir şey yaşayan var mı?
Şimdi sizi korkutmak istemem ama bizim oralarda ölmüşleri sayıklayana çağaran kişiye ölücek gözüyle bakıyorlar nekafar doğru bileme tabi taktir allahındır

Benimde anneannem 90 yaşında ..kocasini yani dedemi tanimiyor bazen beni nie bu adamin yanina yatiriyorsunuz diye bas bas bagiriyor bazen ...bazen de babam beni cagiriyor eve gitcem diyor ..annem nerde benim diyor.. gecen gun anneme sen kimle evlendin sana iyi bakiyor mu diyor ..gitti aklı canimmm anneannemm cok uzuluyorum artik beni ve torunlarinin hic birini bilmiyor ustelik 5 yasina kadar bana o bakti o buyuttu beni :KK43:((
Yaşliliga bagli akil karisikligi bunama yani
Alzheimer hastalığı rahatlatacak bir ilaç verebilir doktor büyük ihtimal sizin anneannenize

Hasta mı acaba kendi uemegini yiyip icebiliyor mu yani o.O

Yaşlılığa bağlı hastalıkları var ama annem bakıyor kendi başına hiç bir şey yapamıyor bazen aklı karışıp insanları unutuyor ama şimdi hep ölmüş elti ve kardeşleriyle konuştu çay verin falan dedi namaza gidiyorlar dedi ilginçti

Son 3 4 günde sürekli gözlerini bi noktaya dikip isim sayıklıyordu annesi,babası,çok yakın bir arkadaşı ....hepsi vefat etmiş kişilerdi

yaşlandıkça eski anılar tüm detaylarıyla hatırlanıyor denir, örneğin dün yediği yemekleri hatırlamaz ama 5 sene önce bir öğleden sonra yapılan yarım saatlik bir konuşmanın / eylemin tamamını tüm ayrıntılarıyla hatırlar. Bunama desek, sizinle konuşurken de gelgitlerin olması lazımdı. Babaannenizi en iyi siz tanırsınız, gerçek gibiyse ve bunun dışında herseyi normalse belki gerçekten gözlerindeki perde incelmiştir, ihtimal yani.

yaşlandıkça eski anılar tüm detaylarıyla hatırlanıyor denir, örneğin dün yediği yemekleri hatırlamaz ama 5 sene önce bir öğleden sonra yapılan yarım saatlik bir konuşmanın / eylemin tamamını tüm ayrıntılarıyla hatırlar. Bunama desek, sizinle konuşurken de gelgitlerin olması lazımdı. Babaannenizi en iyi siz tanırsınız, gerçek gibiyse ve bunun dışında herseyi normalse belki gerçekten gözlerindeki perde incelmiştir, ihtimal yani.

Buna bunama diyoruz.

Back
X