Babaannemin canımı sıkmasııııııı

yaşlılar çok konuşur , çok üşür , çok alıngan olur.
bence inatlaşmayın ve konuşurken saygınızı da kaybetmeyin.

Tamam da ne kızıyorsun
Ayrıca empati yapamamış olabilirim haklısınız çünkü bizim yaşlılarımız (dedem anneannem babaaannem)doğrusu yemeğini unut sesini bile çıkarmaz sabreder...
Ay yok kizmiyorum sert mi yazmışım . Benim babanem de 85 yasinda annemlerle yaşıyor. Tuvalete vs ihtiyaclarina biz goturup getiriyoruz ama kadin nasil mahcup ve bize ettigi duanin haddi hesabi yok. Boyle insan bakana yük gelmez. Ama konu sahibininki evlerden ırak

Alıntılarımda;
Kv kp avukatlığına hiç soyunmadım.
Erkek doğuruyorlar sa gelin bakacak diye bir şey de söylemedim.
Bu konuda konu sahibini eleştirdiğim şey pencereyi tekrar açmasıyla yıllardır tanıdığı! babannesinin nasıl bir tepki verebileceğini kestirip,tartışmanın fitilini yakmış olması.
Bizleri de pamuklara saran anneanne yada babaanneye sahip olmadık,üslup ve saygı konusunda kendi fikrimi savunuyorum!
Ayrıca 10 çocuklu kadınlara kuduruk demekle sizin bakış açınızı az çok tahmin edebiliyorum,dolayısıyla benim düşündüğüm şeyler konusunda sinir olup olmamanız da açıkçası çok üzmedi beni!

kov gitsin...sana acımayana sen hiç acıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…