Babaannemin canımı sıkmasııııııı

Benim sınavım mı?
Nasıl kaderci bi kafa yapısı bu
Kimsenin huysuzluğu ile bir başkasına "sınav" olma hakkı yok.

Allahtan gelen imtihandır. Ve sabredilir
Kuldan gelen.. Bu çok ayrı bi konu

Daha 20 yaşındasın. Hayat dediğin kadar basit değil
O imtihan susayım bu sınav sabredeyim dersek sonumuz hastane olabilir

Hayatı basit kılmak sizin elinizdedir. Siz ılımlı yaklaşın yeterli.
Bu bir kaderci kafa yapısı değil efendim, kul da Allah'tan gelmektedir. Kulu size gönderen Allah'tır. Allahtan başka ne gibi bir imtihan bekliyorsunuz ki?

Bakın, ben yine de tavrınızı hiç tasvipleyemem, bunun hiçbir şekilde yaş ile bir bağı olabilemez.

Yine de hayat sizin, tavır sizin..

Bence babaannenize saygıda kusur etmeyin. Bir de camı açmazsanız dünyanın sonu gelmez, yaşlı bir kadınla bu inatlaşmanızın sebebini anlayamadım.

Aynen bende babanın tavrını merak ettim

Bence babaannenize saygıda kusur etmeyin. Bir de camı açmazsanız dünyanın sonu gelmez, yaşlı bir kadınla bu inatlaşmanızın sebebini anlayamadım.

Ben camı açmasaydım dünyanın sonu gelmezdi evet haklısınız.Babannemin ayrı bir odası ve odada ayrı yatağı koltuğu televizyonu sobası bütün ihtiyaçları varken neden inatla gelip başka odanın camına karıştığının sebebini anlayabildiniz mi ?

Siz annenizin intikamını almak mı istiyorsunuz neden bu kızgınlık?
Ayrıca torunusunuz düşmanı değil,yaşınız kaç merak ettim?
Allah bu yaşlı insanları kimseye muhtaç etmesin....

O yaşlı insanlarda 21 sene boyunca boyunca yaşlı değillerdi herhalde bu kadar insana çöreklenilmez iyiki bi erkek doguruyorlar oğlubakmak zorunda ama gelin bakmak zorunda ddeğil hiç bi hakkı yok gelinin üstünde dinimize bu böyle gelin bakmak zorunda değil emek yok ama gelinler nedense hep emek veriyor kV KP re

Şu hep aman yaşlıların huzurunu bozuyo sunuz yok saygı gostermiyo sunuz diyenlere sinir oluyorum yaşlılar neden gençlere saygı duymuyor kendileri hiç genç olmadılar mi eminim onlar gençken daha beter dir yeni evli lere evli ciftlere saygilari yok kendileri zamanında döşekleri kaldirmazmis o derece kudurukluk her birinde 10 çocuk ama gençlere bi rahatlik yok kim ne derse desin kimse kimsenin anasina babasına bakmak zorunda değil hele bi gelin kV KP hiç bakmak zorunda değil

olsun bosver yaslılar paranoyak olur benı öldüreceksın vs ses cıkarma babanın hatrına

canım tabiki yaptığı hakaretlerde haklı değil sonuçta yaşlı insan ama sende cevap vermeseydin boşver yaşına ver..amcanda gelip öyle sana laf sayacağına birazda onlar alsın baksın.hem bakan kişide bu kadar bunalmamış olur ve tahammülü azalmamış olur.ohh ne güzel anneyi koy alttaki geline çık yukarıya oturr..

Annemin intikamını falan almak istediğim yok kızgınlığım bana ettiği o hakaretlere okumadınız sanırım.
Valla annenin de intikamını al. Ayy ben dusundum simdi senin yerinde olsaydim o kadina açardım ağzımı yumardim gözümü essek arisi gibi sokardim.

Amca almadı mı anasını yanına?

yaşlı insan üşüyorsa o camı inatla açmak neden?
O yasli insan yan odada kapisini kapatsa usumez. Ayni odada olsa bile battaniye al ustune 5 dakika otur.
Ayrica ev havalandirilmadan olur mu ? Her sabah 5 10 dakika cam acilmazsa o evde yaşanmaz

Tabiki de götürmedi,götüremez de.Eşi istemiyo çünkü.Böyle karşıdan konuşanlar o kadar kolay konuşuyolar ki bir gün değil vereyim bir saat sabır etsinler ellerinden öperim ya

Ee o zaman ne gelip yazıklar olsun diyor. Sen de amcana cevabını verseydin. 1 saat bile misafir edemiyorsunuz yengem sevmiyor istemiyor bu kadını esas sana yazıklar olsun diyemedin mi?

Kocasının babaannesi olsa idare edebilirdi. Kendi hayatına 20 li yaşlarından sonra girerdi. Ama bu evde babaanne ile büyümüş bir çocuk. Yaşanmışlıklar çok fazla. Ne diyor, kendi odalarında soba yakarlardı biz üşüdük diyor.

herkes yaşının gerektirdiği gibi davransa hiç bu kavgalar olmaz ,

o amcanda çok biliyorsa kendi evine götürsün.

Aman canım ne kadan da mikemmelsiniz

Son düzenleme:
O yasli insan yan odada kapisini kapatsa usumez. Ayni odada olsa bile battaniye al ustune 5 dakika otur.
Ayrica ev havalandirilmadan olur mu ? Her sabah 5 10 dakika cam acilmazsa o evde yaşanmaz
Tamam da ne kızıyorsun
Ayrıca empati yapamamış olabilirim haklısınız çünkü bizim yaşlılarımız (dedem anneannem babaaannem)doğrusu yemeğini unut sesini bile çıkarmaz sabreder...

Tamam da ne kızıyorsun
Ayrıca empati yapamamış olabilirim haklısınız çünkü bizim yaşlılarımız (dedem anneannem babaaannem)doğrusu yemeğini unut sesini bile çıkarmaz sabreder...

siz çok şanslısınız :)

bizim komşuda var bir tane yaşlı teyze evlat olsa sevilmeyecek cinsten.

hani böyle ton ton yaşlı tiplemesi var ya içimdeki o tanımı öldürdü kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…