- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
-
Okudum babaanneniz haklı demedim zaten size,huyunu biliryorsanız fitili ateşlemeyerek huzursuzluğu yaratmazsınız,camı tekrar açmanızdaki gaye neydi sizce?
O zaman oturup dua etsinler. Azıcık adamsa alsın baksın yani. Bir tarafı yemez. Ancak annem annem derler. Bakana çemkirir iki yüzlüler...Asla yanlarına almazlar iki yengemde babaannemden nefret eder
Yaşlı ve huysuz olduğunu da konu sahibi biliyor değil mi?Ben konu sahibini haklı buldum. Yaşlı diye her yaptıklarını göz ardı mı edicez? Kaldı ki ettiği beddualardan da nası biri olduğu anlaşılıyo babaannenin
Bana burdan inat uğruna gibi yansıdı, yan oda da ki babaannenin de aynı şekilde algılaması kaçınılmaz...İçerisinin havasız kaldığı olabilir mi sizce ?
Yaşlı ve huysuz olduğunu da konu sahibi biliyor değil mi?
Elbette babaanne hatalı ama genç olan konu sahibi, yaşlı bir bayanı idare etmeye çalışabilir diye düşünüyorum....Sanırım aile hayatı sorunlu babaya kızgın, acısını nineden çıkarmamalı!
Bağırmadım hanımefendi
Ben bu yazıda intikam goremedm konu sahibini bilmem ama ben olsam anneme km ne yaparsa yapsn herturlu intikam alirdmSiz annenizin intikamını almak mı istiyorsunuz neden bu kızgınlık?
Ayrıca torunusunuz düşmanı değil,yaşınız kaç merak ettim?
Allah bu yaşlı insanları kimseye muhtaç etmesin....
Başladım bağırmaya ???? Siz yazmadınız mı bunu :)
Annem 21 senedir çekiyo bu kadını 6 sene önce dedem de vardı bir de.Küçükken kendi odalarında soba yakıp bizi salonda soğukta bıraktıkları günler geldi aklımaBen bu yazıda intikam goremedm konu sahibini bilmem ama ben olsam anneme km ne yaparsa yapsn herturlu intikam alirdm
Annem 21 senedir çekiyo bu kadını 6 sene önce dedem de vardı bir de.Küçükken kendi odalarında soba yakıp bizi salonda soğukta bıraktıkları günler geldi aklıma
tekrar okuyun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?