Babaannemin canımı sıkmasııııııı

Anlamaz bu yaslilar.yasli diye onunde diz mi cokucez.odasina girsin onlarin tek derdi biz niye yaslandik siz niye gencsiniz.bizdede var bitane huysuz nankor.amcan olacak adam niye bakmiyor sorsaydin karisimi istemiyomus ama lafa gelince mangalda kul birakmazlar.yooo oyle yagma yok yasliyim yasliyim ne bu ya yemegin geliyo odan sicak ee daha ne rahat batar boylelerine huysuz ihtiyarlar.her ihtiyar boylemi kesinlie hayir pamuk gibi nineler de var ama can cikmadan huy cikmaz derler.
Niye linc edilsin ki o cok bilmisler hic yasliyla yasamislarmi ki torunusunuz ayyyy dusmanimisiniz bagirmis aaaa yasliya aciman yokmu daha say say bitmez.kimse ksra bakmasin oturdugunuz yerden ahkam kesmeyin once yasayin sonra konusun.ogut vermeye bayiliyosunuz burdami dejarj oluyosunuz.
Sonuna kadar haklisin konu sahibi Allah sabir versin yargilayan yorumlari hic okuma bence degmez!

Anlamaz bu yaslilar.yasli diye onunde diz mi cokucez.odasina girsin onlarin tek derdi biz niye yaslandik siz niye gencsiniz.bizdede var bitane huysuz nankor.amcan olacak adam niye bakmiyor sorsaydin karisimi istemiyomus ama lafa gelince mangalda kul birakmazlar.yooo oyle yagma yok yasliyim yasliyim ne bu ya yemegin geliyo odan sicak ee daha ne rahat batar boylelerine huysuz ihtiyarlar.her ihtiyar boylemi kesinlie hayir pamuk gibi nineler de var ama can cikmadan huy cikmaz derler.
Niye linc edilsin ki o cok bilmisler hic yasliyla yasamislarmi ki torunusunuz ayyyy dusmanimisiniz bagirmis aaaa yasliya aciman yokmu daha say say bitmez.kimse ksra bakmasin oturdugunuz yerden ahkam kesmeyin once yasayin sonra konusun.ogut vermeye bayiliyosunuz burdami dejarj oluyosunuz.
Sonuna kadar haklisin konu sahibi Allah sabir versin yargilayan yorumlari hic okuma bence degmez!

Ben konu sahibini haklı buldum. Yaşlı diye her yaptıklarını göz ardı mı edicez? Kaldı ki ettiği beddualardan da nası biri olduğu anlaşılıyo babaannenin
Yaşlı ve huysuz olduğunu da konu sahibi biliyor değil mi?
Elbette babaanne hatalı ama genç olan konu sahibi, yaşlı bir bayanı idare etmeye çalışabilir diye düşünüyorum....Sanırım aile hayatı sorunlu babaya kızgın, acısını nineden çıkarmamalı!

yaşlı insanlar bir süre sonra çocuk gibi oluyorlar. benimde babaannem var bazen ortadan ikiye çatlatacak duruma geliyor ama sabrediyorum. çünkü yaşlandıkça elden ayaktan düşmeleri ağır geliyor çenelerine vuruyor

Babama kızgınlığımın yada anneme çektirdiklerinin acısını asla babaannemden çıkarmam allahtan korkar bir insanım ben.

Bunda birsey yok gayet normal sizin yaptiginiz buyuk buyuklugunu bilse kucuk zaten kucuklugunu bilir ben burda sizde bir kabahat goremedim. amcana da iyi demissiniz alsin yanina madem cok dusunuyorsa elbette.

Neden saygıyı hep büyüklere yapılsın diye bekliyoruz? Ya da bizdeki anlayış neden hep böyle? Saygı, sevgi karşılıklı olmalı. Hatta idare eden taraf tecrübesi sebebiyle büyükler olmalı. Ama biz torunlardan bile idare bekliyoruz. Aman yaşlı ne olacak söylesin diyoruz. Zamanında gençti ama di mi? Soğuk odada torununu yatırırken gepgencti. Anneyi ezmis sıra torunda. Ne var ki küçük yaşı torunun, susuversin!. İki amca bakmasın, insin bi de o cemkirsin toruna. Nedir? Bu ana-kiz şamaroglani mı?

Susmayin! Evet durduk yere saygısızlık etmeyin zaten. Ama sizi ezmeye çalışırken de susmayin. Ev havalanacak girsin odasina otursun yarım saat. Hep kucuklerden saygı, hep kucuklerden idare etmesini bekleme. Yakında ölürmüş pişman olurmuşuz vs. Herkes olecek zaten. Kimse kazık çakmadi dunyaya. Ne malum babaanneden önce olmeyecekleri torunların, gelinlerin.

(Bende de var aynı modelden. Anneme de bize de etmediği kalmadı. Yüzüne bile bakilasi değilken gene de hürmette kusur etmiyoruz, bayramlarda muhakkak ziyaret ediyoruz ama lafimizi da esirgemiyoruz artık. Büyüdü çünkü o ezdigi torunları!!!)

Hava ne kadar soğukta olsa odadaki nefes kokusunu çıkarmak temiz hava almak istemişsiniz.Çok normal. Babaannede yaşlı olduğu için huysuzlanmış işte. Siz üzerine gitmeyin ne olursa olsun büyüğünüz...

Canım yaşlandıkça insanlar çocuklaşıyor,lakin ettiği beddualar da hoş değil ,amca bey çok düşünüyosa alsın yanına,ben burda muhtaç mağrur bir yaşlı göremedim pek kimse kusura bakmasın

Siz annenizin intikamını almak mı istiyorsunuz neden bu kızgınlık?
Ayrıca torunusunuz düşmanı değil,yaşınız kaç merak ettim?
Allah bu yaşlı insanları kimseye muhtaç etmesin....
Ben bu yazıda intikam goremedm konu sahibini bilmem ama ben olsam anneme km ne yaparsa yapsn herturlu intikam alirdm

Ben bu yazıda intikam goremedm konu sahibini bilmem ama ben olsam anneme km ne yaparsa yapsn herturlu intikam alirdm
Annem 21 senedir çekiyo bu kadını 6 sene önce dedem de vardı bir de.Küçükken kendi odalarında soba yakıp bizi salonda soğukta bıraktıkları günler geldi aklıma
tekrar okuyun....

E oldu o zaman, yaşlı diye herkesin hayatını zehir etmesine göz yumalım madem. Olur mu öyle şey?
Her sabah kahvaltı niyetine beddua yiyin siz de o zaman tekrar konuşalım. Hiç aksi bir insanla aynı evde yaşamamışsınız ki rahat konuşuyorsunuz.
Bence konu sahibi haklı.

Annem 21 senedir çekiyo bu kadını 6 sene önce dedem de vardı bir de.Küçükken kendi odalarında soba yakıp bizi salonda soğukta bıraktıkları günler geldi aklıma
tekrar okuyun....

Bunları düşünmek yada dile getirmek bu yaptıklarımın intikam almak olduğunu mu gösterdi size ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…